©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti se pita u Istanbulu

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.06.23. | 11:48

Pročitajte nekoliko predloga za 10. jun

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - Inter
ID: 7312201

Siti je apsolutni favorit u finalu Lige Šampiona i ne poamti se godinama unazad da je jedan klub u direktnom okršaju za evropski tron bio toliki autsajder kao Inter. Izvesno je da Nerazuri neće predstavljati lak zalogaj, ali ukoliko tim Pepa Gvardiole bude u svom najboljem izdanju, na trenu će se pitati samo oni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 15:00
Varnamo - Malmo
ID: 7311906

Malme je posle sezone za zaborav u aktuelnoj na željenom koloseku i posle 11 kola ima devet pobeda. Iako je u prethodna tri kola samo jednom slavio, razlog je to što su igrali protiv glavnih konkurenata te je za očekivati da protiv današnjeg rivala imaju znatno lakši posao.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 15:00
Kalmar - Degerfors
ID: 7311916

Gosti su zaboravili kada su poslednji put osvojili ceo plen na strani, a danas izlaze na megdan braniocu tutule koji je uspeo da uspostavi ritam i u tri kola ima dve pobede i remi. Stil igre oba tima i tradicija nagoveštavaju umeren broj golova te predlažemo i 2-4 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Vredi probati
ISLAND 1 | 16:00
KR Reykjavik - Ibv
ID: 7311849

Rejkjavik je u znatno boljoj formi u odnosu na današnjeg rivala koji je u prethodnom kolu upisao prvu pobedu posle pet uzastopnih poraza. Uz sedam bodova iz prethodna tri kola domaćin je upisao i dva uspeha u Kupu te je u usponu forme u prethodnih mesec dana. Stil igre oba tima nagoveštava i golove na obe strane.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.7)
Vredi probati
ISLAND 1 | 17:00
Hafnarfjordur - Breidablik
ID: 7311858

U susretu konkurenata za visok plasman prednost je na strani gostiju koji us ostavili dovbar utisak do sada, ali i pokazali da im nije strano da se spotaknu i prospu bodove. Iako očekujemo neizvesnu borbu smatramo da je Brajdablik bliži celom plenu, a dodatni motiv za izbor dvojke nam je što Mozzart daje najveću kvotu na svetu na pobedu gosta u ovom susretu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Za izbegavanje
BELORUSIJA 1 | 19:00
Neman Grodno - Slavia Mozyr
ID: 7312060

Iako u derbiju 12. kola šampionata Belorusije domaćinu pripada uloga favorita, oscilacije u formi oba tima pozivaju na oprez. I Neman i Slavija igraju vrlo nepredvidivo pa je rizik preveliki da bismo kvotu 1,65 stavili na naš tiket.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara