(©Starsport)
(©Starsport)

Crno-beli motivisani pred nove izazove: Po titulu posle sušnih godina

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 10:30

Predsednik i strateg Partizana optimisti

Zvaničnom prozivkom u SC Partizan Teleoptik, održanom osam dana nakon prvog treninga crno-belih u novoj sezoni, vicešampion Srbije je počeo pripreme za predstojeću takmičarsku godinu, a igračima su se uoči treninga obratili predsednik Milorad Vučelić i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Izabrane vesti

Prvi čovek Partizana poželeo je dobrodošlicu igračima istakavši da je upravo ceremonija svečanog paljenja motora parnog valjka jedini događaj prilikom kojeg ima tremu.

"Čestitajući vam blistavi niz pobeda koje ste ostvarili i junačku borbu u finalu Kupa srbije, istakao bih da očekujem da seriju blistavih rezultata nastavite i u predstojećoj takmičarskoj sezoni. U prethodne dve godine, uprkos zalaganu i trudu, nismo uspeli da stignemo do trofeja i iza nas su dve sušne godine. Partizan je postao veliki klub pobedama, ali čašu meda niko ne popi, a da je čašom žuči ne zagrči, te smo i sami svesni da su i porazi deo takmičenja. Ipak, nema žaljenja bog sušnih godina, verujem u igrače, da će iskoristiti svoje pravo na borbu i pokazati ga u sva tri takmičenja. I pored teškoća, bitno je da grb Partizana nije potamnio i neće potamniti. Kritike medija, često nezaslužene, ne treba da obeshrabre igrače. Želim vam da date sve od sebe i borite se po meri svojih mogućnosti, ako bude tako onda će nas poslužiti i sreća junačka", rekao je Vučelić u obraćanju igračima.

Na reči predsednika nadovezao se strateg Partizana.

"Grb Partizana je podsticaj, ne teret već oobaveza da sa emocijom u ovoj godini odigramo dobro i da osvojimo jedan od trofeja. Po meni je titula najvažnija, pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu. Biće neophodno mnogo rada i posvećenosti, a ostallo će doći", kazao je Stanojević.

Stručni štab crno-belih povratkom reprezentativaca kompletirao je igrački kadar koji će tempiranje forme 24. jula nastaviti u Sloveniji, a povratak u srpsku prestonicu zakazan je za 9. jul.


tagovi

FK PartizanMilorad VučelićAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara