Stadion FK Partizan (©Star Sport)
Stadion FK Partizan (©Star Sport)

Partizanu generalni sponzor iz Kine, višemilionski ugovor na tri godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 10:26

Saradnja će biti ozvaničena uskoro

Fudbalski klub Partizan će u najskorije vreme dobiti novog generalnog sponzora!

Kako javlja Telegraf, državni vrh je u saradnji sa predsednikom kluba Miloradom Vučelićem i direktorom Milošem Vazurom nadomak ozvaničenja saradnje sa inostranom kompanijom čime bi se u značajnoj meri olakšalo funkcionisanje Partizana i samim tim popravilo finansijsko stanje.

Izabrane vesti

10. avgust, 21.00: (1,50) Real Madrid (4,30) Ajntraht Frankfurt (6,50)

Telegraf navodi da je u pitanju finansijer iz Kine, koji će sa Partizanom potpisati trogodišnji ugovor vredan između dva i tri miliona evra. Da se Parnom valjku sprema dolazak velikog sponzora po ugledu na višegodišnju saradnju koju Crvena zvezda ima sa Gaspromom najavio je nedavno ministar finansija Siniša Mali.

Partizan bi od partnerstva sa kompanijom čije se ime još drži u tajnosti mogao da zaradi između dva i tri miliona evra na godišnjem nivou. Tako bi klub dobio značajnu finansijsku injekciju kojom bi se omogućio lakše izvršavanje obaveza.

Vicešampion Srbije je u fazi rekonstrukcije po dolasku trenera Ilije Stolice. Klub će napustiti veliki broj igrača, dok su Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović zasad potpisali. Uskoro se očekuje i dolazak Patrika Andradea koji se nedavno rastao sa Karabagom, dok je iz Škotske stigla vest da crno-beli prate otpisanog vezistu Seltika Ismailu Sora.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara