Pavlović: Imamo podršku uprave i struke posle poraza, sada treba da opravdamo poverenje

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 12:17

Trajal bez Sredojević i Golubovića, ali sa oporavljenim Krstićem napada Vrščane

Trajal je porazom u subotu protiv Novog Sada na svom terenu (0:3) započeo prolećni deo Mozzart Bet Prve lige, a već danas će na istom mestu moći da se iskupi za igrački i rezultatski loš start.

U goste Gumarima dolazi Vršac, koji je u uvodnoj rundi nastavka slavio protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice (2:1).

Izabrane vesti

"Zadesilo nas je pravo otrežnjenje protiv Novog Sada, koje se trudimo da što pre zaboravimo. Momci su svesni grešaka i svega što treba ispraviti. Nadam se pozitivnoj reakciji i povratku samopouzdanja. Malo je vremena bilo za pripremu novog meča, ali u timu imamo iskusne igrače, koji su u karijerama već prolazili kroz slične scenarije i verujem da će na pravi način odgovoriti na poraz", rekao je Milan Nikolić, prvi trener Trajala.

Biranim rečima govorio je šef struke Kruševljana o današnjem rivalu.

"Vršac je interesantna ekipa, koja igra u drugačijem sistemu od svih ostalih ekipa u ligi. Agresivni su i smatramo ih za jako ozbiljnog protivnika, koji zna da kazni svaku grešku rivala", upozorava Nikolić.

Jedan od onih od kojih se očekuje da povuku tim posle neuspeha je i iskusni krilni napadač Predrag Pavlović.

"Uradili smo analizu meča protiv Novog Sada, gde se vidi da smo pravili početničke greške, kobne za naš rang takmičenja. Protiv Vršca treba prebroditi taj poraz, a u tome imamo podršku uprave i stručnog štaba, kao i onda kada smo bili pretposlednji na tabeli, pa se vratili u život. Sada je na nama da opravdamo to poverenje i vratimo se na pobednički kolosek", zaključuje Pavlović.

Trajal na današnjem meču, zbog povrede, neće moći da računa na standardne igrače Sredojevića i Golubovića, ali se u tim, posle nekoliko nedelja pauze, vraća oporavljeni Krstić.



tagovi

FK TrajalMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara