Nije Kačar, jeste top pojačanje: Drinčić stiže u Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 09:21

Uskoro bi novosadskom superligašu trebalo da se pridruži i Ognjen Đuričin

Nije velika želja u liku i delu Gojka Kačara, ali Vojvodina je na dobrom putu da za srpske prilike dovede top pojačanje. Ostalo je samo da se definišu pojedini detalji i da Aleksandar Veselinović dobije još jednog znamenitog igrača u vezi. Prema saznanjima MOZZART Sporta doskorašnji fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić u ovoj sezoni nosiće dres Vojvodine.

Transfer bi mogao da bude finiširan već danas. Posle godinu dana u dresu Čukaričkog igrač razornog šuta je pre nekoliko dana iznenada napustio Banovo brdo i postao slobodan igrač. Vojvodina je odmah reagovala i na putu je da roster oplemeni nekadašnjim mladim reprezentativcem naše zemlje i vezistom Partizana.

Izabrane vesti

Pored Čukaričkog i Partizana Nikola Drinčić je u Srbiji igrao za Budućnost iz Banatskog Dvora i Rad. Dakle, Vojvodina bi trebalo da mu bude peti klub u zemlji...

Tu nije kraj potencijalnim pojačanjima Vojvodine. Uskoro bi paraf trebalo da stavi i krilni fudbaler Spartaka Ognjen Đuričin. On je velika želja trenera Aleksandra Veselinovića. Đuričin će predvoditi Plave Golubove u revanšu protiv Sparte, pa bi njegov transfer mogao da se realizuje posle gostovanja Spartaka u Pragu, gde brane prednost iz prvog meča (2:0).

 


tagovi

Nikola Drinčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara