Komentari na vest

Poljaci se otvorili: Novom selektoru 2.500.000 evra, kandidati Renar, Ševčenko, Martinez, Pirlo

N

News

pre preko 1 godinu

Poljska nije posteno presla centar na ovom prvenstvu. Klubovi iz zonske lige igraju bolji fudbal. Trebali su sve utakmice sa izgube a na srecu su prosli grupu. Dovesce Sevcenka za selektora zato sto je iz Ukrajine.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Jeste da je amatercina Krstaja bio trener,ali posle one petarde sto je uvalila Ukrajina onim nasim nesrecama,smatram da je Sevcenko najbolji izbor. Nije nijednom protivniku lako postici pet komada na jednom mecu,a pogotovo sto nasa reprezentacija po imenima nije losija od Ukrajinaca. Martinez (dosadasnji selektor Belgije) je malo bolji od Krstaje. Nije stigao ni do jednog polufinala (EP,SP,cak mislim ni u LN),a imao je pre par godina Azara i Lukakua u zivotnoj formi i uvek sjajne igrace poput De Brujnea i Kurtoe. Pirlo je veliko igracko ime,ali nula od trenera,nista u Juveu nije pokazao,a podatak da ga je Bombas zamalo doveo u Partizan,dovoljno govori o njegovom kvalitetu.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Posle odlaska Lewandovskog i ostalih starijih igraca Poljska se na fudbalskoj mapi vraca gde su trenutno Rumuni,Cesi,Austrijanci,Svedjani i njima slicnima,posle jedne uspesne generacije nije napravljena smena uspesnih igraca i takve reprezentacije nemaju nikakvih sansi u kvalifikacijama za odlazak na SP ili EP zbog manjka kvaliteta tima,tako i nas ceka posle sledeceg ciklusa za SP vracanje unazad
h

hkr

pre preko 1 godinu

Austrijanci, Cesi i Svedjani su u najmanju ruku ravnopravni Poljacima, a mislim da su objektivno i bolje ekipe, i to ne za nijansu
j

jokerkoma87

pre preko 1 godinu

Ne vidim u ovoj grupi nijednog vrhunskog trenera iz naslova.Sevcenko i Pirlo dobri igraci i tu je kraj,Martinez nije napravio nista sa najjacom Belgijom u njihovoj istoriji,ovaj Renar moze na motivaciju da vodi neke africke i azijske reprezentacije do nekog boda na takmicenjima i to je sve.Zna se ko su vrhunski treneri kao npr Anceloti,Zidan,Mourinho,Gvardiola...Ne verujem da ce neko od njih da vodi Poljsku.
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

A na osnovu cega Pirlo mize da trazi 2.5 miliona evra? Koje rezultate ima kao trener? Sevcenko isto? Sprdacina, samo zato sto su bili veliki igraci, pogotvo Pirlo, samo budala bi dovele te "strucnjake" za tu lovu.
B

Bbvc

pre preko 1 godinu

Probiće se u gornji dom sa Levandovskim, Glikom, Ščensnim od po 35 leta!?Njihovo vreme prolazi i vraćaju sr na nivo gde su oduvek bili i gde pripadaju, a to je sam prosek evrpskog fudbala tipa Slovenije, Češke.
k

kod vengera

pre preko 1 godinu

svi su grešni
r

reall

pre preko 1 godinu

Martinez je upropastio najbolju belgijsku generaciju da je bio drugi selektor umesto njega sigurno bi uteli neku titulu a Pirlo i Sevčenko vrhunski igrači ali slabi treneri
S

Stef23

pre preko 1 godinu

To ti onako iz stručnog ugla, jel?