Erling Haland (©Reuters)
Erling Haland (©Reuters)

Osam komada u dve utakmice, pa povreda na treningu: Halandu stradale prepone, briga manje za Špance

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.03.23. | 10:13

Za Sitijevu gol-mašinu reprezentativne akcije gotove i pre no što su počele...

Pomerio je granice, rušio rekorde i terorisao protivnike protekle sedmice. RB Lajpcigu u Ligi šampiona, te Barnliju u FA kupu dao osam komada – zbirno na dve utakmice – pucao je od samopouzdanja Erling Haland pred dolazak u reprezentaciju, ali se od njegove strašne forme Norvežani neće ovajditi.

Za Sitijevu gol-mašinu reprezentativne akcije su gotove i pre no što su počele. Erling Haland se na treningu državnog tima povredio, stradale su prepone prvoj zvezdi Norveške i neće nastupiti u prvom kvalifikacionom “prozoru”.

Izabrane vesti

Španci i Gruzini mogu da odahnu, njihovi selektori imaju brigu manje. Najveći problem je “neutralisan” i zasigurno neće zaigrati pod norveškom zastavom u prvim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Erling Haland je napustio reprezentativni kamp i vratio se na Ostrvo, na oporavku će raditi sa lekarima Mančester Sitija, a Fudbalski savez Norveške saopštio je da je najbolji igrač te zemlje imao bolove u preponama još posle utakmice sa Barnlijem.

Posle obavljenih testova i pregleda postalo je jasno da neće moći da zaigra protiv Španije i Gruzije. Za njega je bolje da bude u klubu pod lekarskim nadzorom”, rekao je Ola Sand, timski lekar.

Neće imati Erlinga Halanda, ali Stole Solbaken veruje da i pored toga može da otkine bod(ove) Španiji i njegov tim izađe kao pobednik iz meča sa Gruzijom.

Erling je to teško podneo, nije mu pravo što neće moći da konkuriše za sastav. Na našu sreću, ova grupa odiše samopouzdanjem, talentovana je i postoji kohezija unutar nje, što bi moglo da bude dovoljno da osvojimo bodove u narednim utakmicama”, poručio je Stole Solbaken i dodao:

Nastavljamo sa radom sa onima koji su tu, kako bismo maksimalno spremni dočekali utakmice u subotu i utorak”.



tagovi

Erling HalandMančester Sitireprezentacija Norveške

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara