Teo Ernandez i Braim Dijaz (©Reuters)
Teo Ernandez i Braim Dijaz (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Leče mora pasti, mami kvota na Juventus

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.04.23. | 13:07

Pročitajte nekoliko predloga za 23. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
AZ Alkmaar - RKC Waalwijk
ID: 7198701

Teško će AZ do mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali zato morao da overi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije i nema prostora za greške. RKC ga je pritom u prethodna dva susreta savladao i jasno je da će motiva biti na pretek u ekipi iz Alkmara. Sve sem keca predstavljalo bi veliko iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.37)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 18:30
Anderlecht - Mechelen
ID: 7198617

Anderleht mora da pobedi ukoliko ne želi da završi sezonu već danas. Ostalo je još jedno mesto u plej-ofu za plasman na evroscenu, doigravanje za titulu odavno je izgubljeno za posrnulog briselskog velikana. Dakle, trijumf je pod moranjem za domaćina i kec ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, posebno jer Mehelen nema takmičarskih ambicija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Milan - Lecce
ID: 7198467

Rosoneri su se domogli polufinala Lige šampiona, ali u Seriji A ne stoje baš najbolje. Šesti su, ali samo tri boda iza četvrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona. Ipak, više nemaju prava na kiks, ušlo se u ciljnu ravninu i ukoliko četa Stefana Piolija želi da nastavi borbu za prva četiri mesta, Leče mora da padne na San Siru.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Napoli
ID: 7198489

Juventus je eliminisao Sporting u Ligi Evrope i plasirao se u polufinale, a istovremeno ga je obradovala vest o ukidanju kazne kojom mu je oduzeto 15 bodova u Seriji A. Susret sa Napolijem predstavlja težak zadatak, ali gosti su uzdrmani posle udaraca koje su im zadali Milan i Verona te neće biti čudo ukoliko ne pobede. Mami kvota na jedinicu za manji ulog.


Konačan ishod

Tip: 1 (3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sevilla - Villareal
ID: 7198450

Sevilja je nizom rezultata pobegla iz opasne zone i istovremeno nastavila da niže uspehe na mešunarodnoj sceni. Na krilima ostvarenog gosrti će pokušati da dođu do bodova i protiv Viljareala koji je seriju pobeda prekinuo u prošlom kolu porazom od Valjadolida. Iako oba tima imaju imperaiv pobede i očekuje se ujednačen i neizvesan duel, verijemo da domaći teren može da predstavlja prevagu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 15:00
Newcastle - Tottenham
ID: 7198407

Njukasl je uhvatio odličan ritam i potom sve dobro bacio u senku poraza od Aston Vile. Iako duel sa konkurentom za Ligu šampiona dočekuju kao blagi favoriti Svrake neće imati lak posao protiv totenhema te predlažemo da izbegnete jedinicu i generalno tipovanje na konačan ishod. Primamljivije deluje 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara