Komentari na vest

Neuništivi Luka Modrić: Želim da zaslužim novi ugovor, neću da mi neko nešto poklanja

s

salihu

pre oko 1 godinu

Pravi primer mladim igračima, čovek je osvojio sve živo i normalno mu je da se i dalje bori za mesto u timu. Uvek skroman i sa obe noge na zemlji, nešto što ne viđa baš često na ovom našem poluostrvu. I bog ,naravno, to vrati.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Cak je i Noa Matusin napravio pesmu o Modricu i u ovim godinama je medju boljim zadnjim veznim.
R

Rakinjo

pre oko 1 godinu

jedan od najjačih veznih redova ikada a definitivno su najpodcenjeniji Kazemiro-Kros-Modrić, pa da su zemljaci uzeli bi bar po wc i ec
x

xxy

pre oko 1 godinu

Prevara ovoga današnjeg nakaradnog fudbala!Prenaduvan fudbaler.
E

E,bajo...

pre oko 1 godinu

Evo primjera naših,Jovića i Radonjića!Ko može reći da nisu sposobni?Kako oni ne prevare nekoga pa da igraju "nako"?Azar?
M

Milos92vs

pre oko 1 godinu

Lupio si i ostao ziv. Ti valjda znas bolje od ljudi koji rade u Realu, kako te ne zaposle tamo??. Sto nijedan nas igrac ne igra u Realu 10 i vise godina??
F

Faust

pre oko 1 godinu

Idi bre u penziju, aman, covece! Imas 38 godina! Duplo si stariji od pojedinih saigraca... Dokazao si da si klasa, ne glupiraj se vise, izgledas starije od Ancelotti-ja!
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

ne lupaj majstore,da li bi ti isao iz reala da si na vrhu krova i osvajanja LS ,taj Modric je fizicki spreminiji od vecine danasnjih igraca,istrci 90 min bez problema napad i obrana a o klasi vanserijskoj da ne govorimo.Cuameni,Kamavinga jos su klasu i mozda vise ispod Modrica,treba mnogo jos mleka piti i uciti od Modrica a to vredi i za Benzemu koji ce u 36 i dalje je daleko bolji od ogromne vecine
N

Ne da se balkanska kvrga tek tako...

pre oko 1 godinu

Sve stoji ali drukčija je to sorta!Prošao je taj sito i rešeto,zna da je na životno vrhu dugi niz godina a i svjestan je da je sposoban još koju.Zašto Đoković još igra?
J

Još

pre oko 1 godinu

Jedan od dokaza, da je današnji fudbal katastrofalan. Jedan Modrić i igrači sličnih godina, i dalje su bolji od ovih mlađih. Tu nešto nije u redu, na prste jedne ruke možeš nabrojati ove mlade, a da su baš klasa.
G

GeOs

pre oko 1 godinu

Sve je u redu. Ne drami. Pa sam kazes... nema takvih mladih. Gde je kao mlad bio Luka ? Za neke stvari tteba vremena i iskustva. I neki od tih mladih koje spominjes ce za 10 god biti klasa. I Luka kad je bio mlad , bilo je "staraca" koji su bolji od njega.
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Majstor
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Igracina. Da je iz neke od Zapadnih zemalja, svrstavali bi ga uz Zidana. Ovako, iako je bio proglasen za najboljeg na svetu, za 10-20 godina ce se vise pricati o Caviju, Inijesti, Pirlu, Dzerardu i ostalima.
D

DareNbg454

pre oko 1 godinu

Zato sto su Cavi i Iniesta bili sampioni sveta i dva puta sampioni Evrope sa Spanijom, plus to sto su sa Barsom uzeli sve.