Komentari na vest

Otvorena trka za poziciju broj dva: TSC ima lakši raspored od Partizana

P

Paco

pre oko 1 godinu

Tsc i treba da igra Evropu umesto Partizana,Partizan je truo klub i ne zasluzuje ni da igra ovu nasu jadnu ligu.

Ligs

pre oko 1 godinu

Zvezda je zato cista, postena i cestita i zasluzuje da bude prva jos 100 godina od Terze do velikog vodje igraca i navijaca sve casni i posteni.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Partizan ima daleko veći problem! Pare do 31.3 za evro licencu! Velika suma, a para nema!
G

Gost ali bukvalno

pre oko 1 godinu

Odjednom? Pre će biti da je on pokvaren već dugo ali je utovaren na šlep i tako je išao kroz ligu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tsc zasluzuje da bude drugi i da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona i kao sto je gospodin Zarko Lazetic rekao oni hoce da budu sampioni.Bilo bi lepo videti Tsc na prvom mestu i da osvoje titulu ispred Partizana i Zvezde.Naravno i da se kroz kvalifikacije ove sezone plasiraju u Ligu Sampiona i prihoduju 20 000 000 evra.Trebaju im 3,4 ozbiljna pojacanja mogli bi da bace pogled na reprezentaciju Gruzije ima tu zanimljivih igraca i u Gruzijskoj Ligi.Pogledati i Rumunsku,Bugarsku,Grcku,Kiparsku,Portugalsku,Slovensku,Slovenacku ligu.Ima tu ozbiljnih pojacanja za Tsc.Sportski pozdrav.

BACKA

pre oko 1 godinu

Oni bi sa 20 miliona napravili 3 puta jaci tim od Zvezde ali treba prvo zaraditi mora se i uloziti nesto.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Kao navijac Partizana, slazem se 100%. Za razliku od Partizana i Zvezde, oni bi, vjerujem, taj novac ulozili nazad u klub.
G

Gost ns

pre oko 1 godinu

olako odbacivanje voše koja je u kupu u top 3 favorita,a kup vodi u plej of le.ko ovde bude treći teško da će na tu poziciju
@

@ns

pre oko 1 godinu

Kakva crna Vosa .. tanka je to prica.
N

Nego sta

pre oko 1 godinu

Katanac Katanac, Partizane katanac!
T

TakoE

pre oko 1 godinu

🔒🔒🔒

Ima jedan tim

pre oko 1 godinu

Umalo to da uspe vasem vodji sa njegovim duetom u upravi nadao se da ce Gordan puci ko zvecke nece ni igrati Evropu i onda bi to bilo sigurno ali nismo mi neki drugi klub da 10 godina vezemo neigranje u Evropi idalje je rasulo u klubu ali jos se dise.
k

kitojee

pre oko 1 godinu

Katanac arizona koledz katanac
3

33211

pre oko 1 godinu

Ne prate oni fudbal sad kosarku do juna posle toga zadrugu
T

Top Gunzzi

pre oko 1 godinu

Kažu grobari "Mi imamo košarku" a tamo u poslednjih deset godina osvojili top 7 ABA i 2 kupa ostojine perike. Urnebesno!
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Tako je prijatelju, istina je to sto si napisao i meni nije problem da prihvatim to.To je bila nasa realnost u tom periodu i ja sam pratio Partizan i tada i slavio pobede i tugovao poraze.Kao sto je sada nasa realnost jedan Zeljko Obradovic na klupi i borba za top 8 evrolige.Iako na kraju ne ostvarimo plasman u top 8 bice nam svima mnogo tesko al sigurno ne ocekujem Ostoju da izadje pred medije i kaze da nam top 8 nije bio cilj uopste kao sto je vas Predsednik uradio.Meni je mnogo drago i puno mi je srce jer se nasi klubovi toliko razlikuju da to ne moze kupiti ni 10 ABA titula za redom ni 10 EL.Vi bi prodali opet i grb i istoriju i sve da imate jednog Zeljka kog mi imamo i mi znamo to i vi znate to samo necete nikad priznati.
@

@dan123

pre oko 1 godinu

Razlikuju se, hvala Bogu! Nama nije ubica trener...
G

Gost10

pre oko 1 godinu

Samo da odgovorim ovim sto su se upalili na ono sto sam napisao sta je sinoc izgovorio komentator na SK. Tako da nije izvuceno iz kategorije nije se desilo. Video na Tik toku je postao viralan. Ko vam je kriv sto se svi sprdaju s vama. Pozdrav
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Упути нас
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Ko se sprda sa kim? U fudbalu vas gat na jna dobije 0-4,u košarci 10 godina imate dva osvojena kupa,želimir od kako se vratio ima 0-4 u borbi za trofeje i sa zvezdom se kao neko sprda???
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Cela evropa se sprda sa vama, ti mislis da je Filipu drago sto je deo Zvezde trenutno?Mislim da nije, a vrata Partizana su mu sad zauvek zatvorena...

@dexiko |

pre oko 1 godinu

I Sribja je ekonomski tigar nesvrstana izmedju istoka i zapada dok ne pukne balon.
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Konferencija obezbeđena!!! Da se pokaže snaga u Evropi!!!
M

Miloš 1234567

pre oko 1 godinu

I sad smo mi svi kao veverice i verujemo da će biti pušteno da Partizan ne bude drugi. Znam da ne znate o čemu da pišete, jer je prvenstvo raspad, ali probajte npr. o nekim mladim igračima, pitajte ih nešto itd.
G

Gost777

pre oko 1 godinu

Ako bude bilo posteno tsc ce biti drugi
D

DuloOOŠoić

pre oko 1 godinu

jel vam je sudija i u Evropu kriv?
M

Mir stabilnost Vucic

pre oko 1 godinu

Ja cekam naseg druga Ostoju da preuzme dizgine i u FK, da drzava ugura novac u FK kao sto je u KK i Bog da nas vidi !
T

Top Gunzzi

pre oko 1 godinu

Nema ni država toliko para koliko Ostoja može da baci u ambis.
G

Gost ali pravi

pre oko 1 godinu

Ali što je najgore, samo kukaju na vlast. 😄 Nama su odnosili koševe i imali smo za sponzora sms poruke kod nekih prošlih vlasti.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Bice onako kako sistem odluci - isti onaj sistem koji vec bezmalo 9 godina dodeljuje titulu jednom timu i u fudbalu i u kosarci jos pre pocetka sezone! Dobro ste procitali 9! Tu racunam i 2017 kada je taj sistem pobedjen i kada titula nije zavrsila onome kome je namenjena! Ako se neko pita zasto je uprava FK i dalje u klubu, odgovor je jednostavan: to je deo sistema koji ispunjava zadatke i nece nikada ni otici jer rade odlicno svoj prljav posao! Najblizi odlasku uprava je bila kada se 2017 Marko Nikolic otrgao kontroli i pobedio sistem! Posle 6 godina sistem je uzdrman iz temelja jer Zocovi heroji nemaju namerubda ustuknu pred tom hobotnicom! Sta smo dobili u ponedeljak kada smo obrisali patos sa šupancima? Dobili smo jedno kolektivno ludilo i podmuklu grbelsovsku propagandu u kojoj je predstavljeno kako je zvezda pokradena, a ja jos uzivo gledao i nisam odavno video tendencioznije sudjenje u korist supanaca pogotovo u prvom poluvremenu kada je svaki i najblazi kontakt nad argentinskim multimilionerom okarakterisan kao faul dok je sa deuge strane ocigledna taktika bila sa se Lesor krvicki sto jace faulira! Osim malo jaceg odgurivanja Lesora i petruseva nije bilo nissta a predstavljeno je da je Lesor direktom opalio petrusova, hteli su da nas ubede da je to bilo isto kao onda kada je Keba Stjuart iz Vojvodine brutalnim direktom nokautirao zvezdinog dragojlovica koji je zavrsio na vma ili kao na derbiju 1994 kada je Bata Mirkovic uhvatio u grife Anta Drobnjaka i krvnicki ga punio aperkatima! Odlazak u mup ne bih komentarisao ali je zakljucak da je sistem uzdrman i to ozbiljno! Napred crno beli!
V

Vokri kapiten

pre oko 1 godinu

Prokomentariši penal mad Rikardo na 18metara.
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Баш вам није лако комшије. Баш вам није лако.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Naročito je krvnički bio Kampacov četvrti faul gde sa obe noge stoji na zemlji, bukvalno ne dohvata Lesora, ovaj maši obično polaganje, a sudija svira faul. Beži tamo, slino lažljiva.
C

Coca cola

pre oko 1 godinu

Колико видим по овом експозеу што си изложио једини које уздрман си ти.Потражи помоћ или прошетај мало у природу.Није болест све што боли.
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Molim vas još ovakvih komentara.Koliko samo kukanja,krokodilskih suza.Prosto uživanje čitati. Još,još,još.
A

Arnold11

pre oko 1 godinu

Koliko je tebi dobro druze...

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Vasi lavovi u kosarci koji igraju besplatno iz ljubavi za partizan :D, i ostace tu narednih 3 sezone jel da :).Da gadna drzava i sistem koji vam je u kosarci dao preko 7 miliona evra, koji vas pusta da koristite porez kao obican kredit u banci.Uzasan sistem.Lesor ima 50 bacanja najvise ikada samo ga neko pogleda sudi mu se slobodnjaci...Ko ce o cemu ....
J

Ja ovom

pre oko 1 godinu

Čoveku, nikad više ne odgovaram. On i jeste ovde da provocira, to mu je zadatak. Zato molim sve navijače Zvezde, da mu ne odgovaraju. Ako mu ne replicirate, njegovi komentari nemaju smisla.
G

Gost124

pre oko 1 godinu

Katanac prvo u fudbalu a onda ce biti i u basketu..
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Počni da gledaš hokej, manje ćeš se nervirati. Kratko traje sezona.
Z

Zbog

pre oko 1 godinu

ovakvih navijam za Zvezdu. Samo zbog navijaca ovog kluba
p

postic

pre oko 1 godinu

i sta je bilo kad si se probudio ,
d

don90

pre oko 1 godinu

a cukaricki?
V

Viki Miljović

pre oko 1 godinu

Iskreno, pitanje je i da li će Partizan stići i do pozicije 3. Gube se bodovi protiv ekipa iz donjeg doma: GAT-a, Kolubare, Surdulice. Dok u plej-ofu Partizan čekaju ekipe i sličnog kvaliteta, ali bolje forme...
!

!!!

pre oko 1 godinu

Stvarno me zanima i voleo bi neko da mi objasni u ovom slucaju tsc-u kako je zagarantovana LE nije mi jasno zato sto ne krecu iz play-off-LS, igrace prvo ili drugo kolo kvalifikacija za LS ispasce, igrace 4 kolo kvalifikacija za LE ispasce zar nema sigurno mesto u LK ? I da mi neko kaze od kog ciklusa pocinje 3,4,5 mesto i dal ta tri tima igraju kvalifikacija za LK od prvog kola ? I ako Zvezda osvoji kup ko onda uskace da igra evropu umesto njih ? Pratim dugo ali stalno se menja ko odakle krece, pa bih voleo da mi neko pojasni, HVALA
Z

Zile Np

pre oko 1 godinu

Tim koji zavrsi na mestu broj 2 u nasoj ligi igra kvalifikacije za Ls od 3 kola ali staza pratilaca,a ne sampiona,tako da svi timovi koji tu izgube direktno idu u LE,kao i svi timovi koji ispadnu u plej ofu LŠ.
T

TSC je bolja ekipa

pre oko 1 godinu

Jeste mi imamo Kosarku. A vi ste u fudbalu losiji nego sto ste u kosarci samo nemate mozga da to skontate. Slavite 100 poena u LingLong
N

Ništa

pre oko 1 godinu

Vi, u košarci niste još osvojili. Ako osvojite, ja ću vam prvi čestitati.
a

argh

pre oko 1 godinu

Nemate vi još uvek ništa. Malo ste se napalili, ali lako može da se desi da opet ostanete bez trofeja i da vam najveći uspeh bude top 8. Mada, kada pogledam tabelu i raspored u EL, ne bih se baš kladio da ste sigurni za top 8.

Ima jedan tim

pre oko 1 godinu

Jel vise vrede trofeji narocito kupa kojeg je Partizan osvajao kada nije imao 2 krstena igraca u timu ili aba ,kls kada nemamo 3 normalna bar donekle ravnopravna konkurenta.Normalno je mnogo vredniji top 8 u ovakvom sistemu u kome Zvezda ne moze da prismrdi mada i u starom ima samo jedan top 8 kao najveci uspeh u poslednjih 50 godina. Pandam tome da u fudbalu prodjes grupnu fazu i igras nokaut LS pa to da uradi Partizan potpisao bi da ne uzmemo titulu ni sledece godine ali to sa VV duom nije moguce ni u domenu naucne fantastike
M

Marrkooo

pre oko 1 godinu

Čukarički i TSC su privatni klubovi,sigurno im je u interesu da igraju kvalifikacije za ligu šampiona zbog prihoda koji donosi.Ali znamo svi kako obično sve funkcioniše kod nas i ko će na kraju biti drugoplasiran na tabeli.
K

Kratko i jasno

pre oko 1 godinu

Mislim da će TSC, za koju godinu biti šampion. Zato što oni u svom genu nemaju to, Zvezda i Partizan. A vidim da imaju i navijače, čak i grupu svoju, nije puno ali sa godinama će se povećati. Još samo jedan klub ima ambicije da bude šampion, to je Vojvodina, od ostalih niko nema. Čukarički je tu zbog prodaje igrača, nema ambicije. Što više klubova kao Tsc, to je dobro.
H

Hahahahaq

pre oko 1 godinu

Jis kad bi savez to dozvolio:)
D

Dan123

pre oko 1 godinu

To bi bilo lepo, da se prikljuci jos koji klub i da gledamo pravi fudbal.Ovo sad je smejurija jos uvek i ako kojim slucajem TSC zavrsi na drugom mestu to ce biti bas zlostavljanje u evropi al isto tako i Partizan da zavrsi na drugom mestu bice zlostavljan u evropi sledece sezone i na kraju krajeva i Zvezda ce biti zlostavljana u LS.Sledi nam pad na listi u svakom slucaju jer Zvezda nema tim za LS a ostali nemaju tim ni za LE i LK.I to je nasa realnost.
D

Dan123

pre oko 1 godinu

To bi bilo lepo, da se prikljuci jos koji klub i da gledamo pravi fudbal.Ovo sad je smejurija jos uvek i ako kojim slucajem TSC zavrsi na drugom mestu to ce biti bas zlostavljanje u evropi al isto tako i Partizan da zavrsi na drugom mestu bice zlostavljan u evropi sledece sezone i na kraju krajeva i Zvezda ce biti zlostavljana u LS.Sledi nam pad na listi u svakom slucaju jer Zvezda nema tim za LS a ostali nemaju tim ni za LE i LK.I to je nasa realnost.
@

@dan123

pre oko 1 godinu

Sine, tvoj klub zlostavljaju u nasoj ligi...bolje je da ne izlaze u Evropu...
B

Bojan Leka

pre oko 1 godinu

I na kraju ce ugurati Partizan na drugo mesto. Setite se kako su pokrali TSC u Backoj Topoli a da Lazetic nije ni spomenuo kradju. Sada bi umesto jednog boda TSC njima bezao sedam bodova. Sto se Cukarickog tice, ja pamtim njihov mec protiv Partizana kada je Partizan odmarao 3-4 glavna igraca. I kako Cuka da gol tako Partizan ekspresno uzvrati i to dva puta. Pogledajte taj mec. I zar vama nije cudno da Partizan toliko kiksira a da nemaju nikakav pritisak od navijaca?
@

@bojan

pre oko 1 godinu

I sinoc je Lazetic bio jaaako nervozan posle utakmice, kao da mu je zao sto je njegov klub izbio na drugo mesto...
I

IVAN 82

pre oko 1 godinu

Samo nama da ostanu Vucelic i Vazura, pa dako budemo tu 4,5. A mi grobari cutimo i gledamo sigurno unistenje nase Svetinje!!! Zar Grobari nije vreme da se okupimo i ne pomaknemo se dok ovaj V V tandem ne podnese ostavke??
l

lecin

pre oko 1 godinu

Imam utisak da cu vam doci gori grobari od tih dvojice na celu Partizana
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Problem Partizana ako izuzmemo upravu koja ga je dovela do rasula u igri jesu male i vec dobijene utakmice sa slabijim protivnicima.Sigurno je da ce protiv TSC-a i Cukarickog odigrati dobro.I ne zanosite se da ce TSC ili Cukaricki biti na kraju ispred Partizana.Partizan ima sigurno najbolji igracki kadar posle Zvezde i to bi do kraja morao da pokaze.
3

33 titula

pre oko 1 godinu

Slažem se sa tobom vidi se razlika u kvalitetu.
x

xxxyyy

pre oko 1 godinu

Jedan TSC će morati biti pokraden...
M

Meraklija Belgija

pre oko 1 godinu

Cekaj pa zar nema Plaj off
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Tsc je i bollji sastav... Od svih manjinskih klubova je Najbolji... Partizan moze sa Pazarom da se meri..sa TSC ne moze...
r

retro

pre oko 1 godinu

Gde god ti da igras tu su tvoji grobari njih 36 vice
C

Cacak

pre oko 1 godinu

@zvezdas1 Ne slazem se, jer ovo nema veze sa rezultatima trenutno. Svaki dolazak publike u ovom trenutku daje kredibilitet upravi, koja mora da se menja. Jer nakon 11 promenjenih trenera, valjda je jasno da nije tu problem. Partizan po cenu da bude peti ove godine, mora da menja upravu. Sto se rezultata na kraju tice, sto se mene tice, neka bude posteno pa kako god. Nemam problem sa tim da mora da se osvoji titula, ali da se radi u interesu kluba, to mora! Pozdrav
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Problem trenutni je da trenutna uprava sabotira fk Partizan i ne zeli ni drugo mesto da uzme jer i oni vec znaju da su bivsi pa samim tim sabotiraju i njihovog naslednika odnosno Ostojica kome isto gori pod nogama i zeli sto pre da preuzme i fk Partizan jer ceo projekat koji ne zapocet sa Kk zavisi od FK.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Ajmoooo TSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k

kop

pre oko 1 godinu

Ma sta ih briga na stadionu ce ionako da igraju kosarkasi

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Znaci grobari Zvezda ima osvojenih 4 boda samim ucescem u LS a branimo 7 bodova ukupno.To da necemo nista osvojiti su vasi vlazni snovi posto smo vec osvojili 4 boda.Znaci dodjem da dam misljenje o vama i citam kakve gluposti pisete.Da rekao je za Petera to na sport klubu , a jel ste citali odgovor kod ceha u novinama ...Covek hoce da bude Lesor ...Sve je to diskutatno.Al nije tema basket.Vama grobari treba injekcija ozbiljna novcana, treba vam trener i to neki jaci u koga treba da ulozite makar 2 miliona, da vam sastavi tim i da vidi koja su najbitnija pojacanja, stabilizuje sledecu sezonu.Tesko je promeniti ceo tim za jednu sezonu i to nikako nije preporucljivo nikome.Ja bi onog vaseg ostoju pitao ako vec tolko hoce u klub nek pita svog priljatelja nordeusa, da vam donira i tu neku kintu, pa dala bi vam onda i drzava tu nesto vise.Na kraju ulagati u fudbal moze i da se vrati Ls ce sve vise placati da bi se smirili jaci klubovi i to je tendecija Uefe.A za manje lige ce biti tu LK da im udeli 4/5 miliona i neki fudbal da se gleda koji ce igrati ozbiljno lige od 10 mesta na gore...Al vama sledi uz mnogo srece al mnogo srece Zvezdin scenario iz kog cete se izvuci, a mozda i neuspete kolko god da ulozite.Zvezdi tek sad pocinju da dolaze posle 5 godina neki "normalni srednji igraci" evrope...Pre 5 godine bi igraci kao Peter samo nasmejali pozivu u zvezdu.A fudbal nije kosarka da se ubaci 25 milion i da budes medju najbolji 10 ekipa evrope.Fudbal u evropi je najaci na svetu za razliku od kosarke.Neide tako lako.Mozda uspete al ako razmisljate da li ce zvezda uspeti ne tako, gledajte sebe ljudi.Posle ove sezone sta ako TSC napravi cudo i dobije ukrajine u 3 kolu uzme 10+ miliona?Mogu lagano da privuku igrace iz okruzenja, iz madjarske najvise koji nemaju mesta u Ferencu....Da sam na vasem mestu bio bi veoma zabrinut da li cete biti i 2 klub srbije jos dugo, gledajte vas i srecno vam bilo.Da i dam odgovor da bi otisli u kvalifikacije za LS kao treci, morao bi se drugi povuci iz Evrope a mislim da niko normalan se nebi odrekao evrope.Pozdrav i srecno.
P

Prijepolje

pre oko 1 godinu

Ja kao iskreni grobar bi voleo da budu sedmi a ne drugi.TSC je duplo bolja ekipa
P

Partymaker

pre oko 1 godinu

Zasluženo
S

Srboljub

pre oko 1 godinu

Dobice Vajld kard od države za ligu šampiona
N

Neće s

pre oko 1 godinu

Sigurno, pa nije Tsc lud. Da sebi iz džepa izbija par miliona eura. Boriće se oni žestoko za drugo mesto, ne zanima ih Partizan. A već sledeće kolo mogu na +4.
B

Bida

pre oko 1 godinu

Pa tvoj klub udbaski dobija od drzave vec 10 godina milione i vajd karte samo staces da pises kada ti ode vidjaaaa vracatesevgdeste bili i gdevam je mesto
G

Gost123

pre oko 1 godinu

beda-dobijamo od drzave, ali ruske!!!!!!!!! Sto mi je neobicno drago.......
@

@bida

pre oko 1 godinu

Polako sine, jako si se uznemirio pa si poceo da pises na maternjem, nemustom jeziku ... Ajde sad polako prevedi na srpski?
G

Gost10

pre oko 1 godinu

Nevezano za ovu vijest. Sinoc onaj Olayinka dobi crveni karton kad komentator govori "Hoce li sad uprava Libeeereca otici u policiju da ga prijave cisto da se navikne na uslove u Srbiju ovaj fudbaler" hahahahahahaha prejako
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Ako je taj čoban tako komentariso zaslužuje momentalni otkaz.
@

@gost10

pre oko 1 godinu

To si izvukao iz kategorije "nikada se nije dogodilo", a usput, "da se navikne na uslove u SrbijU"??? Koji je to padez?

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

I koji je odgovor dobio ? :) Da vezba da jednog dana bude UFC fajter a da mu je uzor Lesor....
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Jel' ovo stvarno bilo ili se zajebavaš?!?
V

Vokri kapiten

pre oko 1 godinu

Mašta
P

Povremeni gost

pre oko 1 godinu

Sto volim ove ''nije se desilo'' likove... SK cak to okacio i na youtube: https://youtu.be/-i51tRZb-_U?t=70
@

@povremeni konj

pre oko 1 godinu

Nemoj da places tako glasno...
A

Ali ludo je

pre oko 1 godinu

koliko su jadni i blago receno "neuki" ovi sto drze sliku duha koji lebdi nad Marakanom.Pa nisu ni svesni da uz njihovih 0 bodova dogodine u Ligi Sampiona i Tsc-om u kvaliglfikacijama za LS,od one tamo godine ima da krecu kvalifikavoje iz prvog kola!
A

A tvoj

pre oko 1 godinu

Raspali Partizan, bi osvojio neke bodove. Kakav si ti...... Bolje da ćutim.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Haha, ej grobar pise o bodovima u ligi sampiona!?!)?!?!?!?!?!?!??? Da nije tuzno bilo bi smesno!!!!!!!!! Navijac kluba koji je poslednji put pobedio u ligi/kupu sampiona 1983-e!?!???!??!???!?????!?????? Ej 1983-e!!!!!! Pre 40 godina!!!!!! Cetiri decenije..................
@

@ali

pre oko 1 godinu

Pogodi cija slika jos visi na zidu sluzbenih prostorija otetog stadiona u Humskoj?
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Ali oni prate samo kosarku
G

Gost565

pre oko 1 godinu

Sledeca sezona ce biti bolja.Bice Partizan drugi sa vecom bodovnom razlikom u odnosu na TSC ,Cuku i Vosu.
g

gost post

pre oko 1 godinu

Zeka je prodavao titulu, ovi jbt prodaju drugo mesto! UPRAVA NAPOLJE!
@

@post

pre oko 1 godinu

Ti si bas upao u paranoju, previse slusas Zeksa! 😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Batalite vise vesti o FK Partiza.Grobari prate samo kosarku.
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Auuu grobari ko vas ne zna skupo bi vas platio.Namestate da budete treci kako bi docekali Zvezdu pa ako imate srece pobedite a TSC da igra protiv Zvezde na Marakani.Ako tako bude Zvezda treba da pusti TSC a vas da razbuca pri tome vi idete u Backu Topoli.
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

Дерби ће се на ЈНА играти једино ако Партизан буде 4 или 5 место.
S

Srdjan M

pre oko 1 godinu

Partizan da trazi da sve meceve do kraja igra u gostima. Jer kuci im se jednostavno odseku noge kad zagrmi svih 36 navijaca sa tribina, ne znaju gde udaraju.
q

qnde

pre oko 1 godinu

Tsc postao ozbiljna prica u domacim okvirima, rade sve planski i organizovano, nije nerealno da zavrse drugi na kraju..
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

E hvala ti sto si nam to pojasnio jer mi to nismo znali,da covek ulaze svoje privatne pare i da ga interesuje samo profit pa ste ga zato brze bolje ukljucili u strukture FSS-a da ne talasa mnogo protiv vas.
K

Kirjo

pre oko 1 godinu

Po svemu do sada, Partizan realno treba biti na 4.ili 5.mestu.. nadam se da ce TSC ostati na drugom jer su po svemu vise pokazali od Partizana i mnogo bolji fudbal igraju. Ono sto mislim da ce se desavati u narednim kolima je guranje Partizana na silu od strane sudija, to je ono sto se moze desiti TSC-u i Cukarickom i sve mislim da ce Partizan ipak nezasluzeno zavrsiti na drugom mestu. Nadam se da nece biti tako i da ce se u Topoli zasluzeno obezbediti LE i igrati kvalifikacije za LS.
z

zvezdas1

pre oko 1 godinu

Sramota je, kazem kao navijac Zvezde da fudbalski klub kada je u teskoj situaciji i lose igra nema podrsku navijaca. Dok se za kosarkaski gine, jer nesporno je da igraju dobro, ALI Zvezda je bila u jos goroj situaciji pre desetak godina pa dodje 40000 ljudi protiv Spartaka u prolece i ako se zna da od titule nece biti nista.Kada je najteze treba da bude mobilizacija, a ne po sistemu docicemo cim napravite rezultat i krenete da igrate.
A

A ovi

pre oko 1 godinu

Iz uprave, baš to i žele, da nema publike. Navijači Partizana, ne znaju da smene upravu. Samo se setite, koliko su rušili Zeku i Bjeku. A Delije dva puta zagrme, uprava napolje i rešena stvar. Baš zaminljiva pojava.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Najmanje je bilo po 25 000 kad nam je dolazio neko slabiji.
e

ej ljudi

pre oko 1 godinu

londonski celzi je igrao cetvrtfinale LS imao 35000 gledalaca, Zvezda protiv Smedereva imala tad 40000 to su javili hrvati na njihovim sportskim vijestima...
@

@ej ljudi

pre oko 1 godinu

Иначе обе утакмице су игране у среду. Штета што се изгубила та енергија ма трибини...
a

ajmooo

pre oko 1 godinu

Napred tsc
l

lool

pre oko 1 godinu

Svi nasi klubovi su u teskoj finansijskoj situaciji. Najgore je u FK partizan, zatim fk zvezda, sledi kk partizan i na kraju kk zvezda koja je u nesto boljem položaju. Ali fk partizan... Bog u pomoc
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

O čemu pričaš čoveče, nikad veće budžete klubovi srpske Superlige nisu imali?! Nijedan klub danas nije ispod milion evra budžeta, što je do pre koju godinu bilo nezamislivo. Pa što se guraju svi da je igraju, šta misliš? Od Mozzarta, Arene imaju preko pola miliona evra samo, a gde su drugi sponzori, gde su opštine, pa računaj i onu svetsku bet kuću koja je platila milione evra za srpsku ligu, a da bi je prodavala posle kladionicama širom sveta. Mogao bi Mozzart da napravi jedno istraživanje i izbaci vest o budžetima klubova naše Superlige. Štaviše, mislim da nejedan, već nekoliko tima iz Prve lige imaju budžet preko milion evra.
J

Japp

pre oko 1 godinu

Imaju grobari kosarku😂😂😂😂😂
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

И у кошарци и у фудбалу се боре за Топ 8 🤣