Komentari na vest

Orlovi navikli na prazne tribine: Srbija 12. put bez podrške navijača

Z

Zexon

pre preko 1 godinu

Vazno da onaj PDR sto se skidao go ispred crkve Sv. Marka je iz gospodske evrope koju nema ko da kazni nikad, ali reakcija na takve je kazna, iako se nezna kakav rasizam ima da se uputi ka Sloveniji??? UEFA MAFIA.
T

To smo mi

pre preko 1 godinu

I kad nemamo zabranu - ne dolazimo. U Kataru ćemo tradicionalno imati najmanje doputovalih navijača reprezentacije. Jednostavno smo nacija šabana.
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Da li neko zna da li deca mogu ici u pratnji roditelja?
B

Bracalica

pre preko 1 godinu

Ma jok, najbolje da deca od od 4-5-6 godina idu sama na tekmu. Na slaviji na tramvaj ili pesaka pa kod karadjordjevog u maxi na pivo i vinjak unuce, pa lagano dole, usput nekog da izoveravaju i otvore mu lobanju. To posebno ovi mladji od 3-4 god., ti nista ne razmisljaju.
1

123 u Kataru ćemo ih zgaziti

pre preko 1 godinu

Bio sam na utakmici sa Slovenijom i nije bilo nikakvih ispada niti problema. Slovenci su bili nebitni skroz, otisli kuci pune mreze i to je to.
V

Vodimir

pre preko 1 godinu

E što mi je žao što je zabranjena publika, osećam da bi 500 hiljada došlo
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Sve u svemu tužno. A da kojim slučajem momci naprave neki uspeh u Kataru, odmah bi bila masa ljudi da slavi ispod balkona gradske skupštine. Da su pametni ovi u FSS da i ako dođe do nekog slavlja da i tada puste samo decu na njega. Ko ih podržava i kada ne ide, može, ko pravi non stop incidente, pljuje i vređa neka ne dolazi ni na slavlja, možda nemaju igrači potrebe da dele svoj uspeh sa takvima.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Zato ce biti Svedjana...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

I posle kazu treba nam nacionalni stadion. Zasta ce nam kad ionako igramo bez navijaca? Sto se tice kazne za rasizam, sto je zaista apsurdno ako smo igrali sa Slovencima, imamo li mi neki advokatski tim u FSS koji se bavi time? Pa ako nema osnova, postoje zalbe, naravno pripremljene kako treba i kazna se skida, naravno ako nije nesto drugo u pitanju, mislim da UEFA uvek obrazlozi na sta se odnosi kazna. A sto se tice da ce deca navijati, mislim da je to odlicno resenje. Kad god su nasi klubovi bili kaznjeni, pa su mogla samo deca na stadion, navijanje je uvek bilo daleko bolje. Prvo ce deca navijati samo za svoj klub ili zemlju, a ne vredjati protivnika, drugo navijace od pocetka do kraja i kad ide nasima i kad ne ide. Daleko su bolji navijaci nego odrasli.
s

samm

pre preko 1 godinu

Takve advokate treba masno platiti. A sto bi, jelte? Haha
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Bolje im tako, mogu bez pritiska da igraju. Kod nas posle 10 minuta krene "alo majmune" i slicno.
A

Alexx

pre preko 1 godinu

Nemoj slučajno da se odigra neka utakmica vam Beograda.
C

Choopo

pre preko 1 godinu

Uvek je najbolja atmosfera kad publiku cini omladinska ekspedicija.
b

bel

pre preko 1 godinu

Cekaj oni nas kaznjavaju zbog "rasizma" na utakmici Slovenije i Crne Gore gde smo bili gosti,cekaj jel znaju ovi sta znaci rasizam?Da su rekli zbog nacionalizma pa i ajde nekako,volimo mi to ali rasizam...
к

курбла

pre preko 1 godinu

Па? Нису ни заслужили. Колико пута су нам само пљунули у лице?!? Маните ме оне мантре "ми другу репрезентацију немамо"
h

hx

pre preko 1 godinu

U tom slučaju mogli smo da igramo na manji stadion,pa da nam napune klince i bude Jos bucnije...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

A na kojem? Ni jedan nema uslove.
G

Gvatemala

pre preko 1 godinu

Steta momci su zasluzili da bude pun stadion
G

Gostsrhija

pre preko 1 godinu

DAJTE NA RTS PRENOS!!!!
B

Batagonija

pre preko 1 godinu

Pa nema lepše stvari na kugli zemaljskoj od tribina prepunih dece koja ce od srca navijati za Srbiju bez pogrdnih skandiranja i vredjanja
m

meraklija komren

pre preko 1 godinu

100% si u pravu...navijanje ce biti iz srca,ljubavi prema reprezentaciji...deca kad nekog vole znaju to i da pokazu...mozda je i bolje ovako...ziveli