Nezvanično: Novak Simović opet sudi derbi

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 23:11

Peti put u karijeri arbitar iz Lovćenca deliće pravdu na mečevima Crvene zvezde i Partizana

Nekada davno znalo se da će igrače na teren izvesti Miroslav Radoman, novija istorija pamti Milorada Mažića kao neprikosnovenog delioca pravde, dobijao je poverenje u nizu i Danilo Grujić, a sad je u centru pažnje Novak Simović, pošto će prema informacijama Telegrafa suditi 164. večiti derbi.

Vest još nije potvrđena, ali se šuška da će arbitar iz Lovćenca u sredu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ treći put uzastopno voditi meč najpopularnijih srpskih klubova. Letos je svirao polufinalni duel Kupa Srbije kad je bilo 1:0 za crno-bele u Humskoj, na istom mestu se našao u minulom prvenstvenom susretu (1:1), a ostaje da sačekamo potvrdu da li ga je Sudijska komisija delegirala i za meč 30. kolla Superlige.

Izabrane vesti

Ukoliko se nagoveštaji obistine, Simoviću će to biti peti put u karijeri da vodi duel Crvena zvezda – Partizan. Osim dva u 2020, svirao je onaj iz trećeg kola plej-ofa u sezoni 2018/19 kad su crveno-beli slavili 2:1 na svom stadionu, a na Marakani je bio glavni delilac pravde i u finalu Kupa Srbije iste sezone kad je Parni valjak dobio 1:0.

Prethodni prvenstveni ostao je, između ostalog, upamćen po čak 12 žutih kartona, isključenju Sekua Sanoga u nadoknadi (prvu javnu opomenu internacionalac iz Obale Slonovače dobio je zbog udarca u oko Sejdube Sume) i jedanaestercu (skrivio ga Miloš Jojić) iz kog je Aleksandar Katai doneo braniocu titule remi posle prednosti domaćina u režiji Filipa Stevanovića.

Ove sezone Novak Simović je svirao Crvenoj zvezdi i protiv Spartaka, Vojvodine, niškog Radničkog i TSC-a (sve pobede), dok je bio glavni na Partizanovim gostovanjima u Novom Pazaru i Inđiji (polovičan učinak).

Telegraf dodaje da bi Simovićevi pomoćnici trebalo da budu Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.


tagovi

164. večiti derbiNovak Simovićsudija

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara