Osman Bukari (Crvena zvezda) i Ruben Dijas (Mančester Siti)
Osman Bukari (Crvena zvezda) i Ruben Dijas (Mančester Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Opuštenost rađa efikasnost na Marakani

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.23. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 13. decembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Crvena Zvezda - Man.City
ID: 7738502

Što se tiče ova dva kluba i njihovih pozicija u grupi G sve je savršeno jasno - Crvena zvezda je bez ikakvih šansi da dočeka proleće u Evropi, dok je Mančester Siti sa maksimalnim učinkom obezbedio prvo mesto na tabeli. Dakle, svi mogu da se opuste, pa očekujemo puno golova.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.63)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Celtic - Feyenoord
ID: 7738449


Seltik je potpuno razočarao u ovom izdanju Lige šampiona. Kelti su osvojili samo jedan bod (protiv Atletiko Madrida) i nemaju šanse ni da se plasiraju u Ligu Evrope jer je to mesto već osigurao Fajenord, kojem je pripao i njihov prethodni susret. Sada je GG3+ dobra varijanta.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Lazio
ID: 7738454


Rivali su obezbedili plasman u narednu fazu LŠ, a ovaj duel odlučiće ko će u nju otići sa prve pozicije. Trenutno Atletiko Madrid stoji bolje, sa bodom više, a uvereni smo da će tako biti i posle ovog meča. Tačnije, verujemo u keca, kojeg bi moglo da isprati 2-3, pa kombinujte.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Newcastle - Milan
ID: 7738460

    

U pitanju je jedan od najzanimljivijih duela dana. Rivali imaju isti broj bodova, njihov septembarski duel okončan je bez golova, a u zavisnosti od rezultata druge utakmice u grupi bolji iz ovog susreta čak ima šanse i za dalji plasman u LŠ. Usudićemo se da tipujemo na Svrake.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - PSG
ID: 7738443


Dortmund je uspešno odradio posao oko prolaska u narednu fazu, dok Pari Sen Žermenu jedino pobeda garantuje ostanak u eliti (kao što smo već napisali, i Njukasl i Milan takođe imaju računicu), a objektivno je kvalitetniji i dvojka ipak ima prevagu. U obzir dolazi i X2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Shakhtar
ID: 7738455


I Porto i Šahtjor dočekaće proleće u Evropi, samo je pitanje u kojim takmičenjima pošto imaju isti broj bodova. Ukupno gledano Ukrajinci su u malo boljoj formi, međutim, Zmajevi su na svom terenu ipak favoriti. Možda je najpametnije da se odlučite za puno golova na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.35)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Coventry - Southampton
ID: 7738620


Sautempton je malo “klecnuo” na Vikeridž Roudu (1:1), ali njegovim navijačima najbitnije je to što nije izgubio od Votforda. Lester i Ipsvič i dalje mu prilično beže, međutim, ovo je gostovanje na kojem bi mogao da zabeleži trijumf, iako Koventri ne gubi baš lako kod kuće.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
ITALIJA C - KUP | 18:30
Avellino - Lucchese
ID: 7740140


Budite oprezni sa ovim parom. Činjenica je da Avelino dobro stoji u svojoj grupi Serije C. Činjenica je da je Lukeze u sredini tabele u svojoj grupi. Međutim, gosti vrlo često igraju nerešeno zbog čega su svima prilično neugodan protivnik. Izbegavanje je najpametniji izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara