Komentari na vest

Niko nije počeo da igra fudbal da bi se branio, ali niko na Mundijalu nije našao rešenje za ljubičastog Kazemira

m

milovanN

pre preko 1 godinu

Rajevac je apsolutno u pravu. Ovde je toliko jasan trag Halilhodžića da je to teško ne primetiti.Od jedne ekipe koja je delovala kao raspuštana banda napravio je vojsku, mašineriju,utegao linije,maksimalno su kompaktni.Pre je prvim zvezdama bilo bitno da dođu i opijaju se,glume zvezde,kasne na treninge,dok im on nije presekao i odstranio ih iz tima.A sada ih pogledaj,maksimalno fokusirano,jer ne smeju sebi dopustiti da iznevere narod,moraju dokazati da su oni bili u pravu (iako se zna da nisu) a ne on.Probudio im je inat u najvećim zvezdama ekipe čak i kad nije tu. Ne bi bilo loše da ovaj Valid se seti Vahida i oda čoveku zahvalnost za ovaj uspeh jer je praktično došao na gotovo i samo pozvao nazad ove što ih Vahid oterao.Ali to verovatno neće da se desi,ovaj će sve zasluge da pokupi,daj bože da ne bude čak i prozivao Halilhodžića.
k

kalauzzz

pre preko 1 godinu

Normalno da je Vahidove ruke delo ovo. Smešno mi je i da pomislim da je eto neki Valid,bivši bek,kom je vrhunac karijere bilo igranje u ažasijou(valjda se tako čita) preko noći pronašao čarobnu formulu za genijalnu taktiku i napravio uspeh...
s

stua19

pre preko 1 godinu

da je ostao bosanac ispao bi u grupi bez bodova kao i svaki put,balkanski mentalitet na klupi nije za ozbiljne rezultate...cak je i dalic uspeo da se posvadja sa rebicem,jedinim krstenim ofanzivcem i sebi znatno smanji sansu za uspeh
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

a u Pazaru u centru grada na bedemu ogromna zastava Maroka........kakve paljevine....
R

Republic Sanjak

pre preko 1 godinu

Pa Hajde je skini onda junace ?
B

Betis

pre preko 1 godinu

Za Francusku ne bih nikad navijao, ruku na srce nisam ljubitelj Arapa, ali bih mnogo više voleo da igraju Arg - Fra u finalu jer bi bila prava utakmica. Prošlo SP je to bila i najbolja utakmica 4:3 (ako se ko seća). Svaka čast Maroku na spremi, taktici, pristupu, srčanosti, ali kao i kroasani, nema tu fudbala. To niko ne voli da gleda.
B

Bravo ali ipak

pre preko 1 godinu

Cestitke Maroku,zaista su pokazali karakter ,borbenost i timski duh ali mislim da bas nemaju nikakve sanse sa francuzima.Po meni uz brazil dve najdominantnije nacionalne selekcije,s tom razlikom da su u odnosu na brazilce oni mnogo profesionalniji a mislim da imaju i mnogo boljeg trenera.Siguran sam sa da ce francuzi naci put do gola a kada ih nacnu i primoraju da krenu napred pocepace ih.Cak i da nekim cudom povedu opet bi ih ovi samleli.Kao sto ce nazalost i argentinu u finalu.Jednostavno trenutno su predominantni iz sve povredjene igrace i probleme.
A

Al Naser Bin Saman

pre preko 1 godinu

Maroko je solidna ekipa, do polufinala su stigli borbom i srecom. Francuzi ce uzeti stvar u svoje ruke i resiti danas dilemu.
D

Dusan123321

pre preko 1 godinu

Realno je da francuzi prodju,i ja mislim da ce imati jedan brzi gol i posle spakovati jos neki,nadam se da ce osvojiti bolji su i od maroka i od argentine,mada se namesta da argentina osvoji
G

Ghost77

pre preko 1 godinu

Odavno ne procitah nesto gluplje od komentara ovog Dusana sa vise brojeva. Kaze - namesta se Argentini da pobedi. Pa kako ce biti namesteno, ako pobede Francuze u finalu? Sta, namestili sa Francuzima? Brate!
p

plavac

pre preko 1 godinu

sta su namestili sa ujama?platili savezu da nemaju krstenog napadaca,a dalicu da maskiranom mesi uruci kosmodisk?
D

Dusan123321

pre preko 1 godinu

Ne mislim namesta se u smislu da im neko namesta nego jednostavno,tako se poklopilo da hrvati izbace brazil da dobiju australiju u osmini mislim nije do njih,jedino ozbiljnu prepreku ce imati u finalu ako pordju francuzi,tako da sa tim vredjanjima,tvoj komentar je ovde glup jer ne umes da protumacis,pa logicno da se ne namesta svetsko prvenstvo,majko mila da ti mozes da pomislis da sam hteo reci da im se namesta da osvoje sp neverovatno ko sve komentarise ovde,namesta u smislu ispadanja jacih reprezentacija(nije za to argentina kriva oni odradjuju svoje)