©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Sa Gaučosima i Trikolorima nikad dosadno

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.22. | 10:31

Pročitajte nekoliko predloga za 18. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 16:00
Argentina - France
ID: 6893005

Finale, kao ukras Svetskog prvenstva u kojem smo uživali prethodnih nedelja. Francuska i Argenina ostavile su vrlo dobar utisak i opravdanostigle do direktnog duela za trofej, a stil igre oba tima, kao i tradicija najavljuju zanimljiv susret u kojem neće izostati golovi. Tip 2+ ne bi trebalo da bude upitan, a nosi korektnu kvotu, dok za hrabrije predlažemo da pokušaju i sa 3+.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.43)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 19:00
Levante - Eibar
ID: 6892578

Derbi 21. kola segunde mogao bi da predstavlja prekretnicu za eventualnog pobednika susreta. Igrači i Levantea i Eibara se nadaju da bi to mogli da budu baš oni, a izvesno je da će nijanse presuditi. Blaga predost je na strani domaćina te predlažemo keca, a na strani kluba iz Valensije je i tradicija s obzirom da protiv ovog rivala nisu izgubili na svom terenu od 2005. godine. Igračima manje spremnim na rizik predlažemo dvoznak - 1X


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 18:45
Palermo - Cagliari
ID: 6893366

Palermo je u prethodna tri kola uhvatio ritam i napravio iskorak iz opasne zone, te se očekuje da i danas uveća bodovni saldo posebno usled činjenice da Kaljari ne blista na strani. Ipak, realniji ishod od pobede domaćina je nerešeni rezultat koji oslikava trenutni odnos snaga rivala, a i zadovoljio bi apetite obe strane,


Konačan ishod

Tip: X (3.2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 | 19:00
Burgos - Huesca
ID: 6892534

Burgos je u dosadašnjem delu sezone postao poznat po izrazito malom broju golova na njegovim utakmicama, a danas će odmeriti snage sa Ueskom koja uz aktuelnog rivala i Rasing santander spada među timove na čijim je susretima viđeno najmanje lopti u mrežama. Iz ovog razloga ne postoji velika dilema i 0-2 se nameće kao lak izbor.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.34)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 2 | 14:00
Albacete - Ibica
ID: 6892560

Iako je Albasete u današnjem susretu apsolutni favorit, budite oprezni jer je fenjeraš u prethodna dva kola zabeležio četiri boda i nagovestio buđenje. Takođe, istovremeno je današnji domaćin ispustivši bodove na tri od poslednja četiri susreta pred svojom publikom potvrdio da mu nije strano da odigra nerešeno ili izgubi kada se to ne očekuje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 14:00
Cittadella - Sudtirol
ID: 6893413

Rivali usled rezultatskih kriza utakmicu dočekuju sa imperativom osvajanja bodova, a iako je odnos osvojenih bodova do sada na strani gostiju blagu prednost dajemo domaćinu koji je uprkos oscilacijama u nekoliko susreta prethodnih nedelja ostavio korektan utisak. Vredi pokušati sa jedinicom koja u Mozzartu ujedno nosi i najveću kvotu na svetu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
ITALIJA 2 | 14:00
Parma - Spal
ID: 6893392

Kriza u kojoj su gosti idealna je prilika da Parma pobedom učvrsti poziciju u gornjem domu. U prilog domaćinu ide sedam kola rivala bez pobede tokom kojih su osvojili tek četiri boda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara