©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (utorak): Od kada je to evropski fudbal najnepouzdaniji?!

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.05.24. | 23:21

Pročitajte ko vam je doneo novac 7. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BEŠIKTAŠ – ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 1:0

Dobiše večeras Turci prvog finalistu nacionalnog kupa. Samo ovaj jedan, večerašnji gol, delo Albanca Mućija dovoljan je bio za ovu veliku čast. Ali i za prolaz jednog od najigranijih tipova dana u Mozzartu.

AL AHLI K. – EL ITIHAD (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 4:1

Kec ko vrata, što bi se reklo. Mnogi su pojurili ovaj tip danas u Mozzartu i nisu pogrešili što su odabrali duel egipatskog šampionata. Mašala!

OSNABRIK – ŠALKE (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 0:4

Šalke je konačno odigra ratoborno, istina protiv najgore ekipe nemačke Cvajte koja će uskoro saznati sudbinu, to jest da li će direktno u niži rang ili će pak dobiti priliku da se još malo koprca. Šalke je pak obezbedio opstanak.

ARARAT J. - BKMA (tip 1, kvota 1,08) – rezultat 4:1

Ararat vodi mrtvu trku za titulu šampiona Jermenije sa Noom sa kojom deli isti broj bodova – 71. Odmah tu je i Pjunik sa tek bodom manje, ali i utakmicom manje.

KATAR DOHA – AL VAB (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

Emir kup, to jest Prinčev kup u Kataru dobio je danas još dva učesnika osmine finala. Katar iz Dohe je bez većih problema rešio ovog rivala.

PRECRTANO

PSŽ – DORTMUND (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 0:1

Junak prve utakmice bio je Niklas Filkrug, dok je u revanšu to priznanje pripalo 35-godišnjem Matsu Humelsu. Iskusni defanzivac našao se na pravom mestu u 50. minutu, nakon što je Julijan Brant poslao centaršut iz kornera, a odbrambeni tandem Brazilaca iz redova Pari Sen Žermena, Markinjos - Beraldo, loše procenio let lopte.

Opširnije OVDE

IMT – N. PAZAR (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:1

Konačno je Novi Pazar našao način da savlada IMT. U četvrtom kolu plej-auta Mozzart Bet Superlige slavili su Pazarci na Krovu – 1:0 (1:0). Ono što nisu uspeli Dragan Aničić i Siniša Dobrašinović, pošlo je za rukom Slavku Matiću. Odličio je gol Nikole Karaklajića u ranoj fazi. Mogao je da sve to anulira Miloš Luković sa penala u završnici, ali je pogodio stativu.

Opširnije OVDE

TARANTO – LATINA (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 0:0

Stara izreka „Latini stare varalice“ može da se primeni i na ovaj današnji kladilački tip. Možda nisu hteli, ali su „prevarili“ ovim iksom bez golova mnoge Mozzartovce.

PESKARA – PONTEDERA (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 2:2

Oba današnja duela italijanske Serije C koja su se našla među Top 10 najpopularniji tipova u Mozzaru su pukla i to tako što nismo dobili pobednike.

BOLTON – BARNSLI (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 2:3

Doskorašnji premijerligaš sada muku muči u trećem rangu engleskog šampionata. ali je sada baš blizu povratka makar u Čempionšip, i pored ovog poraza pošto je ukupno slavio sa 5:4. Asada sledi finale protiv bolj rg iz duela Piterboroa i Oksforda (prvi meč 1:0 za Oksford).


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara