©MN Press
©MN Press

Otkazana utakmica protiv LASK-a, Bugari generalka Čukaričkog

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.01.23. | 09:51

Tim sa Banovog brda prihvatio molbu Austrijanaca

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Antalije)

Raspored provera Čukaričkog i generalno rada na pripremama u Antaliji izmenjen je danas usled molbe LASK-a da prethodno dogovoreni kontrolni susret bude otkazan.

Izabrane vesti

Plan superligaša sa Banovog brda bio je da u naredna dva dana odigra isto toliko provera, međutim na inicijativu kluba iz Linca došlo je do promene. Ovakav epilog znači da će sutrašnja utakmica protiv bugarskog CSKA 1948 ujedno predstavljati poslednju u nizu prijateljskih utakmica Brđana u Antaliji.

Susret sa klubom iz Sofije usled izmene plana biće generalka za trenutno četvrtoplasirani tim Mozzart Bet Superlige koji je do sada na obali Mediterana odmerio snage sa Legijom, Karabagom i Mariborom.

Iako su izabranici Dušana Kerkeza poraženi u sve tri provere, utisak koji su ostavili je značajno bolji od rezultata, međutim ni boljke nisu izostale a mahom se tiču ofanzive, te će priliku da isprave iste kroz utakmicu imati još sutra. Potom, sledi poslednja faza tempiranja forme, dok je povratak u Beograd zakazan za 27. januar.

Prvi zvanični duel u 2023. godini Brđani će odigrati tokom prvog februarskog vikenda za kada je zakazano gostovanje Spartaku u Subotici.



tagovi

Čukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara