Komentari na vest

Nisu ga doveli kao dečaka, možda će kao ozbiljnog muškarca: Milan i Maldini počeli operaciju Grujić!

r

reb8888

pre oko 1 godinu

...grujic mora da bude starter u reprezentaciji, on je jos u zvezdi imao kvalitet za reprezentaciju i mogao je da ima gomilu utakmica do sada, a mi smo za to vreme promenili njih 10 na njegovoj poziciji...
B

Bg

pre oko 1 godinu

Nema kvalitet za prvi tim.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Кида и то у 4-4-2 ...где мора да да се трчи јако и пуно...у 4-2-3-1 лагано још бољи. Ако је Лукић додавач првом до себе за Фулам,онда је Грујић лагано за Милан...Он и Бенасер а испред Дијаз
g

ga

pre oko 1 godinu

Реално, бољи и од Лукића и од Гудеља. Свеједно се неће наиграти у репрезентацији

milford

pre oko 1 godinu

Liverpul se prelako odrekao Grujica. Sad bi im legao kao melem na ranu.
O

OU

pre oko 1 godinu

Seriju A može da igra peške. Samo da je malo bezobrazniji, nametljiviji, ne znam, nekako je neprimetan u svakom pogledu. Ne pokazuje glad. Ali igračina. Mogao je duplo više, ali nije kasno, najbolje godine.
F

Faust

pre oko 1 godinu

Grujic je sjajan igrač, problem je što se povređivao dosta u zadnje vreme i naravno što nema ono što fali svim našim veznim igračima -brzinu.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Ma Gudelj je bolji, nemojte tako, naravicete problem nasem Piksiju...
G

Gost jesam

pre oko 1 godinu

Sad se Klop verovatno kaje što ga je pustio. Dečko je izmislio fudbal za Hendersona,Bajčetu i ostalu kompaniju iz veznog reda Liverpula!
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Jbg a u to vreme je Liverpool bio i prvak Evrope igrao mnogo bolje i bio mnogo jaci. Iskreno bolje za njega klub i liga kao Porto a posebno Milan. Ogroman klub a drugacija liga (bolja po njega)