Stefan Mitrović (©Starsport)
Stefan Mitrović (©Starsport)

Panatinaikos posle Mladenovića hoće i Stefana Mitrovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.23. | 14:26

Invazija Srba na zeleni deo Atine

Ove godine šampionski pehar podigao je Mijat Gaćinović u dresu AEK-a, ali Panatinaikos želi da proba opet. Nakon što je ove sezone ispustio titulu u kontroverznoj završnici koja ga je ostavila emotivno ispražnjenim, trener Ivan Jovanović je krenuo u lov na pojačanja kadra da mu donesu pehar. I koncetrisao se na srpske fudbalere.

Posle Filipa Mladenovića – koji je već potpisao ugovor na dve godine – Panatinaikos je krenuo po još jednog srpskog reprezentativca, Stefana Mitrovića.

Izabrane vesti

Iskusni štoper je još godinu dana pod ugovorom sa Hetafeom, ali grčki mediji navode da Pao već neko vreme kruži oko 33-godišnjeg fudbalera. Ističu da se čini da je baš Mitrović prvi pik za jednog od dvojicu štopera koliko Panatinaikos mora da kupi posle odlazaka Zvonimira Šarlije i Ahileasa Pungurasa.

Mitrović je prošle sezone odigrao 22 ligaške utakmice za Hetafe, a pre toga je bio član Strazbura, Kortrajka, Benfike, Valjadolida, Frajburga i Genta. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica, a bio je i član ekipe koja je učestvovala na Mundijalu u Kataru.

U Grčkoj hvale to što može da igra i levog i desnog štopera, što je veoma jaka ličnost, a ima i iskustvo igranja u najjačim ligama. Samo ne kažu koliko bi ceo posao mogao da košta. Ali ističu da bi sve trebalo da bude završeno u naredna dva do tri dana, jer sam Mitrović želi opet da igra evropska takmičenja.



tagovi

Grčka 1GrčkaPanatinaikosStefan MitrovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara