Komentari na vest

Otkazana utakmica protiv LASK-a, Bugari generalka Čukaričkog

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Šta vi radite, da li znate? Koja crna Evropa i sa čim i kim? Totalno bezličan klub! Besmisleno puko preživljavanje! A Srbiji je potreban 3,4,5,6 klub! Ovo sa 2 kluba je agonija!
m

miki bg

pre preko 1 godinu

zna se ko su stoperi kerkezu , on forsira samo iskusne igrace makar pojma nemaju , igrace gajic koji je napravio penal sad ko klasican kostolomac iz 5 lige , i vujadinovic koji sad vec trazi klub za sledecu sezonu , rece traze ga 10 klubova , kovac i tosic nemaju zamenu a forsiranje iskusnog aganspahica umesto spasojevica kao rezervnog ,obice se o glavu jer covek nezna da gol , kerkez je mozda dobar trener za radnicki nis i borbu za sredinu tabele gde imas prosek igraca 32 godine i mozda nesto pokusa u kupu , a moguca i trampa sa nisem za lalata koji vec vidjen u drustvu cukinih gazda , voleo nevoleo lalata za kerkeza je murinjo , kerkez mi deluje ko neko zaposlen u drzavnoj firmi dodje na trening samo da se otkuca da je bio taj dan ,hahaha
N

Nenad Pančić 75

pre preko 1 godinu

Poniženje za klub,a već od oktobra se najavljivalo kako su ugovorne sve utakmice, a poseban akcenat je stavljen na duele sa Dinamom iz Kijeva i Laskom. Totalno ne ozbiljno, bez provera, bez generalne probe, ne zna se ni ko je štoper ni ko će igrati u sredini terena, a već za desetak dana počinje prvenstvo. Rasulo, najgore odrađene pripreme u poslednjih deset godina, prvi put da u prvenstvo ulazimo bez trenera, tj bez trenera koji ne zna ni ko su mu starteri, ni koga je uigravao, ni zašto je otišao na pripreme, za razliku od ostalih superligaša, na primer, direktan konkurent za treće mesto Tsc, da u pola noći pitate njihovog trenera, odmah ima da vam izdiktira startnih jedanaest. Nije dobro, sve je urađeno amaterski, na kraju sve to dođe na naplatu, a to će biti tabela na kraju maja meseca.