Markus Rašford (©Reuters)
Markus Rašford (©Reuters)

Old Traford postaje neosvojiva tvrđava – Junajtedov niz traje 13 utakmica

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.02.23. | 11:17

Premijer liga: Tim Erika ten Haga može da se uključi u borbu za titulu. Na Teatru snova večeras (21.00) stiže poljuljani Lids koji je pre dva dana smenio Amerikanca Džesija Marša

Arsenal je počeo da kiksira, Mančester Siti ne blista, pa bi iznenada i Mančester junajted mogao da se umeša u borbu za titulu u Premijer ligi. Početkom godine je to izgledalo kao naučna fantastiika, ni sada nije baš realno, ali nada tinja na Teatru snova.

Tim Erika ten Haga zaostaje osam bodova za Tobdžijama, uz meč više pred dolazak Lidsa večeras (21.00) na Old Trafordu u zaostalom meču šestog kola. Pokazalo se da je pravi potez bio odlazak nezadovoljnog Kristijana Ronalda. Svlačionica je sada mirnija, a rezultati su sve bolji. Cilj Crvenih đavola je Liga šampiona, krajem meseca sa Njukasklom na Vembliju je meč za trofej u Liga kupu, pa bi konačno pehari mogli da se vrate u crveni deo Mančestera.

Izabrane vesti

Goste iz Jorkšira i ove sezone čeka borba za opstanak. Prošle su se jedva spasli. Ceh za loše rezultata platio je američki stručnjak Džesi Marš koji je smenjen u ponedeljak posle poraza od Foresta u Notingemu (0:1). Novi kormilar i dalje niie poznat. Raul je odbio klupu tima sa Eland Rouda, a ni Karlos Korberan nije raspoložen za napuštanje Vest Bromvič Albiona.

21.00: (1,50) Mančester junajted (4,30) Lids (6,50)

Junajted je u neverovatnoj formi na svom terenu. Ima 13 vezanih pobeda u svim takmičenjima. Od dulea sa Njukaslom 16. oktobra traje trijumfalni niz na Old Trafordu. Već se prave planovi za naredno leto, a prva meta je napadač Napolija Viktor Osimen.

Markus Rašford i Bruno Ferandes su u formi. Brazilac Kazemiro je dobio crveni karton protiv Kristal Palasa u subotu i neće ga biti danas u timu. Van stroja zbog povreda su i Antoni, Kristijan Eriksen, Entoni Marsijal, Skot Mektomini i Van de Bek.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE JUNAJTED DA OSVOJI PREMIJER LIGU JE 20,0.

Lids dolazi u Mančester bez najboljeg igrača, Španca Rodriga, dok su u autu i Dalas, Foršo i Grej. Ova dva tima su odigrala prvenstveni meč na Eland roudu pre nešto manje od tri nedelje. Junajted je slavio sa 4:2. Prošle godine na Old Trafordu Lids se nije dobro proveo, razbijen je sa 5:1, pa je domaćin veliki favorit protiv poljuljanih gostiju.

-------------

Mozzart Bet Superliga se konačno vratila, a zajedno sa njom i Prognozzer! Takmičenje u pogađanju tačnih rezultata ponovo je na snazi posle tromesečne pauze u nešto drugačijem ruhu. Opširnije OVDE.

-------------

PREMIJER LIGA – ODLOŽENI MEČ 6. KOLA

Sreda

21.00: (1,50) Mančester junajted (4,30) Lids (6,50)

***kvote su podložne promenema



tagovi

Mančester JunajtedPremijer ligalids

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara