Čuameni i Mbape (Foto: ©AFP)
Čuameni i Mbape (Foto: ©AFP)

Posle Kilijanove odjave Real ima novi prioritet

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 17:49

Madriđani će pokušati da što pre završe dolazak Oreljena Čuamenija

Uložio je Florentino Perez punih godinu dana kako bi ubedio Kilijana Mbapea da dođe na Santijago Bernabeu. U jednom trenutku se činilo kao da je to praktično gotova stvar, ali se situacija u finišu okrenula za 180 stepeni. Francuz je odjavio Kraljevski klub, odnosno, utisak je da ga je samo iskoristio kako bi izboksovao što unosniji ugovor na Parku prinčeva.

Mbape je bio centar svih Realovih planova za predstojeći prelazni rok, a pošto od njegovog dolaska neće biti ništa, u Madridu su već postavili novi prioritet. Radi se o Oreljenu Čuameniju, veznom fudbaleru Monaka koji je, istina, bio na Realovoj listi već duže vreme, ali je zapao u drugi plan pošto je sav fokus do danas bio na njegovom sunarodniku iz Pari Sen Žermena.

Izabrane vesti

No, kako je Mbape ostao u Parizu, Marka piše da će se u Realu, makar dok ne pronađu novu metu za pojačanje u napadu, pozabaviti gorućoj poziciji u timu – veznom redu. A tamo je Čuameni prvi pik. I dok uprava kluba rešava pitanje Danija Sebaljosa, pokušaće da što pre zaključi dolazak francuskog veziste, igrača kojem je pre nekoliko dana iz Reala rečeno da mora da sačeka svoj red, tvrdi madridski list.

Za sada nema detalja ovog po svoj prilici izvesnog transfera, ali Marka je pre određenog vremena pisala kako bi taj posao mogao da košta Madriđane oko 60.000.000 evra. Tržišna cena ovog momka iznosi dvadesetak miliona manje.



tagovi

Letnji prelazni rok 2022Oreljen ČuameniReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara