Ksander Severina (Star Sport)
Ksander Severina (Star Sport)

Partizanova nova sedmica: Duljaj me ubedio da dođem, spreman sam da pobedim Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 21:35

Ksander Severina se predstavio crno-belima

Ceremonija predstavljanja novih garnitura Partizanovih dresova za predstojeću sezonu bila je i prilika da se novopečeno desno krilo kluba iz Humske Ksander Severina predstavi crno-belima, kako navijačima, tako i saigračima sa kojima će u narednim sezonama deliti teren.

Izabrane vesti

Stigao je ofanzivac sa pasošem Kurasaa u Beograd u pratnji majke, brata, devojke i najboljeg prijatelja u Beograd koji nikada ranije nije posetio, a za koji se velikim delom odlučio zahvaljujući treneru Partizana Igoru Duljaju.

"Vrlo je lepo, upoznao sam saigrače. Sviđa mi se grad, ovde sam prvi put. Svideo mi se i novi dres, posebno crno-beli. Uzbuđen sam zbog nove sezone", rekao je Severina, pa nastavio o presudnim faktorima koji su uslovili da mu posle Ado Den Haga nova kuća postane stadion u Humskoj.

"Pričao sam sa svojim agentom i trenerom Duljajem, koji je pokazao veliko poverenje u mene. Rekao mi je da mu se dopada način na koji igram.To su razlozi zašto sam došao u klub."

Crno-beli sigurno imaju velika očekivanja od momka koji je prošle sezone u drugoj ligi Holandije postigao šest i namestio sedam golova. Kada tome dodamo i tri utakmice u kupu, ukupan bilans raste na osam pogodaka i devet asistencija.

"Ja sam desno krilo, tehničar i više volim da šutiram levom nogom", rekao je 22-godišnjak.

Upoznat je sa rivalstvom Partizana i Crvene zvezde, ali tek u obrisima. To ga nije sprečilo da već najavi značajniju ulogu u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

"Čuo sam malo o Večitom derbiju, spreman sam da igram protiv njih i da ih pobedim. Malo sam na Jutjubu video atmosferu, ali ne mnogo. Video sam i navijače i svidelo mi se."

Zadužio je Severina dres sa brojem sedam.

"I prošle sezone sam nosio sedmicu, pa sam hteo i u narednoj sezoni da igram s tim brojem", zaključio je momak kojeg je Parni valjak angažovao bez plaćanja obeštećenja.


tagovi

Igor DuljajKsander SeverinaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara