Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović (Star sport)
Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović (Star sport)

Piksi o tandemu Vlahović – Mitrović: Ne vidim problem, kao dvojica dobrih muzičara…

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.09.22. | 13:18

Selektor uverava da dvojica napadača mogu da igraju zajedno

Srbija je vizu za Katar izvadila pobedom u Lisabonu u kojoj je na terenu završila sa trojicom napadača na terenu: Dušanom Vlahovićem, Aleksandrom Mitrovićem i Lukom Jovićem. Celo drugo poluvreme je igrala sa tandemom VlahovićMitrović i pokazala da je tada najopasnija.

Jasno je da su napadači najveća snaga Orlova, a da li će sutra obojica zaigrati u tandemu protiv Švedske, to zna samo selektor Dragan Stojković Piksi. I nagoveštava da je takav scenario moguć.

Izabrane vesti

“Sve je moguće. Vlahović i Mitrović su obojica odlični napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. A u kojem sistemu ćemo igrati, ne želim o tome da govorim. Oni se razumeju jako dobro. Ako imate dvojicu odličnih muzičara, ne vidim zašto ne bi mogli da sviraju zajedno”, rekao je Stojković na konferenciji za medije uoči meča u Ligi nacija sa Švedskom.

U poslednje vreme se Dušan Vlahović našao na meti nekih kritičara u Italiji zbgog slabe forme Juventusa ali selektora to ne brine.

“Vlahović ovde radi jako dobro, srećan je što je deo grupe i motivisan za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan njegovim igrama i treninzima. Možda u Italiji očekuju da stalno postiže gol ili dva po meču, ali Serija A je teška liga za igranje. Ipak, on je profesionalac, sjajan lik i uvek se žrtvuje za tim. Očekujem da pruži sve najbolje od sebe za reprezentaciju. U dobroj je formi, nije povređen, nema probleme i očekujem njegovu dobru igru sutra veče”, poručio je Piksi.


tagovi

Dušan VlahovićDragan Stojković PiksiAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara