Komentari na vest

Pao rekord u Švedskoj: Malme prodao tinejdžera za 11.500.000 evra

M

Ma da...

pre 11 meseci

18god a vec 58 utakmica za prvi tim... Samo da skrenem paznju na ovu cinjenicu...
G

Gostyyy

pre 11 meseci

O ovome je pricao Milojevic u onom intervjuu
O

OPET

pre 11 meseci

ZAR OPET TAJ EU PASOŠŠŠŠŠ
S

Saturn

pre 11 meseci

Skandinavci ce imati ozbiljne igrace u svetksom fudbalu , jer imaju ozbiljan mentalitet sto se tice rada , uporedite samo Odegarda koji je Iz Reala od najtrazenijeg klinca spustio se do Vitesea , pa se izdigao dokazao i sad izrastao u top 10 ofanzivnih veznih na svetu , a ovi nasi cim odu preko ne dobiju sansu na prve 2 utakmice odma padaju , kad gledam njihove klince od 19 godina mogu tate da budu nasoj deci s ovih prostora
f

fore

pre 11 meseci

Skandinavci će biti sve traženiji, jer je fudbal sada teški profesionalizam i rad. Živeći u Švedskoj nisam video da su oni prirodno talentovani kao mi, čak naprotiv. Ali je neuporedivo lakše raditi sa njima. Svakog Šveđanina možeš naučiti da igra jednostavno, na 2 dodira, da ne priča dok igra, da trči u odbranu, da se bori. Prosto timski su igrači, nema ega i sujete i nema velikog rizika da će prestati da se trude kada dođu do velikih para, jer nisu toliko svega željni, dolaze iz bogatije sredine. E sad, kao reprezentacija, mislim da će uvek timski izvući svoj maksimum, ali da nikad neće napraviti neko ogromno iznenađenje, prosto nema dovoljno talenta, magije. Ali zato mislim da ćemo u budućnosti gledati mnogo vrhunskih zadnjih veznih, bekova i krilnih bekova iz skandinavije, posebno iz Švedske, jer su dobri za to da preoru teren i oderu kolena pošteno.
G

Gastarbeiter

pre 11 meseci

Prijatelju i ja sam kao i ti Gastarbeiter i radim na zapadu i ne ponašam se balkanski nego onako kako traži od mene moj gazda. Dakle odgovorno i profesionalno i on to placa. Ako bi bilo drugačije bilo bi kazni pa dokaza. E do god tako ne bude regulisano i u Srbiji biće ponašanja koje si ti opisom u svom komentaru. Gazda ti predoči šta su tvoje obaveze i prava, stavi se na ugovor i potpise i na posao nije li tako kazna pa odkaz. Da tako radi Terza i rukovodstvo nebi bilo šetanja po terenu Katai, Rodić i drugovi fizički na nivou amatera a svaki prima pola miliona eura godišnje.
f

fore

pre 11 meseci

@Gastarbeiter, ja nisam nikakav gastarbeiter, to je izraz koji su Nemci koristili za naše ljude koji su sedamdesetih odlazili da rade u Nemačku. A što se tiče rada, barem u Švedskoj se duplo lakše u firmama radi nego kod nas gde ljudi lome kičmu i mnogo više se boje otkaza. To nema nikakve veze sa fudbalom, pozdrav.