Komentari na vest

Popraviš mu ugled, vratiš ga na vrh, zahvali ti - otkazom

B

Bar Koba

pre 4 meseca

Sve istina sto je napisano. Rovarili su zadnjih godina na mestu tabele ispod crte za evropska takmicenja. Jovanovic ih je podigao i vratio je ugled klubu. Malo mu je nedostajalo za titulu i ligu sampiona, steta samo sto u ligi evrope nisu uspeli da prodju u konferenciju, ali do pre dva kola drzali su prvo mesto na tabeli lige, mozda bi imali vise snage za zavrsnicu prvenstva jer nije lako igrati na dva fronta. Steta, rezultati ce pokazati da niau u pravu sto je smenjen.
S

Srbadoo

pre 4 meseca

Zahvaliti se Miloju(mislim da se Nece ni on puno ljutiti,Jovanovic je ipak nivo iznad) . Covek bi cuda radio sa ovom Zvezdom !
D

Deyan X

pre 4 meseca

Nema sta on da trazi u klubu gde nisu cista posla. Ako Izraelci kazu da moraju da cute, i da ne prave nekome problem, sve ti je jasno ko dan.
i

ilija gromovnik

pre 4 meseca

pod hitno ga dovezmsti u zvezdu, Miloju se zahvaliti na cinjenici da je za Zvezdu, uvek tu !
B

Betoven 9853

pre 4 meseca

Vratio ugled? Nemojte preterivati.
D

DDF

pre 4 meseca

Panatanaikos pre dolaska Jovanovica daleko od borbe za evropska takmicenja,borba za titulu je bila"misao"
P

Panatinaikos

pre 4 meseca

🤢
S

Sinisayy

pre 4 meseca

Kakva greska, nisu svesni sta su uradili
I

Immobile

pre 4 meseca

Odličan tekst, čovek preuzeo klub kada je tavorio od 5. do 10. mesta. Za 2 godine uzeo kup i bio konkurantan za titulu, uveo ih u Ligu Evrope, izbacio jedan Marsej u kvalifikacijama za Ligu Šampiona... Ni navijači Panatinaikosa nisu srećni odlaskom Jovanovića, čak šta više ogorčeni su. Fantastičan trener, šteta.
L

Lektor

pre 4 meseca

*konkurentan
e

edo555

pre 4 meseca

Ovaj bi nam dobro legao da madjija nije zurio.Dosta bolje resenje nego Milojevic.U evropi se dobro pokazao,zao mi je sto necemo napraviti nikakav pomak u igri.Ispastace mladji igraci zarad rezultata sa bunkerisanjem
A

Angular

pre 4 meseca

Da Terza nije zurio kao po obicaju, sad smo mogli Jovanovica da dovedemo za trenera...
I

Immobile

pre 4 meseca

Jovanović je bio decidan i više puta je govorio da u ovakvom srpskom fudbalu ne može da radi, ni kao selektor ni kao trener Crvene zvezde. Čak mu i familija živi u Solunu.
И

И

pre 4 meseca

Јовановић не жели у било који наш клуб, рекао је.
S

Sten Kolimor

pre 4 meseca

Vi zaboravljate da je Terza madjija😁
G

Gost..

pre 4 meseca

Sad su drugi sa jednim bodom zaostatka a završit će zbog ovoga kao 4-5 sa 15 bodova manje . Pametan potez
F

Friends

pre 4 meseca

Blizu potpisa za novog trenera Vojvodine je Bandovic. SD Ga dovodi iz iste agencije iz koje su prethodno stigli Batak, Popovic i Bolingi. Trener koji je sa promenjivim uspehom radio u azijskim klubovima, preko 10 godina nije u Evropskom fudbalu i u vecini