Komentari na vest

Niko se više ne smeje Barsinim planovima: Dva kapitalca stigla, red je na Bernarda Silvu

G

Gost29

pre preko 1 godinu

Kunde kapitalac hahahaha ovaj predsednik će načisto sahraniti Barselonu još mu je ostalo da proda stadion
@

@izgovori

pre preko 1 godinu

Da li si nekad bio u engleskoj da bi tako pricao , evo ja sam ziveo u svedskoj 2 godine jednostavno je zemlja depresivna suncano ceo dan i odjednom bum kisa , pa vetar nema cega nema ljudi depresivni jednostavno nista ti ne prija ... a dosta njih je iz engleske bilo i kazu da je slicna klima kao kod njih ... normalno onda da ce portugalac da zameni tmurnu englesku za suncanu spaniju ...
I

Izgovori

pre preko 1 godinu

Živim u okolini Birmingema 7 godina, i znam o čemu pričam. To što ti opisuješ jeste blizu obale i na severu Engleske, u Škotskoj, Irskoj, pogotovo u predelima blizu okeana (gde je kopno jako daleko ka suprotnoj strani), ali ne tokom cele godine. Kažem ti, pogledaj vremensku prognozu u proteklih 60 dana pa kakvo je vreme bilo u Engleskoj. Ne kažem: ima kiše, ponekad je tmurno i oblačno, ali ni blizu koliko se ovde piše. S druge strane, naravno da će portugalac izabrati špansku klimu pre engleske, ali, Bernardo je u Sitiju zbog para, prvenstveno, što mu Barsa ne može dati nikada. Postavi ponovo pitanje: da li bi radio za veliku lovu 5-6 godina u slabije sunčanoj državi ili bi izabrao sunce i manje para? Preterujete brate, nije sve u suncu, uporedi standard, bezbednost i korupciju u Španiji i u Engleskoj, nebo i zemlja.
J

Ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Bas me zanima kako ce da registruju igrace kad onaj Brajtvajt nece da ide dok mu ne isplate ugovor
G

Gostионица

pre preko 1 godinu

Језиви су ми ови фенси клубови за које "навија" пола света: Барса, Реал, Сити, Ливерпул, Јуве, ПСЖ, ...
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Sto, je l treba da navija neko za Zvedu, Partizan, Mladu Boleslav, sta? Svako gleda i voli ono sto zeli
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Barsa ili Liverpul su velikani i tu nema rasprave. Voleli ih ili ne voleli...
@

@gost77

pre preko 1 godinu

Real je veci od svih njih zajedno
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Istina za Real, nisam video da je i on na spisku...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa kao sto kazes za Celsi da je od 2003 postao ozbiljna Klub to se moze reci I za Barcelonu POSTO I ona do 1992 nije imala evropske uspehe.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Kako si lupio, Barsa nije imala titulu prvaka Evrope, ali je osvajala neka druga Evropska takmicenja. Svakako uspeh u Evropi ne odredjuje velicinu kluba. Ne moze Notingem Forest biti veci klub od Arsenala na primer
P

Princ

pre preko 1 godinu

Fora kod De Jonga je sto moze da igra ispred odbrane gde igra ziva legenda kluba Busquets ili sa dva vezna zajedno s njim sto barsa ne igra , igraju 20 godina 4-3-3 i tu ispred Busquetsa ce igrati Pedri,Gavi i Nico jos tu je i Kessie
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

A mozda mu je dosadila tmurna i kisna engleska,da vozi levom stranom. . . Mozda sad hoce da zivi u lepom,suncanom gradu i igra za veliki klub. . .
I

Izgovori

pre preko 1 godinu

Kad čujem da neko forsira priču "kišna Engleska" ili "voziti levom stranom" jasno mi je da nemate argument pa hajde da lupimo nešto. Voziti levom stranom se navikneš za nedelju dana, ne treba ti mozak fizičara za to. Što se vremena tiče, naravno da ima kiše ali ne toliko koliko neuci pišu. Proveri poslednjih 60 dana vremenske prognoze pa ćeš videti, bilo je oko 40 stepeni a kiše veoma, veoma malo.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Evo ga argument, da li bi ti da si Portugalac pre živeo u Barseloni ili Mančesteru, a da pritom imaš dosta lakši posao,a iste uslove, jer realno Španska liga je lakša od PL. Znači lakše,ista plata, podneblje na kome si odrastao, veliki klub,ista takmičenja u Evropi. Voleo bih da vidim tog stranca koji bi izabrao Mančester ili Srbina svejedno.
I

Izgovori

pre preko 1 godinu

@Aleksejko Svi koji igraju za Siti ne igraju tamo zbog klime i što vole klub, nego su im ponudili jaku platu i projekat (što se danas kaže). Malo je stranaca koji igraju tamo, ili u bilo kojoj ligi u Evropi, koji su se otišli jer vole klub. S druge strane, neće klima da odredi gde će ko raditi, inače bi bilo prepuno engleza po Španiji i Portugalu a u stvari je obrnuto. Kad već mene pitaš, moj posao je takav da ga mogu raditi skoro u bilo kojoj državi Evrope, bio sam i na Malti, u Španiji i Irskoj na po godinu dana ali sam u Engleskoj već 7 godina - a iz Srbije sam. Pogledaj samo PL koliko portugalaca ima, svi oni mogu igrati u dobrim španskim klubovima, ali nisu to odabrali. Ima istine u tome što si napisao ali to nije presudno uopšte.
V

Visca Barca

pre preko 1 godinu

Pljuvaci mislili Barsa ce kao Junajted, Milan, Liverpul da budu godinama u kanalu, e pa gospodo malo ste se… znate vec sta :)
S

Svaka cast

pre preko 1 godinu

Tako kratak i tako glup komentar.
n

nazalost

pre preko 1 godinu

barsa je brod koji tone, tek ces da vidis
M

M1899

pre preko 1 godinu

Sva ova pojacanja barsi sigurno garantuju povratak u vrh evropskog fudbala ? Junajted godinama dovodi skupe igrace pa su 6.
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Menjati Frenkija za Bernarda za iste pare je kriminalan potez, narocito kluba koji je u tolikom kanalom, kvalitetom nikakve razlike nema, cak mislim da je Frenki bolji igrac i za barsu i generalno, a pritom je i mnogo mladji..potpuni apsurd, i to samo zato sto nece da smanjuje platu, sto je negde i razumljivo, vidis kako se razbacuju milioni a od njega se trazi da pristane na smanjenje..
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Nema nikakve razlike u kvalitetu, ali je je ipak De Jong bolji? I mnogo je mladji? Cak dve godine i devet meseci. Koliko pojma nemas, nisi svestan. Bernardo je za Frenkija Ronaldinjo licno.
Z

Zbaj

pre preko 1 godinu

B. Sliva je lud ako ode u Barselonu. Igra u ubjedljivo najboljij ligi na svijetu, igra za jedan od najboljih klubova na svjetu, zasto bi to napustio. Znam sad ce neki reci da je City plastika, ali to je sadasnjost i buducnost fudbala, evo za Chelsea se ne prica da je plastika, a to je bio prije 15 god, isto ce biti i za City.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Celsi je i sad plastika i uvjek ce se znati sta su bili do 2003,kad god gledas utakmicu svaki komentator to spomene i to se nikad nece promijeniti...
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

A ne msl o tome da mu je mozda kao klincu bio san da igra u tu istu barsu, sigurno nije sanjao da igra za siti nego je odrastao uz magiju ronaljdinja, deka, cavija, inijeste.. A i barsa nije u nekom teskom kanalu bar gledano sa sportke strane i tamo ce da igra redovno ls i mozda ce dq ima vece sanse da je osvoji nego sa sitijem posto je gvardiola to pokazao vise puta da mu ne ide
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Celsi je sve samo plastika nije. I ne moze da se poredi sa Sitijem, a da ne pricamo o PSGu. I ovo kazem kao neutralac, jer ne navijam za njih. Nisu isti ni po istoriji, ni po ulaganjima, ni po funkcionisanju kluba, jednostavno, nije isto! Kao sto ni Red Bul nije plastika, i tek oni ne mogu u isti kos ni sa jednima ni sa drugima.
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Niti su Celsi niti Siti vise plastika, to su samo jako uspesni projekti bili i dalje nastavljaju kao veliki klubovi, a Bernardo zasto u Barsu? Jednostavno Barsa je Barsa i dalje je to neki nivo iznad koga nema dalje, a i svakako bi njegov fudbal imao mnogo vise smisla u Spaniji
u

ukljuci mozak iskljuci propagandu

pre preko 1 godinu

Real i Barsa su institucije, tamo se ide peske. Kakvi Englezi, to je trenutno tako. Opet ce Spanci i Italijani vaskrsnuti, kao nekad pa da gledamo pravi Kalco i Primeru. Englezi da nemaju toliko para ili da se uvede pravilo da mogu samo tri stranca, gledao bi samo Mancester utd- Arsenal kao nekada, eventulano Liverpul-Everton kao gradski derbi. O uspesima reprezentacije tek necu.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

kakve institucije,ok jesu ali bi bila i zvezda,partizan steaua bukurest - za svoje prostore jesu itd itd,ali ajmo sto kaze momak 3 stranca po ligi,nema prava na drzavljanstvo - tek nakon 3 godine min,igraci domace lige nema napustanje dok ne napunis 24 godine,pa da vidimo onda osvajace ls i le.Lako je kad imas pare i kad su fino namjestili tvoj igrac najbolji vredi 2 do 3 mil max,iz manjih klubova da ne govorim a njihovi cim izadju iz akademije,nebitno neigrao il na kaljenju u startu vredi kao nasi najbolji igraci - fudbal je politika namjestena za zapadne interese.Dajte pare zvezdi partizanu na bacanje pa lako ce se i ovdje stvarati ubitacan tim
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Podnošljiv komentar, ali najbolji klub na svetu?!?! Igrao se fudbal I pre Psg,Sitija,Celsija... I dalje se igra...