Komentari na vest

Nikola Krstović cepa mreže po Slovačkoj: Novi het-trik i 23 gola u sezoni (VIDEO)

N

Nemanja Perić

pre oko 1 godinu

On je u zvezdi samo jurio ove voditeljke njega je fudbal najmanje interesovao a sad kako je ostvario svoj cilj sad je kao neki fudbaler i to u kojoj ligi ? Smešan je igrač !!
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

On je deset puta bolji od vezare Lazetića, kad sam to pisao u komentarima svojevrememo ljudi su me pljuvali. Da je sad u Zvezdi bio bio najbolji špic.
G

Gostule

pre oko 1 godinu

U Slovackoj raspoloj ligi i moja pokojna baba bi bila efikasna ahahahaaXD. Krstovic je los igrac, bio i ostao!
S

Srbadoo

pre oko 1 godinu

Slovacka liga sem Zvezde,uooste nije losije od nase. Cak stavise
A

Ab

pre oko 1 godinu

Bez ikakve namjere da omalovažavam dečka, pogotovo jer je naš bivši igrač, pogledajte samo ova druga dva gola, i nivo odbrane koju igraju ovi mučenici... Slovačka liga je za dva tri koplja slabija od naše... Pa ljetos je Zrinski razbio njihovog prvaka, Slovana i nesrećno ispao nakon penala... Kakva Dunajska streda i pm... A Krstović nek nastavi da daje golove i da napreduje, možda se jednom i vrati u Zvezdu...
N

News

pre oko 1 godinu

Ceska liga je slicna Slovackoj a mnogi velicaju Zvezdino pojacanje kao da smo doveli Ronalda.
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Orlandic 2.0
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Neka ga tamo, samo neka on daje golove. Da je sreće da mu se i Pešić pridruži. Nije isto igrati u Evropskom i Svetskom šampionu, najvećem i najtrofejnijem klubu Istočne Evrope, i tamo u nekom Cipiripi klubu.
G

Garbajosa

pre oko 1 godinu

Dao tri i promasio jedan Prvi gol dao ostavio ga igrac samog u kaznenom, to nema ni u nasoj prvoj ligi Drugi gol dva igraca ga ostavila samog to nema ni u srpskoj ligi. Treci gol respect. Bori se trudi se, dobar decko, al tanak sa fudbalom
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Nemojte da se lozite, sem Slovana, slovacka liga je na nivou finske lige. Tako da nije to neki zavidni kvalitet. On je svakako digao formu i kozda je spreman da se oproba u nekoj jacoj ligi od ove, a videcemo gde ce da zavrsi. Makar u susednu Cesku da ode, pa da vidimo vredi li nesto. A da je ostao u Zvezdi, svi ovi koji ga sad prizivaju bi ga prvi pljuvali i terali (kao sto vec jesu kad je bio tu) tako da... Nadam se da ce ovi iz kluba da prestanu da citaju komentare na portalima, jer je prosecan komentator u svadji sa fudbalom a misli da zna sve.
H

Hahaha...

pre oko 1 godinu

Samo Slovan, a ovi prvi...
G

Gost99

pre oko 1 godinu

A nama nije valjo.. 😂
A

AcoAco3333

pre oko 1 godinu

Zato nam valja Silja 😂😂
G

Gost rajder

pre oko 1 godinu

Zaista Nije valjo 😂
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Pa I nije. Jedno je Dunajska Sreda drugo Crvena zvezda. Mogu ja da ti nadjem lika koji cepa mreze po Vijetnamu ili Madagaskaru pa to ne znaci da sad treba da igra u Zvezdi.
g

gost1976

pre oko 1 godinu

Nema kvalitet za Zvezdu,to je svako mogao da vidi,strašno limitiran,dobar za Dynaj.Stradu i jos neke klubove tog ranga,nema tu velike filozofije.
G

Gostsss

pre oko 1 godinu

eto Pavkov nije limitiran. on je otisao u jos goru ligu i nista
A

AcoAco3333

pre oko 1 godinu

A ko je to bolji dosao u Zvezdu posle njega? I jos jedno drugo pitanje. Ko od ovih sto su otisli moze da se pohvali sa slicnim brojkama?? Vecina njih sto su otisli i ne bave se vise profesionalnim fudbalom! Krstovic je odlican igrac! Ovo je samo jos jedan dokaz da se u Zvezdi radi bez sistema a Boga mi i bez mozga!
B

Blef

pre oko 1 godinu

Sad će komentari tipa: imao je prilike da se pokaže, drvo, Zvezda nema vremena da čeka igrača itd.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Pa I jeste imao sansu. I vecu nego neki. Daleko je od nivoa za Zvezdu. To se videlo iz aviona. Zalaganje je bilo na nivou, tu nema sta da se zameri.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Sazreo mali. Da je ovo neki afrikanac mi bi smo ga sada svi redom dizali u nebesa, želeli da ga vidimo u Crvenoj Zvezdi, ali pošto je u pitanju naš igrač za kog nismo imali vremena da ga "sačekamo" ne interesuje nas. Živeli fudbaleri iz Afrike!