Komentari na vest

Poketinova velika oda Mesiju: Drugi neka trče i doture mu loptu! Ni Pele ni Maradona nisu pravili presing

a

acaplocarac@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kada ostaviš srce na terenu,rezultat je neminovan ❤️, hvala Mesiju za trenutke sreće koje je priredio svojim obožavaocima i narodu Argentine ❤️
i

ii112

pre preko 1 godinu

Sta kaze lik "Ronaldinho primao na prsa sa osmijehom na licu, i 2 covjeka na ledjima. " Problem je sto je Messi postavio takve standarde da kada ne dadne bar gol, odmah mu nesto prebacuju. Pa mogao je i on kada je sa osmijehom lomio kicme svima, pogotovo ono Boatengu pa onakva zavrsnica (Bockanje preko Nojera) koji je sigurno u prvih 5 najboljih golmana svih vremena, da se povuce. I onda mi danas pricali "ah onaj Messi, s osmijehom na licu lomi kicmu i boca preko Nojera". Poenta je da je covjek dao oko 800 golova,i preko 350 asistencija. Alo ljudi. Pa vi na terminima za zivota necete toliko skupiti.
m

mnhvc

pre preko 1 godinu

гледао сам и Марадону и све остале велике мајсторе осим Пелеа (наравно, на снимцима јесам). Меси је јединствен и непоновљив! Марадона је пп стао првак света са 26, а са 34 на СП у Америци је већ био издувани балон, одавно на наркотицима. Меси је пример правог спортисте, траје 16-17 година и са 35 води своју репрезентацију до финала СП а ја се најискреније надам и до титуле! Сваки неострашћени прави љубитељ фудбала ће навијати за Месија и Аргентину, чак верујем и доста њихових спортских архинепријатеља Бразилаца.
k

kamilstoh

pre preko 1 godinu

Količina botova koji su se sjatili na ovu vest pokazuje da Messi zaista jeste najveći.
D

Dorcolioo

pre preko 1 godinu

Ja ovde jedino vidim ljude koji pene da dokažu kako je kepec najbolji...Preciznije jedan lik sa više naziva
G

Gostina

pre preko 1 godinu

Jedan mali sitni ronaldov bot se usunjao na ovu vest jos od jutros i baca minuse ko lud na sve komentare...ne moze covek da podnese zvanicni ronaldov pad i ispadanje iz svake price..doduse prica nikad nije ni postojala bila je medijski isiljena...sad kad ronaldo nema vise argument apsolutno ni jedan sad se kriju iza maradoninog imena,neretko i iza ronalda ali onog pravog...shvata covek da mu u nedelju i taj argument nestaje pa da iskoristi da izbotuje maksimalno dok jos moze...posle vrv ide prica pele je najveci ima 3 svetska ahhaha doduse kad nije bilo ofsajda,penala,sudije,i mreze na golovima ahahah nije lako biti ronaldovac ovih dana
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Igrači kao Ronaldo (Brazilac), Ronaldinjo, pa Zidan i ostali su bili ne samo majstori fudbala nego i šmekeri. Stvarno nisi mogao da ih mrziš. Zaista su bili veličine. Ali činjenica je da ni jedan od njih nije tako dugo igrao na vrhunskom nivou kao Mesi i Kristijano Ronaldo. Skoro sve rekorke oborili. Maltene sve osvojili i taj rivalitet između njih će zaista ostati upamćen kao nešto posebno u fudbalu. Njihovim penzionisanjem po meni završava se možda i najlepša era fudbala počevši od kraja 80ih.
B

Barsaaaa

pre preko 1 godinu

Niko ovde nije spomenuo koliko se imalo utakmica u Maradoninu i Peleovo vreme, a koliko sada. Fizicki mnogo naporniji sport nego pre 20 30 godina. Ja osim ovih nasih panjeva nisam video nijednu reprezentaciju da su se igraci umorili za 90 minuta. Mislim da je fizicki zahtevnije igrati sada nego pre 20 godina. I to je jos jedan plus Mesiju. Mesi pa onda 10 mesta prazno
b

brrrrr

pre preko 1 godinu

U doba Maradone i Pelea se igra jakooo grub kontakt da vidimo Mesija kada bi njemu slomili nogu Maradona se posle toga vratio i uzeo sa Napolijem sampionski pehar.
Z

Zahtev Fizički

pre preko 1 godinu

Mesi ni sada ne može da igra (niti je mogao pre 10 godina) u fizički zahtevnijim prvenstvima (čitaj: Italija, Engleska) a kamoli da bi to mogao da je rođen u vreme istinskih majstora fudbala. Ovako nek nalakira nokte, nabaci još koju tattoo i igra ovu modernu verziju igre za seka-perse.
k

koji

pre preko 1 godinu

Si ti lik pa taj mesi ima 26 golova protiv top 6 timova premier lige a da nikad nije ni igrao i toj ligi ahhaah davao gol glavom pored fizicki dominantnih igraca ferdinanda i vidica pravio ih smesnim u dva finala,davao arsenalu 4 u jednom mecu ahahhah sta sve nece ljudi ovde pricati...u pl dominiraju igraci poput manea i salaha sve dzin do dzina
G

Gost928161661

pre preko 1 godinu

Maradona ima samo jedno svetsko prvenstvo. Maradona nije dugo bio ja vrhunskom nivou Maradona jeste legenda ali ide Messi onda Maradona Pa Pele itd. a Ronaldovi fanovi u sahte!
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

U nedelju ga Mbappe šalje u penziju, pa ga poredite i sa samim bogom ako hoćete
M

Mesi3010

pre preko 1 godinu

Tog istog Mbapea za kog ste se svi uhvatili,videcu ga u 35 godini dal ce da ima tu brzinu. Messi kad je imao 17 vrteo je Roberta Karlosa. Najboljeg levog beka u istoriji fudbala. Ovo sto trenutno radi Mbape radio je i i Anri u tim godina. A kad je Anri napunio 28 i presao u Barsu, odigrao je jednu dobru sezonu, i strmoglavi pad u brzini je imao, jer je tokom karijere mnogo sprinteva radio i trcao. Pricam o slicnom igracu sa skoro istom konstitucijom. Zamisli kako je Mesi trcao sve do 30-te. Sad igra iza spica u sredinu se povlaci i dalje je tata fudbala,mnogo stvari vidii unapred,statistika sve govori i scena preko 20 godina,6 zlatnih lopti...
k

kakav grijeh

pre preko 1 godinu

Covjek usporedi mbappea s velikim Henryjem...
b

banjo10

pre preko 1 godinu

Što se mene tiče jedan takav igrač ne mora da trči uopšte ,ako će mi garantovati gol i asistenciju po meču.Nadoknadice to trčanje ostalih devetorica u polju.
O

Otodjibaje

pre preko 1 godinu

Kakav bre Pele ili Maradona. Ovaj covek traje skoro 20 godina. Maradona, da bio je genije, ali ovo sto radi Mesi iz dana u dan to je nesto sto nikad ranije nije vidjeno
D

DSever

pre preko 1 godinu

A ne sine GOAT je onaj koji od 10 golova na SP 7 da sa penala
s

sasda

pre preko 1 godinu

maradona jedno svetsko bio ocajan, jedno uzeo, na trecem se izdrogirao pa ga izbacili i sad prave neku mega famu zbog tog jednog svetskog. meni je on za poredjenje sa Ronaldinhom, magican na lopti, prelep za gledanje, izdominirao 4-5 sezona i onda se ugasio. Messi igra na istom maksimalnom nivou 15 sezona, pokidao sve moguce rekorde. Messi je u jednoj jedinoj sezoni imao 90 golova i 40 asistencija, zamalo vise nego Maradona za celu karijeru.
@

@sasda

pre preko 1 godinu

Joj to igra na maksimumu 15 sezona vec videli smo prosle godine u psg, koliko 5 golova za celu sezonu?!
r

ronaldinjo

pre preko 1 godinu

je bio tip koji golmanovu napucanu loptu s igracem na ledjima primi prsima, nastavi zonglirati ramenom i glavom i usput prodje 3 igraca, a sve to s osmijehom na licu. Jednostavno je bio drugaciji, ali bas drugaciji od ostalih, mislim da nitko tako sta ne moze ponoviti. Svaka cast Messiju ma svima njima na brojevima i statistikama, ali ovaj je bio nesto spektakularno
G

Gost101116

pre preko 1 godinu

Messi je dao 11 golova a 3. s penala i to sva tri ovo svetsko.
C

Cer

pre preko 1 godinu

GOAT.
h

hiss

pre preko 1 godinu

Potpuno normalna stvar. Zašto trošiti jednog Mesija sa 35 godina na odbrambene zadatke? Da bi svi bili jednaki? E pa nisu svi jednaki i to je poenta. Tačno je da se trčalo i za Maradonu i za Pelea i za Ronalda Nazaria, trčalo se normalno i za Mesija uvek, trčalo se normalno i za Kristijana Ronalda dok je bio sposoban dati 50 golova u sezoni, pa je bilo računice trčati za njega u odbrani. Sada nije sposoban za takve brojeve golova i normalno da igrači više ne žele da trče za njega. Tako isto se neće trčati ni za Mesija kada više ne bude računice. Ali za sad ona još uvek postoji i on je vrlo sposoban da napravi razliku u napadu, sve dok je tako, tim će ga pokrivati.
P

Pizzi

pre preko 1 godinu

Zato je poketino tako prosao u psg,mesi nejmar i mbape ne trce i laku noc
G

Gost031

pre preko 1 godinu

Istina 100%, pre mesec dana je bio intervju sa Fenomenom gde su mu izvukli statistiku sa meča gde je Casiljas pretrčao više od njega a njegov legendarni odgovor "Šta ću vam ja kad imate golmana koji se mnogo kreće"...
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

@Pizzi… poenta je sto nijedan tim ne moze da trpi TRI takva igraca! Moze jednog, ali tri je mnogo…
M

Maradona GOAT

pre preko 1 godinu

Nema se tu sta dalje pricati.Pogledati samo sta je covek uzeo sa kakvim ekipama i sve je jasno.Od Barselone i Napolija napravio evropske sile,sa Argentinom za koju niko nije ni cuo do 70tih godina dva puta prvak i jednom drugoplasirani na SP.Bukvalno sam na svojim plecima nosio sve timove.
C

Cer

pre preko 1 godinu

Od Barselone nije napravio nista, osvojio nista bitno, jedva su docekali da ga prodaju Napoliju. SP je osvojio jednom, nije dvaput. Kup Amerike nije osvojio nikad. Vise je mit nego sto je goat.
d

druze

pre preko 1 godinu

Mesi je od barse napravio evropski silu jesi dobar ti,maradoma je proteran iz barse zbog supstanci
1

123456789V

pre preko 1 godinu

Puno netačnih informacija. Maradona 1978 nije pozvan u tim za svetsko prvenstvo i to selektoru Menotiju nikada nije oprostio. Tada ih je Mario Kempes vodio do titule. Sa Barselonom nije ima previše uspeha ni u Španiji, osvajao je samo kupove, tako da ih on nije napravio ni lokalnom, a kamoli evropskom silom. Sve ovo, naravno, ne umanjuje njegovu veličinu, jer sa Napolijem jeste činio čuda i zahvaljujući tome kasnije i sa prilično limitiranom ekipom Argentine.
@

@123456789V

pre preko 1 godinu

Pritom Dijego nije nikad dosao ni do polufinala Kupa sampiona a kamoli da ga je osvojio. I isto mislim, Dijego je bio cudo, ali Bozija ruka je od njega napravila mit.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Interesantno, Ronaldu se spocitava sto ne trci i ne vrsi presing (a nije ni da to ne radi), ali Mesi moze da se setka, nije frka. Dvostruki arsini tokom cele karijere.
p

plakkyy

pre preko 1 godinu

Ugnjetavanje ronalda brate , svi se okomili na njega jadnog.. A nije ti mozda palo na pamet da Mesi igra za ekipu a Ronaldo sam za sebe? To je jedna od osnovnih razlika izmedju njih dvojice..
p

pa naravno

pre preko 1 godinu

Kad ni nisu ista liga,od ovog prvenstva i zvanicno,obaj madjionicar mkze bez trcamja da namesti 2 gola.i postigne 2 gola.obaj radnik ko sto sam kaze e pa onda ces da trcis bato
G

Gost54

pre preko 1 godinu

Razumljivo Pelea nikada nije gledao a Maradona je pokojni pa je sad lako pričati. Ujedno i sebi diže cenu da je "trenirao" "najboljeg ikada". Maradona, Pele pa onda par mesta prazno pa zuba Ronaldo (ko ga je gledao 90tih u Seriji A zna zašto) pa par mesta prazno pa Mesi i zalizanko. Naprosto druga liga koliko god pumpali marketinški. Kao što ni LeBron nikada neće biti veći od Jordana ma koje sve rekorde ne izmislili.
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Da li sam te dobro razumeo da si napisao pod znacima navoda najbolji ikada Maradona?? Da li si ikad stvarno gledao El PIbea? Pa čoveče on je Napoli doveo do titula u Italiji gde su se bukvalno lomili najbolji igrači ,nema sudiske zaštite ,čovek je bio umetnik i imperator fudbala u isto vreme,neponovljiv,vođa ,lider,sve je primao na sebe i nosio tim.Da ne pričam o repr.Argentine i njegovom učinku,jedan jedini neponovljivi.
@

@gost1976

pre preko 1 godinu

A godinu prije maradone i napolia..titulu je uzela verona..mislim 1986..mozes li da mi kazes nekog maradony iz verone,ili se to ne vazi..posto je ovsj uzeo sa napoliem i velicas mi ti i slicni..reci mi posto vidim da pametujes,ko jee maradona koji je veroni donio titulu godinu dana prije te napolieve..ili vjer nije bio to taj fudbal sve se promjenilo u tih 365dana,pa se velica njegova titula sa malim napoliem a velike verone ne..i ja tebe pitam opet..reci mi ko je bio naj igrac verone tad,i zasto je maradonim uspjeh veci no njegov tad..