Komentari na vest

Niko nema takvu zaleđinu: Posle Amera i Emirata i državni fond Saudijske Arabije ulazi u Milan?

ak111

pre oko 2 meseca

Bilo bi lijepo da se Milan digne kao nekad.. Realna slika je da bude u ritmu s Real M. Bayern M, Liverpool-om.
P

Pa aa

pre 2 meseca

Konačno da ovi arapi uđu i u neki veliki klub.
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Cardinale hoce novi stadion, i sve njegove blagodeti, dosao je da ostane, i sam je vise puta izjavio da je stadion pocetak procvata. Amerikanci idu korak po korak, tu bacanja para nema, kod Saudijaca je vazna promocija i da odmah puca, niti imaju zelje, niti volje da nesto prave, grade. Pare sada i odmah i to je to!

elmagico

pre 2 meseca

tacno, Dzimiju Paloti je odlicno islo u Romi ali su odbijali da mu daju lokaciju za stadion (imao je perfektan projekat) mnogo puta, a onda je sve postalo mracno, dosla je godina sa Moncijem, Palota video koliko je sati i prodao Isto sad zaj3b4vaju i Fridkinove, italijani sami sebe koce

elmagico

pre 2 meseca

ako ne bude novog stadiona uskoro ode i Kardinale
I

Inzaghi

pre 2 meseca

Najlogičnija stvar Arapa je investiranje u Italijanski fudbal ako hoce da nastave da promovišu svoju zemlju kroz ovaj sport. Svi veliki klubovi su spremni da promene vlasnika za pravi novčani iznos.
1

101

pre 2 meseca

Konkurencija je dobrodosla!
I

Inter

pre 2 meseca

A sto Inter da se zabrine? Zasto da se ne zabrine recimo Juventus koji je finansijski jaci od Intera? Zasto da se ne zabrine bilo koji drugi tim iz Seria A? Interov budzet za pojacanja krece iz minusa, dok neki mogu i da uloze svoja sredstva, ali nekad moras imati i srece da se sve poklopi, a moras imati i kvalitetne ljude na svojim pozicijama.
G

Gost0007

pre 2 meseca

Zasto? Bas iz ovog razloga da se upecaju ljudi i onda pocne debata a gledanost posta raste …
P

Pisoar

pre 2 meseca

Pa valjda zato što svi trenutno inter smatraju najjačim u italiji,ovo je trebalo da vam bude kompliment a ti se našao uvređen,ne može vam niko ugoditi, da su napisali juventus bilo bi "a inter je mala maca je liii"
J

Juventino10

pre oko 2 meseca

Pa zato što oni treba da kupe inter, a ne Milan. Zato što postoji mogućnost da se inter sad ugasi. Kinezi nemaju love, a pola milijarde dolazi na naplatu, zato predsjednik intera evo pola godine nije dosao u Milan
G

Gost0007

pre 2 meseca

Takav klub a ne moze normalnog vlasnika da nadje, prosle Berluskonija, Milan ko igracka deluje za bogatase. Dzaba novci jer Milan zbog FPP-a nece moci da ulaze ozbiljne sume, znam, naci ce oni rupe u zakonu ali drugacije je u Italiji a totalno suprotno u npr Engleskoj, gde je marketing jak. Jedina dobra stvar je taj novi stadion i tolika zelja za istim, San Siro je prelep ali se njegova rekonstrukcija ne isplati izgleda.
I

Inter

pre 2 meseca

Gost0007@ San Siro je finansijski neisplatim u modernom fudbalu. Italijanska birokratija je uzasna i to stvara veliki problem klubovima, zato ozbiljni investitori ni ne ulaze u italijanski fudbal, dodju samo oni koji hoce da obrnu pare.
k

knor

pre 2 meseca

Nije birokratija,porezi na transfere igraca su preko 90%,koje placa klub.
L

Lektor

pre 2 meseca

Knor, mislio je na komplikovanu birokratiju u vezi izgradnje novih stadiona, a malo si preteraou vezi poreza. Inace, vratice Growth Decree.