Nikola Krstović cepa mreže po Slovačkoj: Novi het-trik i 23 gola u sezoni (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.23. | 15:12

Crnogorac u odličnoj formi dočekuje duele sa Srbijom

 Nije uspeo Nikola Krstović da se nametne kao dugoročno rešenje u   Crvenoj zvezdi, iako je kod Dejana Stankovića dobijao minutažu i priliku u ozbiljnim mečevima. Istina, imao je i svetle momente, ali nije ubedio instance u Ljutice Bogdana da je vredan ulaganja, posle tri gola na 27 utakmica.

Međutim, odlukom da pređe u Dunajsku Stredu Nikola Krstović je možda napravio potez karijere. Prva sezona u Slovačkoj mu je bila dobra, ova već – odlična. Nastavio je i u prvom meču plej-ofa crnogorski napadač da maltretira golmane, pa je u duelu sa Banjskom Bistricom upisao het-trik za 34 minuta igre.

Izabrane vesti

Posebno je bio upečatljiv prvi pogodak kada je posle prijema poslao loptu u dalji ugao. Krstović je ove sezone jedan od najboljih napadača slovačke lige. Postigao je 15 golova u prvenstvu, i jedan je od glavnih razloga dobrih rezultata Dunajske Strede koja trenutno ima četiri boda više od Slovana iz Bratislave.

Ukupno ove sezone Krstović je postigao 23 gola. U ozbiljnoj formi dočekuje duel sa Srbijom u Podgorici, u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.



tagovi

Nikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara