Komentari na vest

Obrisi Ajaksove buduće kolonije na Old Trafordu: Junajted završava Antonija za 45.000.000

М

Митт

pre gotovo 2 godine

Дај Боже да се уклопи ??
B

Bzzz

pre gotovo 2 godine

A zato junajted dovodi sve zivo, samo placaju i svaki igrac im je promasaj... Bez sistema, bez icega... Dovedu trenera, dovedu njegove zelje i za to daju po 100 miliona minimum, onda otpuste trenera, dodje novi i ne odgovaraju mu igraci... I sve u krug... Strasno...
L

Lalattt

pre gotovo 2 godine

I posle kazu za lalata da vodi sa sobom igrace 🤣
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

Svake godine po tri cetri vazna igraca prodaju...ali brate mili.stvarno i po tri cetri igraca novih i izbace . Svaka im cast i alal im veta. Pazi ove godine Mazroi,Gravenberh,Haler i Entoni skoro da su otisli. To su cetiri igraca od njihovih standardnih11. znaci haos. Mislim da ce kad tad biti raspad sistema jos im otiso ten hag
Д

Домаћин

pre gotovo 2 godine

Дај тебра шта лупате глупости ова премијер лига није она од пре 15 година.Па да је тако као што ви кажете играчи као Салах,Диаз,Бернардо Силва итд.Никад не би успели у премијер лиги,а они међу најбољим играчима лиге.Тако да не лупајте глупости,Јунајтеду ако прође овај посао да узму да се прекрсте сви редом од управе до навијача,јер им је прошао први пут сјајан трансфер,а да нису дали сто или више милиона.
L

Luka muka

pre gotovo 2 godine

Antoni je opasan igrac ali kao i vecina u ovim komentarima slazem se da ipak nije za PL jer ne mogu da se setim ni jednog Brazilca igraca tog tipa dribler i paker da je napravio nesto u PL u peslednjih pa i 10 godina ako gresim ispravite me (ne racunam Fernandinja,Fernanda i te tipove igraca radilice to je nesto drugo) jednostavno ovi Brazilci su za uspeh predodredjeni u Primeri iz jasnih razloga ( jezik,stil zivota,stil fudbala) u Portugalskoj ligi ili u Seriji A eventualno ali u PL nikako, ne znam mozda gresim u vezi ovog momka ali videcemo meni licno se svidja ovaj momak jer i dalje igra na potez onako za publiku i logicno je da ga je uvek zanimljivo gledati kako god imam samo jedno pitanje braco plasi li vas duel Antony- Pavlovic?
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

Vilian i Oskar u Čelsiju... Martineli sada u Arsenalu, mada treba tek da ostavi trag.

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Antoni nije na spusku Barazila trenutno... A vise me brine nebranjeni prostor koji ce im Kostic ostaviti, kada stignu do Pavlovica, onda je vec kasno...
s

sdw

pre gotovo 2 godine

Richarlison, Willian, Coutinho, Raphinha, Firmino. Ima ih, samo sto ih nije puno igralo u PL, vecina ih igra u drugim ligama.
D

Djan 98

pre gotovo 2 godine

Nesto citam po stranim portalima da ga ne daju ispod 57 miliona. Svakako mislim da je super pojacanje, mlad je igrac moze jos mnogo da napreduje trener ga zna, samo me brine da ga ne uniste u PL mesari ako izbegne povrede sigurno buducnost ekipe.
G

Genius

pre gotovo 2 godine

Mogu Lazara Markovica da dovedu za znatno manje novca, a po kvalitetu su podjednaki. (Salim se, naravno)
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Odlican dribler, ali takvi uspevaju u Spaniji a ne Englezkoj...mekan je. Nije PL sto je nekad bila sto se rice cvrstine ali je I dalje previse fizicki zshtevna za ovog momka. Plus Martial, Sanco pa I Ronaldo su tu na krilu...za Grinvuda je moguce gotovo sa ozbiljnim igranjem ali ne vidim pottebu za ovim deckom.
G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Obadvojica uzivaju na nekoj jahti trose lovu uz par komada svaki partija se uziva pozzz
P

Peki100

pre gotovo 2 godine

Kakav posao za malo para! Mlad, brz strasna tehnika i sut i jos standardan u reprezentaciji Brazila.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Vecina igraca Ajaksa je precenjena,kao npr. Timber,Gravenberh,Mazraui. Ipak Entoni ima strasan potencijal,svakako je jedan od najboljih driblera trenutno,plus je i brz,moze biti naslednik Nejmara za par godina.
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Jes' da Stouk nije u PL ali kad ovaj deckic bude doziveo rainy night in...recimo Notingemu ili Brajtonu i bude pokupljen kraj aut linije u pokusaju da se probije po krilu,bice qq majko moja gde i sto dodjoh?
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Marez se sprdao sa ligom one sezone u Lesteru, eno mu nožice ko za potpalu pa mu ništa nije smetalo. Nema to nikakve veze ako ima kvalitet.
P

Pfc

pre gotovo 2 godine

Sta se desava sa Greenwodom i Mendijem,dokle su stigli u sudnici zna li ko?
P

Prof.

pre gotovo 2 godine

Grinvud se brani sa slobode, ročište mu je negde u avgustu, a za nigu pojma nemam
M

Mikiiii

pre gotovo 2 godine

Mendi krajem jula
G

Gennaro

pre gotovo 2 godine

Portugalci i Holandjani su sinonim za fudbalski nepotizam. Kako trener potpise, nakoti se njih 10 u klubu, sto ne kazem da je nuzno lose, samo je postalo ko pravilo
r

rokoko

pre gotovo 2 godine

kako postali van gal doveo dve cete holandjana za par godina u barsu dok je bio trener krajem 90tih, nisu postali oduvek je tako,a i spanci nisu bolji, cak i nasi treneri odvode sa soboom igrace

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre gotovo 2 godine

Ne znam šta Barselona ceka ako on stvarno kosta 45 miliona, igrač stvoren za Barsu
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Ceka da se prvo resi svojih i da dovede prvo Levu. Ljudi imaju ofanzivaca na izvoz. Tores, Depaj, Auba, Dembele, Fati, Luk, Brajtvajt, Traore i jos ona 2-3 klinca sto su igrali kod Kumana.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Ако си мало читао последњих дана, знаш да Барса не да нема 45.000.000€ него нема ни 45€
М

Мињоле

pre gotovo 2 godine

Буквално, а нажалост мислим да му никако не лежи туча по ПЛ...

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Hoce Rafinju, koji je vise timski igrac, mada bih ja pre riskirao sa Entoninem, jeste igrac koji bi mogao da postane zvezda u Barsi... Inace za ove sto kao prate sportske vesti, Barselona ima 200 miliona za letnje transfere... Prvo dil sa Spotifajem od 260 pa onda prodaja TV prava oko 700... Da, drugi nakskuplji klub na svetu nema 45 €, da tako je...