©Starsport
©Starsport

Partizan bez trojice reprezentativaca i Pantića otputovao u Sloveniju, Smiljanić otpisan

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.06.22. | 10:55

Saničanin, Vujačić i Ilić će se kasnije priključiti ekipi, isto i sa povređenim vezistom

Fudbaleri Partizana otputovali su u Ptuj gde će do 2. jula tempirati formu za nove izazove. Izabranici Ilije Stolice će tokom boravka u Sloveniji odigrati niz kontrolnih duela, međutim trenutno su poznata imena dva rivala i datumi provera. Uvid u raspoložive snage novi šef stručnog štaba imaće kroz susrete sa Klužom 24. juna i Spartakom iz Trnave četiri dana kasnije, dok će ostali rivali biti naknadno obelodanjeni.

Stolica će na raspolaganju imati 24 igrača, dok se dolazak reprezentativaca Siniše Saničanina i Igora Vujačića očekuje 25. juna.

Izabrane vesti

Crno-beli su istakli da se mladi štoper Mihajlo Ilić nalazi sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu i kasnije će se priključiti ekipi, a naknadno će se na raspolaganje stručnom štabu staviti i Danilo Pantić. Sa spiska putnika izostao je i Milan Smiljanić koji po svemu sudeći nije uspeo da pronađe kompromis sa predstavnicima kluba i ostane u konkurenciji za tim.

Spisak igrača za početak priprema: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Mateja Stašević, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Bibars Natho, Nikola Terzić, Mihajlo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender, Rikardo Gomes, Marko Milovanović, Samed Baždar i Vanja Vlahović.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara