PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Vreme je za Galatu

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.05.24. | 12:10

Pročitajte nekoliko predloga za 26. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Empoli - Roma
ID: 8123983

Iako je ovde sve jasno što se tiče plasmana i činjenica je da Roma igra u izmenjenom sastavu, kvota je suviše dobra da ne probamo sa njim. Rimljani jesu gosti, ali ako budu odigrali na visokom nivou... Ne bi pobeda bila toliko iznenađenje.



Konačan ishod

Tip: 2 (3.6)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sevilla - Barcelona
ID: 8123988

Ni jednima ni drugima ova utakmica ništa ne znači, osim prestiža. Pitanje je i kakve će timove dva trenera izvesti na teren. Istina je da Sevilja nije dala gol Barsi na četiri poslednja susreta i da je sva četiri izgubili, ali baš zbog toga očekujemo veći motiv kod domaćina.






Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Napoli - Lecce
ID: 8123987

Zaboravili su Napolitanci kada su poslednji put pobedili, a verujemo da će želeti da se dostojanstveno oproste od svoje publike za ovu sezonu. Lečeu ništa ovaj neč ne znači, poslednja dva puta nije izgubio na stadionu San Paolo i došlo je vreme da se po tom pitanju nešto promeni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 14:00
Getafe - Mallorca
ID: 8123982


Jeste Hetafe sada u velikoj seriji od četiri poraza, ali nije ni Majorka tim u spektakularnoj formi. Na dva prethodna meča su remirirali, protiv Almerije i Osasuna, pa vredi probati da će taj niz sada i nastaviti, dok će Hetafe najzad osvojiti neki bod.



Konačan ishod

Tip: X (3.3)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Inter
ID: 8124243

Jasno je ovde ko je veliki favorit i jednostavno zbog velike razlike u kvalitetu, Inter bi morao da odradi posao koji se od njega bez obzira što je gost. Čak sedam puta zaredom je Inter savladao Veronu u Seriji A.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
PORTUGALIJA - KUP | 18:15
Porto - Sporting
ID: 8124169

Veliko finale Kupa u Portugaliji.U takvim mečevima teško je prognozirati pobednika, jedan detalj može da odluči sve, onda je možda bolje pokušati sa nerešenim ishodom i očekivati veoma tvrd meč.


Konačan ishod

Tip: X (3.45)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Konyaspor - Galatasaray
ID: 8125927

Verovatno i najveći fiks dana. Galatasaraj se bori za titulu prvaka. Ima sve u svojim rukama i današnjom pobedom i sebi u potpunosti otvorio šampionska vrata.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

Galatasarajpredlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara