Komentari na vest

Ništa od Zidana, Francuzi sa Dešanom ponovo napadaju evropsku krunu

B

Bnm

pre preko 1 godinu

Francuz dodje u Katar da brani titulu i postavi cilj polufinale. Ako sta bude preko onda super. Sa ovakvim timom i najboljim igračima na svetu oni ćute i igraju, nikom se ne smeju samo igra ih zanima. E sada gde je Španija koja gubi namerno u grupi, gde je Brazil i onaj nesrecnik Tite koji igra sambu protiv mučene Koreje, i na kraju gde su Englezi sa sve bilbordima po Parizu??? FRANCUSKA MNOOOOGO JAKA KAO TIM I DOKTORI IGRE SA DIDIJEOM KAO PROFESOROM TAKTIKE!!!!
r

roni

pre preko 1 godinu

dajte coveka u neki klub da se vidi kolko nista ne zna. pise se o gvardiolo kako samo sa barsom i mesijem moze ls da osvoji a sta cemo sa timom koji desamp ima na raspolaganju pa opet jedva mogu poluvreme da se pogledaju.
r

rea

pre preko 1 godinu

Čovek je osvojio SP, sada će ga, vrlo izvesno, osvojiti ponovo, ili igrati finale. S tim što ovoga puta na raspolaganju nema odptilike 6-7 startnih fudbalera od kojih je jedan zlatna lopta 2022. godine (Kimpembe, Lukas Ernandez, Pogba, Kante, Nkunku, BENZEMA...). Šta više teba da uradi? Da osvoji interplanetarno, ili intergalaktično prvenstvo? Otvoreno prvenstvo mlečnog puta?

bojke

pre preko 1 godinu

A koliko je isti taj Desamp bio pljuvan na ovom sajtu. Svi su ga kritikovali da je igrao uzasan fudbal na proslom svetskom sa takvom timcinom pa je on na kraju uzeo titulu, pa onda opet posle ovogodisnje lige nacija da tim ne igra leprsavo kako znaju ali mi je drago da je svima zapusio usta ovim svetskim prvenstvom
p

pa zidan

pre preko 1 godinu

Je isto sto i flik klasicna macka u dzaku koja je trenirala samo jedan tim u karijeri koji je pritom bio pun zvezda i prejak
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zasto da se menja Desan sa Francuskom osvojio Svetsko prvenstvo u Rusiji sad ih doveo do polufinala u kom su favoriti protiv Maroka i treba da ostane.
S

Strašan

pre preko 1 godinu

trener!!!
6

666

pre preko 1 godinu

Normalno,Zizu ide u Juve na kraju sezone.
P

Pali se mašina

pre preko 1 godinu

Taman da ih sprovede kroz Seriju B
7

777

pre preko 1 godinu

@666 Ništa od toga.