Komentari na vest

Đorđe (kao) kod Hičkoka, ali bez elemenata horora

S

Sedorf10

pre 5 meseci

Tri igrca koji ce preporoditi nasu odbranu su Jan Karlo Simic, Kosta Nedeljkovic i Djordje Petrovic. Oni nisu nasa buducnost. Oni su vec sada najbolje sto imamo. Samo im treba dati sansu. Dosta vise raznih Blekija i ostale boranije.
S

Sasa1234

pre 5 meseci

Kengu'e b'ate ! 🤣🤣
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

"Đorđe (kao) kod Hičkoka, ali bez elemenata horora" "Zato onaj uvod o hičkokovskom spletu okolnosti." Uporedite sami ovo što ste napisali (elementi horora = hičkokovski splet okolnosti = ?). Pošto shvatite da napisano ne znači ništa, na to dodajte činjenicu da je Hičkok (reditelj, na koga se, ipak, delom pozivalo u tekstu) režirao svega dva horora u svojoj veoma dugoj karijeri, "Psiho", ako se više računa u horor, a ne u triler, i "Ptice" ("supernatural" podžanr). Bio je ubedljivo najpoznatiji po svojim trilerima.
S

Srbue

pre 5 meseci

Gledajuci ovih par utakmica mora dosta da radi da bi napredovao jer na ovom nivou nece opstati u najvisem nivou fudbala... Svakako alal vera i sreca sto ga veciti nisu primetili i doveli jer nikad ne bi stigao do PL, ne bi napredovao sa nasim trenerima golmana...
G

GostLazar

pre 5 meseci

Svakako ima vremena, tek su mu 23/24 godine. Ima on jos 10-12 godina karijere, tako da mu je ovo samo + Cak i da ne uspe u Celsiju, nece otici u neki prosek klub, uvek moze negde u neki jak klub, nesto slicno kao Jovic, bio u Realu, pa Fiorentina, pa Milan. Svakako, puno srece Djordju, pa da nas obraduje bravurama na golu klubova i pre svega reprezentacije.
M

Maja- Bec

pre 5 meseci

Trebalo bi vec da znate da je "junosa "iz Kostolca a ne iz Pozarevca. Mi u Kostolacu nemamo porodilište pa se naše mame poradjaju u Požarevac. Momak je iz Kostolca
k

kole po

pre 5 meseci

i po patike dolazite u Pozarevac
L

Lazeta

pre 5 meseci

Prvi golman u reprezentaciji na Euro🇷🇸 Takodje vratiti Nastasica i pozvati Simica iz Milana
G

GostLazar

pre 5 meseci

I Pavlovica iz Bajerna, treba nam kao suva leba
L

Lazeta

pre 5 meseci

Samardzic je nas, jos su mogli Pavlovica, Bajcetica, Ugrinica i Malesa.. Imali bi ceo vezni red za dug niz godina a svi van Srbije rodjeni.