Partizan želi vezistu Seltika, pre godinu dana bio na meti Totenhema

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.06.22. | 14:57

Fudbaler iz Obale Slonovače, Ismaila Soro, nije u planovima trenera Postekoglua, što crno-beli žele da iskoriste

Partizan želi na pozajmicu da dovede vezistu škotskog Seltika, Ismaila Sora, koji je pre nešto više od godinu dana bio na meti Totenhema, javlja portal Football Scotland, a prenose svi ostrvski mediji.

Ipak, Soro je ostao na Seltik Parku, iza sebe ima promenljivu sezu na Seltik Parku i sada je u situaciji da se ne nalazi u planovima trenera Ejndža Postekoglua. Partizan pažljivo prati tu situaciju i spreman je da fudbalera iz Obale Slonovače dovede u svoje redove.

Izabrane vesti

Ovaj defanzivni vezista bio je blizu odlaska iz Glazgova u januarskom prelaznom roku, kada su za njega bilo zainteresovano nekoliko klubova iz MLS-a i izraelskog prvenstva. Ipak, bivši fudbaler Bnej Jehude je ostao u Seltiku, u nadi da će postati značajniji faktor u Postekogluovoj ekipi.

Na kraju, Soro je sezonu završio sa 19 nastupa u svim takmičenjima, od čega osam u Premijeršipu.

Ismaila Soro je impresionirao u Izraelu, zbog čega ga je Seltik u januaru 2020. godine doveo za obeštećenje od 2.300.000 evra. Verovalo se da će dodatno nadograditi na Seltik Parku i postati značajan šraf u ekipi škotskog giganta, ali je tokom prošle sezone postalo jasno da nema ozbiljnu budućnost u klubu. Neophodna mu je minutaža i to je ono što će izvesno dobiti u Humskoj.

Partizan je nastavio sa formiranjem ekipe za narednu sezonu. Do sada su u klub stigli bekovi Aleksandar Filipović i Zlatan Šehović, ali se ubrzano radi i na angažovanju ostalih igrača koji će kompletirati ekipu Ilije Stolice pred početak narede sezone.


tagovi

Ismaila Soro

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara