Patrik Andrade (levo) u duelu sa Kanteom iz Kairata (©Reuters)
Patrik Andrade (levo) u duelu sa Kanteom iz Kairata (©Reuters)

Vezista stiže u Partizan: Patrik Andrade potpisuje na tri godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.22. | 20:20

Reč je o saigraču Rikarda Gomeša u reprezentaciji Zelenortskih Ostrva, kom je istekao ugovor sa Karabagom

Rikardo Gomeš uskoro bi mogao i na klupskoj sceni da igra zajedno sa Patrikom Andradeom. Centralni vezista Karabaga i reprezentacije Zelenortskih Ostrva dogovorio je sa Partizanom trogodišnju saradnju, piše Telegraf.

Reč je o igraču kom je istekao ugovor sa Azerbejdžancima, tako da među crno-bele dolazi bez obeštećenja, a očekuje se da potpiše trogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Andrade bi u Partizanu trebalo da popuni poziciju upražnjenu odlaskom Miloša Jojića. Primarno je defanzivni vezni, ali se dobro snalazi i u ofanzivnijoj ulozi.

Menadžer 29-godišnjeg fudbalera, po saznanjima Telegrafa, u ponedeljak je doputovao u Beograd i dogovorio sve uslove sa čelnicima crno-belih, čime su okončani pregovori koji su se prilično odužili zbog zahteva agenta oko Andradeove plate. Pošto je dogovor postignut, igrač bi već u sredu trebalo da doputuje na lekarske preglede i potpis ugovora.

Iskusni vezista je evropsku karijeru započeo u portugalskom niželigašu Ribeirau 2013. godine, a potom je igrao za Moreirense, Famaliako, Salgeiroš, pa u Bugarskoj za Černo More, odakle je 2020. prešao u Karabag. Prošle sezone je u 39 mečeva u svim takmičenjima dao pet i asistirao za sedam golova. Jednu od asistencija upisao je u porazu od Olimpik Marselja 1:3 u Ligi konferencije.


tagovi

FK PartizanLetnji prelazni rok 2022Patrik Andrade

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara