Komentari na vest

Od Osla bez pobede vredne pažnje

C

Czbgd

pre oko 1 mesec

Samo je Muslin shvatio kako mi jedino možemo da igramo, ali on nije u sistemu SNS, kakva država takav fudbal, doviđenja prijatno...
Y

Yes sir

pre oko 1 mesec

Svaki bonus posle Katara (350.000 €) mogao je biti jedan hibridni teren. Malo dodaje UEFA i to je to. Ali bolje je kupiti po jedan stan u BG na vodi nego dati pare za travnjak. I posle ovog SP će se deliti bonusi, kako god da prođemo. Bonus fratelli, siamo cosa nostra.
A

AuBreBato

pre oko 1 mesec

Dugo nismo bili ovako losi kao repka iskreno , nema igre , nema organizacije , kud koji mili moji. I jos kad cujem da je Piksiju produzen ugovor..Mora da je neka prvoaprilska sala..
X

X

pre oko 1 mesec

Ŝtoperski par Eraković-Pavlović može da igra samo po svadbama
A

Ahha

pre oko 1 mesec

Evo ga ovaj na slici najveci krivac za debakl,dva njegova gola u prvom poluvremenu i razlog zasto je Gajic dobio crveni,decko vise steti nego sto donosi reprezentaciji,nismo dzabe sa njim i Milenkovicem imali najgoru odbranu na SP-u,decku fudbalska inteligencija u minusu,dokle god on bude prvi stoper mi primamo najmanje po gol na bilo kojoj utakmici.
@

@ahha

pre oko 1 mesec

Neka igraju eraković-spajić 😆😆😆
@

@Ahha

pre oko 1 mesec

Jest on je kriv što je Gajić bez mozga...
A

Ahha

pre oko 1 mesec

Pa neka igraju,neka igraju i Markovic i Kovacevic iz Partizana,ocigledno je da su Pavlovic i Milenkovic mozda i najgori stoperski tandem u istoriji reprezentacije,a to pokazuju primljeni golovi na SP,pokazuje koliko golova primamo na utakmica,a Pavlovic svaku utakmicu pokazuje koliko je fudbalski neinteligentan kao sto je juce pokazao.
1

12578

pre oko 1 mesec

Kakava prevara od igrača ovaj Pavlović obična kiksara
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Najjbolji defanzivac nase rep.
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Piši to Salcburgu i onima što su ga procenili na 33 mil.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Sva sreća pa menadžerski igrači kao Eraković, Gajić, Mijailović nisu igrali kvalifikacije inače evropsko ne bismo videli bar još 20 godina
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Ma znam da se nece nista promeniti..Ni sam ne znam zasto pisem..Valjda sto volim ovaj nas umoreni i zaostali fudbal..Ti su u pravu..Drzacu se ja svoje dece koju treniram pa da tako dam bar mrvicu doprinosa..Svako dobro zelim!
L

Lolapolugola

pre oko 1 mesec

Ne možeš imati Erakovića u prvoj postavi i očekivati uspeh, jednostavno ne ide.
G

GostNezvani

pre oko 1 mesec

I načekaćemo se.....vidi pod "srpski klupski fudbal u Evropi 2023/2024" i ostavi malo mesta za repkine rezultate.
G

Gorostasa

pre oko 1 mesec

Najbolji je Strahinja Pavlovica. A drugi najbolji je Saso Lukić. A treći najbolji je Andrija Zilo Živković. To je nasa kicma tima. Srećne vam rane junaci na svakoj utakmici.
V

VELIKA ŠANSA

pre oko 1 mesec

Sve je katastrofa - od igre, tima, selektora, saveza, dresova i atmosfere oko reprezentaacije. Ali. Prvi put, prvi put u istoriji, tupava dinaroidna masa se ne loži na reprezentaciju da ide da uradi veliku stvar na prvenstvu iako nema rezona za to očekivanje. I to može zapravo biti i dobro sad.
В

Вукосав

pre oko 1 mesec

Владимир Ивић за селектора
2

22334455

pre oko 1 mesec

DAJ BRE STA SE FOLIRAMO??? KOGA BRANIMO??? PIKSIJA I OVE IZ FSS??? JEDNOSTAVNO, KRS FSS, KRS SELEKTOR, KRS POJEDINCI U REPREZENTACIJI I TO JE TO!!! VIDICA TREBA POSTAVITI ZA PREDSEDNIKA FSS, A SVI DOBRO ZNAMO DA JE TO STOPIRANO IZ VRHA OVE DRZAVE. IMAJTE PETLJU PA OBJAVITE OVAJ KOMENTAR.. ILI JE SLOBODA IZRAZAVANJA MISAONA IMENICA U OVOJ DRZAVI
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Od kada znam za sebe , od prvog svetskog na kome smo ucestvovali , a ja gledao ono u Francuskoj '98 , uvek sam bio u zabludi mi smo medju prva tri mesta. Uvek price pa po imenima , po ovome po onome. Jos me boli Mijatova precka. Evo sve do ovog svetskog u Kataru ja vecito u istom tripu. Mi medju prva tri , ako ne i prvi. Ma kao da sam LSD uzeo. Oni maleni kad su osvojili svetsko na Zelandu , covece , bolje od prvog seksa i prve ljubavi. Sedam dana sam se veselio kao da ih mi je sve mama rodila. Pa sam se mislio cuda postoje , mozda ovi u Kataru uspeju. A onda sam se trgnuo iz tog tripa , trgnuo me selektor svojim "pametnim i analitickim " izjavama , pa sva ta ne moze se reci igra koju prikazuju. To njihovo bolenje one stvari za zalaganje i sve ostalo je veliko koliko i zelja svih nas da urade nesto. E od tada ih gledam par minuta , da mi ne bude zao. Od juce i Rusije , koja se ne takmici ni sa kim dve godine , a nas razneli kao da su osvojili svetsko vise ih ne gledam. Posle jos jedne "pametne" ovog "selektora". Hvala za Portugal ali i corava koka.. znas vec.
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Vratiti Milenkovica umesto vezare Erakovica i licicemo na nesto, skloniti Lukica i staviti Grujica, protiv Arsenala decko skroz ok odigrao ali trener Porta ne planira da mu da minutazu i to je..
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Nije vezara Erakovic, vec Pavlovic. A ti skini klubaske naocare pa ces mozda i da vidis to
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Pavlovic sinoc 6.9 ocena, Erakovic 6,3, svaku loptu ispucava koliko se plasi.. Pavlovic izmislio fudbal za njega GostGoste i zato ga trazi pola Evrope dok ovog niko ne zeli i zavrsio u Rusiji, REALNOST.
@

@gostgost

pre oko 1 mesec

Prava je istina da su loši oba, ali tebi je iz Zvezde sve dobro dok iz Partizana ništa ne valja. Treba ih skloniti obojicu. Dva štopera moraju biti Milenković i Nastasić, nisu ni oni svetska klasa, ali su bolji od ovih koje imamo. Nastasić je to mogao biti, ali prečesto je bio povređen...
.

.....

pre oko 1 mesec

Evo čim pročitaju tvoj komentar koji je ponovljen po hiljaditi put postavljaju Vidića na čelo Saveza i Ivića za selektora.
F

Fakti

pre oko 1 mesec

Tako tako stavite sliku najgoreg igraca da nas dodatno nervira.
P

Pedja577

pre oko 1 mesec

Ne radi se o igracu manje, ni o rezultatu nije bio ni vazan. Problem je sto mi nemamo igru, nema sansi. Debelo skripi u FSS, poslednji lep fudbal repke koji sam gledao bio je kod Antica, delovali su kompaktno. Mozda je resenje u podmladjivanju reprezentacije. Zahvaliti se ovim vedetama evropskih klubova, pola i nemaju minutazu dri ih jos ime a nemaju ni srce da ginu za dres Srbije.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Ma sad cemo mi Kipru da pokazemo... A protiv Engleza 5+ u nasoj mrezi
Z

Zavatoni

pre oko 1 mesec

Nemoj te da paničite
H

Hahahahah

pre oko 1 mesec

Najjace mi je što mi ulažemo i para i para u ovaj sport, dok pesic da je izjave "da medalja neće više biti za Srbiju, zbog stanja košarke u istoj"- ali to nas na kraju i na zabrinjava jer se neće ništa da se napravi povodom toga, a za koju godinu će nam taj sport završiti kao vaterpolo.
V

Vladimir 82

pre oko 1 mesec

Ma,valjda je najbitnije da je selektor dobio povisicu i novi ugovor ....i malo usput da se zahvali Savezu i onom NAJVECEM
N

Noddy

pre oko 1 mesec

A sta vi bi opet da napravite problem i da dajete treneru otkaz pred prvenstva? Svi znamo kako smo prosli put prosli kad se to desilo. Ako Piksi zasere na EP, dajte mu otkaz, a ne pre toga.
@

@noddy

pre oko 1 mesec

A koliko takmicenja treba da zas**e pa da dobije otkaz? Svetsko je malo?