Komentari na vest

Piksi potvrdio: Samardžić će igrati za Srbiju

P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Ja sam odrastao i zivim u Nemackoj. Ja mogu da gledam iz mog Ugla. Ako sam rodjen u Nemackoj, zivim ovde, igram za Nemacki klub, imam njihov Pasos i ako me pozovu normalni da cu igrati za njih. Da sam u njegovoj kozi , ja bi znao kako i sta da radim. Znaci ja sam trenutni igrac Mlade Reprezetacije Nemacke , zelu me Srbin. Ja sam Pravoslavac,Srbin sa imenom Lazar Samrdzic znaci niko meni ne moze da uze to sta sam i ko sam . Niti Pasos,niti bilo sta bitno je sta sam u Srcu. Ja normalno postujem Nemce, sto se tice Karijere Brate mili sa Nemcima bi mogao sve i svasga da osvajam . A sa Srbima nebi sigurno nista, ali ja mogu da igram za Nemacki Italijanski ili bilo koji Klub...Moja Zelja i Volja je da igram za ono sta sam i ko sam nebitno dal me zvao Terza,Vazura Mika ,Panta. Ja bi u svakom slucaju izabrao Srbiju jer Srbija nije klub, Reprezetacija je Reprezetacija ...Pa makar me kleli i pljuvali sta da radim moj narod su Srbin. Sta hocu da kazem svako ima svoje misljenje i drugacije gleda na to. Cinjenica je da svako mora ili bi trebao da zna odakle je sta je i ko je. Da smo naj gori mozda na svetu i da smo Stoka ma i to smo mozda da nemamo Srece u zivotu i to je istima. Ali Stvarno na primer tako je kod mene kad vidim Trobojku i kada cujem Boze pravde Suze mi u Ocima i najezi mi se lice i kosa na glavi. Nemojte pogresno da me razumete ja postujem Nemce,Hvala im za sve . Ali Majka je Srbija, Nemacka je Maciha ( Dobra)
e

ej

pre preko 1 godinu

ljudima smeta samo sto babic igrao za zvezdu i mitrovic trenutno igra...
r

rajkoo

pre preko 1 godinu

Džaba ga isprozivaše patriJote pre neki dan
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Piksi dobro zna sta radi
D

Delija33

pre preko 1 godinu

BRAVO PIKSI !!! Samo me plasi da ne napravi bum u italiji pa da ga i nemci u martu pozove.a za Bajcetica polako nije realno da bude pozvan u a selekciju nije jos ni napunio 18 malo igra u liverpulu ali su ga barem za orlice trebali zvati.. Ostaje samo zal za Kerkeza koji je kao srbin iz srbije odlucio da igra za madjare haha
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ovaj ce se naigrati za srbiju kolko i ona lopata u zvezdi sto su je "oteli"bajernu
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

pa.ovaj je rekao da nece za Srbiju i sad kad je dobio nogu od Njemacke on bi da igra za Srbiju hahaha
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Ne, to je bio Borna Sosa! Odbio Hrvatsku da bi igrao za Njemačku, pa se vratio Hrvatima kad su ga Nijemci odbili. Samardžić je mladi reprezentativac Njemačke i za sada ima ponudu Piksija da igra za Srbiju jer je Srbin. To što mrziš po nacionalnoj osnovi je tvoja stvar, ali kad na to još želiš i provocirati, onda bar provjeri činjenice.
s

se ne lazemo

pre preko 1 godinu

igras tamo gde ti menadzer kaze
G

Gaginjo

pre preko 1 godinu

Jbt, da je izabrao Nemačku, vi bi ste ga pljuvali što nije izabrao Srbiju !
p

peki98

pre preko 1 godinu

Oni ga već napljuvali bolesnici. Ljudi koji u Srbiji prate fudbal su zauvek zakovani u Daning Kruger efektu.
v

vule ilić

pre preko 1 godinu

Izuzetno bi bilo da ovaj mali zaista zaigra za nas, ali mi nije jasno zašto bi se čekao mart. Mogao bi da posluži već sad u Kataru, zašto ne. Nismo mi Brazil pa da imamo hiljadu opcija.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Pa jedna dobra stvar u fudbalu što ne možeš sutra, tek tako, da promeniš reprezentaciju. Pogotovu ako je igrao za neku nlađu selekciju druge zemlje. Sećam se da je za Kuzmanovića se čekalo mesecima da dobije dozvolu
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Nije ova bitka još gotova. Mali je veliki potencijal. Samo guraj Pikseto. Već sada se po igračkim kvalitetima može porediti sa Tadićem. Brži, sa mnogo boljim udarcem i okretljiviji. Dribling malo slabiji, definitivno slabiji u distribuciji. Ali...on, Sergej, i Ivan Ilić u istoj vezi? Tu kad bi imali nekog razbijača tipa mladog Matića bi bilo ubitačno.
N

Na primer

pre preko 1 godinu

Dobar je i mali Šljivić iz U17 reprezentacije, videlo se to na EP kada su dogurali do polufinala..
@

@na primer

pre preko 1 godinu

Ma da Šljivić. Gepekovali ga holandezi od petnaest leta dok ovaj vrti Brozovića kao ringišpil. Adekvatno poredjenje nema šta.
K

Karl heinz

pre preko 1 godinu

Zbog toga sto u nemackoj repci nema mjesta za njega
D

Dani_bg

pre preko 1 godinu

Naravno da ima .trenutno igra za mladu reprezentaciju. Za koju god da se zemlju odluci, igrace

Katalonija

pre preko 1 godinu

Repci...
E

Eikk

pre preko 1 godinu

Nema pasos jos
z

zvezda draža

pre preko 1 godinu

svaka cast Piksiju, za sad radi super posao..ali cekajte samo trenutak prvog poraza ili spoticanja, kad krene ekipa nasih velikih navijaca i ljubitelja lika i dela Terzica, da ga pljuju..
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Nema to veze sa ljubiteljima terzica. To ima veze sa nasom iskrivljenom percepcijom sta je sport, i sa nasim precenjivanjem sopstvenih mogucnost. Pljuvace ga svakako posle poraza ililoseg rezultata. Samo zamisli sta ce se desiti u slucaju scenaria gde uzimamo bod Brazilu (posle toga ce svi da ocekuju minimum 1/2 finala :) )... pa sa Kamerunom, kiksnemo i odigramo x (jer smo ih podcenili zbog razultata sa Brazilom).... i na.kraju odlucujuca utakmica sa Svajcarkom. Nedaj boze da se nesto ovako desi i da izgubimo od njih,a nije nemoguce jer ce mediji stvoriti pritisak i sve osim prolaza grupe ce biti okarakterisano kao debakl.....
z

zvezda draža

pre preko 1 godinu

i te kako ima, sinovac! to je ta grupa ljudi, za koji si izdvojio ceo pasus! inteligencija im je slabija strana, a nivo samopouzdanja obrnuto proporcionalan istoj..
G

Gostssss

pre preko 1 godinu

Selektrore ima li sanse da se Bajcetic pozove??
H

Hota hota

pre preko 1 godinu

Kakav posao legende Niša idemo ksiPi trebaće nam ovakav igrač pogotovo jer ulazi u formu.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

I sta cemo sad?I sta cemo sad?
n

nebo

pre preko 1 godinu

Hahahahaha, koji smo mi cirkus od naroda, boze sacuvaj, pre neki dan ispljuvase patriote na baterije ovo dete kao da im je nedaj boze sve zivo pobio, danas ga vec kuju u zvezde, strasnooo!!!! Mene, medjutim zanima jedna druga svar, a to je , ako je decko odlucio da igra za Srbiju zasto nije odmah pozvan nego tek u martu???? Ako znam dobro da racunam Mart je vec 2023 godina, a do tada, ko ziv ko mrtav, tako da bi ja ipak ostavio odredjenje rezerve zbog svega toga.
G

GostOzbiljan40

pre preko 1 godinu

Zato sto reprezentacija ima jos svega tri utakmice do SP. Dvije takmicarske i jednu prijateljsku. I selektor zeli da uigra ekipu dodatno sa onima koji su izborili plasman na SP. A i ne bi bilo fer prema drugim igracima koji su izgurali citave kvalifikacije da na SP zaigra neko ko nijednu utakmicu odigrao u kvalifikacijama nije. Koliko bi to narusilo atmosferu u timu. Kao 2006 kada je Petkovic pozvao svog sina koji nijedan mec nije odigrao na kvalifikacijama. Koliko je to narusilo odnos u svlacionici. Eto zato ga je zvao da decko lepo pocne kvalifikacioni ciklus od pocetka.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Sve legitimno, mene samo zanima kako Babic i ovo dete iz Zvezde dobili poziva a on ne, nesto mi tvoja teorija onda pije vodu.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Da ali gde je odgovornost novinara koji stave naslov ''Vise se osecam kao Nemac nego kao Srbin''
@

@nebo

pre preko 1 godinu

Pa pogledaj koju tekmu Primere i biće ti jasno. Babić u prvih 15 štopera lige.
G

GostOzbiljan40

pre preko 1 godinu

Da li ti znas sta znaci rijec dogovor? Dogivorili su se da tada debituje. Mozda momak ne moze sad jer zeli da se sto vise posveti klubu. Mozda Piksi zna da ce Tadic da objavi da se povlaci iz reprezentacije jer ce tokom SP napuniti 34 god i taman mu za naredni ciklus treba desetka koju necemo imati ako Tadic ode. A mali Samardzic je desetka.
A

Archie

pre preko 1 godinu

A zašto ne igra za Bosnu?
x

xaxaxaxaxaxahahaha

pre preko 1 godinu

mozda zato sto su slabiji i od juznog pakistana?
A

Archie

pre preko 1 godinu

Više je Srbija slabija od Nemačke nego Bosna od Srbije.
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Jer je Srbin! Pitaj Maria Stanića, Dejana Lovrena ili Josipa Iličića zašto oni nisu igrali za Bosnu?
J

Još neko glupo pitanje?

pre preko 1 godinu

Zato sto uspesni Srbi i Hrvati iz Bosne ne igraju za dzamahiriju od 23%, to igraju samo oni koji nisu dovoljno dobri za Srbiju i Hrvatsku i tako ti je u svim sportovima. Poyy
A

Archie

pre preko 1 godinu

@Još neko glupo pit Džamahirija je sekularno i socijalističko uređenje. Čemu te predrasude prema svakoj arapskoj reči? Takođe dečko niti je živeo u Srbiji, niti je ovde igrao fudbal, pa poređenja sa Stanićem, Iličićem i Lovrenom paad u vodu.
@

@

pre preko 1 godinu

Nije ni Rakitić živeo u Hrvatskoj pa je odlučio da igra za nju, kao što su to sad izabrali i Josip Stanišić, Luka Sučić(rođen u Austriji, poreklom iz Bugojna) itd. Pa me zanima zašto vas samo žulja kada Srbin odluči da igra za Srbiju?
F

Fscout08

pre preko 1 godinu

Pisao sam o ovome prošle godine. Otac njegov, inače sjajan čovek ima želju da igra za Srbiju, mali se lomio dugo ali Piksi jednom zove, svaka čast porodici Samardžić. Pozdrav iz Kelna, vidimo se u Katar. Napred Srbija.
a

argh

pre preko 1 godinu

Gde je onih 300 pljuvača od prekjuče, koji bi, da su mogli, linčovali Samardžića? Posle se pitaju zašto Jokić ne daje izjave za medije, zašto neki igrači ne žele da igraju... Ko voli da odvoji svoje slobodno vreme, da sve od sebe, a da mu u slučaju lošeg rezultata psuju sve po spisku, vređaju ga, razvlače po medijima... Pogledajte šta rade Pešiću, koji nam je doneo toliko dobrog i sa kim smo imali najbolju igru još od 2002. Desio se loš dan, a jedinstven dan Italiji i sad je senilni starac. Siguran sam da bi u 9 od 10 mečeva pobedili tu Italiju sa 10+. Što je najgore, najveći pljuvači su oni koji ne mogu ni da potrče. Jedan deo našeg naroda je toliko ograničen i loš, a veoma glasan, da je to katastrofa.
R

Repstacija

pre preko 1 godinu

Batali te price sa pinka o lincovanju, tajkunima, fasistima, ne budi Sarapa i baba Gordana Uzelac
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Videcemo posle SP da li ce uopste Piksi ostati kao selektor. Obicno ne prodjemo grupu, pobede nas maltene svi i onda se menja selektor. Voleo bih da sve to bude drugacije, da briljiramo tamo, pobedjujemo i odemo dalje. Ali, realno gledano, imamo prosecne igrace, ne vanserijske, ali tim je dobro uklopljen. Tako da i igranje Samardzica zavisi sta ce biti do proleca, da li ce biti isti ili drugi selektor i kakvo vidjenje ce tada biti. Naravno, zavisi i od igre Samardzica, kao i njegove odluke gde ce. Ako zaigra za Nemacku, ima veliku sansu da jednog dana osvoji i SP. Opet, veca je konkurencija i tesko da se izbori za status, pa bi mu daleko lakse bilo da igra za nas.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Imamo jednog od dva najbolja špica sveta, najboljeg vezistu Kalča, golmana od dva metra koji ume da igra nogom, i čoveka koji je ne tako davno vrteo Modrića i Kazemira kao ringišpil. Teška grupa, prolaz nije garantovan, ali gubitnici poput tebe koji uriniraju svuda sa svojim kompleksima...e TO je pravi problem ovde.
N

Neko ko zna

pre preko 1 godinu

Sva sreca pa se razne sveznalice necu pitati nista u vezi ovoga, a kad mali pocne da kida i kad postane svetska klasa, onda ima da ga dizete u nebesa. Pustite decka da igra, a ostali koji samo lupetaju, lopatu u sake i na gradjevinu...
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Kratko i jasno. Bravo Piksi, bravo Samardžić!
n

nebo

pre preko 1 godinu

Cemu euforija, zasto trcis kao tele pred rudu??Decko se ocigledno, jos uvek nije 100 % odlucio a i da odluci, prvo valjda igrama treba da zasluzi poziv!!!
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Koji bre mitrovic,nema dva petka na Marakani on da igra za reprezentaciju,tako cemo i da prodjemo na prvenstvu,
m

ml.a

pre preko 1 godinu

Ko ti je rekao da će Mitrović igrati na svetskom?
D

Deki123

pre preko 1 godinu

Momak je raznovrstan igrac sa vizijom, ja bih ga odmah poveo jer tadic ne moze da igra non stop a mali uvek ulazi posle 60og i daje maxinum ! Treba ga povesti jer sem Tadica i recimo Sms-a nemamo bas klasicnu 10ku jer su vecina igraca na sredini defanzivniji ili cista krila...
R

Rubrikova kocka

pre preko 1 godinu

Samardžić je porijeklom iz RS... Idemo RS🔴🔵⚪
P

Pa kaže

pre preko 1 godinu

9000 metara nad nebom
m

miile

pre preko 1 godinu

a. da nije neki tvoj đed izmislio VAR
I

IgorHN33

pre preko 1 godinu

Meni je baba od Samardzica i treba da znaš da svi ali svi Samardzici koji postoje porijeklo vode sa Dragalja i Krivošija. To su mjesta iznad Risna u Boki Kotorskoj. Ne postoji na kugli zemaljskoj ijedan Samardzic a da mu korijeni nisu odatle.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Pitanje je sta ce ovde biti, znajuci nas ne bi me cudilo da posle Katara oteraju Piksija. Ipak idu izbori za FSS, zna se da je izricit zahtev Piksija bilo da je on sve i svja u savezu, ali posle Katara ce se nazalost to menjati.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

U Savez se Nista nece menjati samo ce funkcije postati zvanicne predsednik Bjekovic njegov zamenik Surbatovic jedino ne znam dali ce Dika ostati direktor.
V

Vlada a

pre preko 1 godinu

Šta će nam ovo švapče
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Cistokrvni nemac. Ima tradicionalno nemacko ime i prezime. Otac mu je iz minhena, a majka iz okoline kelna.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Svapce srpskog imena i prezimena moze da postane svetski igrac, mozda bolje da umesto njega zaigra neki Mocart Jelen Linglong maestro
V

Vlada a

pre preko 1 godinu

Nemac i kraj priče, dal je čistokrvan ili polukrvan to je njegova stvar
Z

Zbog

pre preko 1 godinu

Tebe i tebi sličnih smo tu gde jesmo
N

Napljuvase

pre preko 1 godinu

Dečka neki dan, na osnovu izvučenih riječi iz konteksta nekih žabarskih novina. Dje će Hercegovac nego za Srbiju. Ajmo brate Hercegovačka ti zemlja kliče ZA MAJKU SRBIJU
G

Gost1995

pre preko 1 godinu

Šekovići su pored Zvornika, nisu u Hercegovini.
J

Jovan 95

pre preko 1 godinu

Ovamo se ljutite na špance što su dovela brauna a sad svi pozdravljate dolazak stranca koji će da igra za Srbiju, baš me briga ko su mu roditelji on je Nemac.
S

Srb12345667

pre preko 1 godinu

Jovan 95- a ti si de**l
b

blam

pre preko 1 godinu

Šekovići u hercegovini ? Jhsjhahaha
x

xy

pre preko 1 godinu

Bravo Piksi!
G

G3ost

pre preko 1 godinu

i Bajceticu iz Liverpula dati drzavljanstvo!
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

ima pasos,kao i Lazar
V

Vlada a

pre preko 1 godinu

Svaka šuša ima naš pasoš dele to kao da su novine
@

@Vlada a

pre preko 1 godinu

Pa ti si šuša koja ne doprinosi svojoj državi, dok ovi momci to sigurno hoće.
V

Vlada a

pre preko 1 godinu

A što plaćam porez to si zaboravio?? To kako će oni da doprinose svojim rodnim državama to me ne zanima.
D

Dusanovo carstvo

pre preko 1 godinu

Tako je Pikis. Idemo!!!!
V

Vlada a

pre preko 1 godinu

Idite
4

4C

pre preko 1 godinu

Odlicno!!!! Dobro dosao kuci!