Benjamin Henrihs (RB Lajpcig) i Florijan Kajnc (Keln)
Benjamin Henrihs (RB Lajpcig) i Florijan Kajnc (Keln)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Bik ima jače rogove od jarca

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.03.24. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 15. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Koln - RB Leipzig
ID: 7958585


Sa samo 18 bodova Jarčevi iz Kelna su u plej-aut zoni. S druge strane, Bikovi se bore za plasman u LŠ, pa bi sve trebalo da vam je jasno kada se radi o kvalitetu rivala. Domaći ne znaju za pobedu od početka februara, ali umeju da odigraju nerešeno. Ipak, naš predlog je dvojka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sociedad - Cadiz
ID: 7958578


Posle četiri loše partije Sosijedad je zabeležio pobedu u duelu sa Granadom, i to na njenom terenu. Ukupno, domaći ne mogu da se pohvale sjajnom formom prethodnih meseci, ali su bez obzira na to favoriti u susretu sa Kadizom, iako je rival sa dna nekako iznenadio Atletiko.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:30
Pendikspor - Istanbulspor
ID: 7959334


Samo se Istanbul na tabeli nalazi ispod Pendika i jasno je da je ovo retka prilika da se domaći osete kao favoriti u nekom meču. Imali su početkom godine dobru seriju, zbog koje su se ponadali da bi mogli da izbore opstanak, ali su opet u lošoj formi. No, ovo bi mogli da dobiju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Estoril - Portimonense
ID: 7959130


Estoril ima bod manje od protivnika, a ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale igrama. Domaći su vezali pet kola bez trijumfa, uz samo jedan osvojeni bod, a Portimonense je u istom periodu prikupio “čak” dva. Očekujemo neefikasan susret, ali gađajte keca, mada je kvota manja.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Toulouse - Olympique Lyon
ID: 7958713


Tuluz i Lion razdvajaju svega dva boda, i to u korist gostiju. Međutim, forme su im slične i nijedan ishod ne bi trebalo unapred odbaciti. Mi bismo pokušali sa kecom, iako Lavovi imaju mnogo bolji međusobni bilans. Ako sumnjate u Ljubičaste, opredelite se za puno pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Empoli - Bologna
ID: 7958652


Seriju od šest pobeda Bolonja je prekinula porazom od Intera, ali je i na toj utakmici skupo “prodala kožu”. Empoli je malo iznad zone ispadanja, bodovi su mu neophodni, međutim, gosti se bore za plasman u Ligu šampiona i jednostavno moramo da im poklonimo potpuno poverenje.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:30
Rapid Buc. - Farul Constanta
ID: 7959170


Počinje druga faza šampionata Rumunije, a Rapid u nju ulazi sa druge pozicije i posle iznenađujuće ubedljive pobede nad gradskim rivalom i liderom FCSB (4:0). Domaćima ne manjka samopouzdanja i u keca ne sumnjamo, a kako bi mogao da dođe uz 2+ predlažemo vam kombinaciju.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.15)
Za izbegavanje
NEMAČKA 2 | 18:30
Osnabruck - Fortuna Dusseldorf
ID: 7959093


Osnabrik je poslednji na tabeli sa samo 18 osvojenih bodova, dok se njegov protivnik bori za plasman u plej-of za promociju. Reklo bi se da ovde nema dilema, međutim, Fortuna je poslednju pobedu na gostovanjima ostvarila pre tačno tri meseca. Bolje je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara