©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti slavi od juče, Milioneri - kad ako ne sad?

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.05.23. | 12:42

Pročitajte nekoliko predloga za 21. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Izabrane vesti

Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 17:00
Man.City - Chelsea
ID: 7268627

Jučerašnjim porazom Arsenala od Notingem Foresta Mančester Siti je matematički obezbedio treću titulu u nizu, te će u šampionskoj atmosferi dočekati Čelsi. Iako ni česi nema realan rezultatski imperativ rasterećenost Građana bogla bi da doprinese da gosti ne odu praznih šaka sa proslave na kojoj gostuju danas.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 14:30
West Ham - Leeds
ID: 7268619

Posle velike pobede u Ligi konferencije i plasmana u finale, biće danas fešta u Londonu. Vest Hem je dva kola pre kraja sezone bezbedan, ne može da ispadne čak i da izgubi danas od Lidsa, kojem gori pod nogama. Čekićari će biti rastereći, ipak istovremeno motivisani da se pobedom oproste od navijača na svom stadionu za ovu sezonu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sevilla - Betis
ID: 7268525

Prošla je Sevilja u finale Lige Evrope i na pragu je da sezonu u kojoj se u jednom momentu nalazila u zoni ispadanja, pretvori u vanserijsku, jer bi mogla tako do mesta u Ligi šampiona. I Betis će biti u Evropi naredne sezone, tako da će gradski derbi biti šansa za oba tima da prikažu najbolje od sebe. Tri poslednja međusobna duela su završena tako što su oba tima dala makar po gol, pa taj trend valja ispratiti i ovog puta.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.25)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OFF | 19:00
Vojvodina - Partizan
ID: 7268673

Veliki derbi, koji će ovog puta biti samo stvar prestiža. Partizan je u prednosti jer je Vojvodina igrala polufinale Kupa sredinom nedelje i to iz dva dela: meč u sredu je prekinut posle 20 minuta, a u četvrtak je poražena od Čukaričkog. Crno-beli su odmorniji, podigli su formu u poslednje vreme, a nadaju se i dalje da bi mogli do drugog ili makar trećeg mesta na tabeli.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Torino - Fiorentina
ID: 7268641

Pored toga što je domaćin u dobroj formi, vezao je tri utakmice bez poraza, ima prednost u tome što utakmicu dočekuje odmoran, za razliku od Ljubičastih, koji su u četvrtak igrali produžetak sa Bazelom u Ligi konferencije. Utakmica nema neki veliki takmičarski značaj ni za jedan klub, jer su „komšije“ u sredini tabele Serije A, ali Bikovi bi mogli na svežinu da upišu novu pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 17:30
Augsburg - Dortmund
ID: 7268591

Kad ako ne sad? Umeo je Dortmund 'milion puta' da zabrlja kad nije smeo, međutim ovakvu šansu teško da će imati u skorije vreme. Mora da pobedi da bi preuzeo prvo mesto i - pobediće. Ubeđeni smo. Milioneri su raspucani u poslednje vreme, biće i golova.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 19:30
Leverkusen - M' gladbach
ID: 7268586

Nema ovde velike filozofije. Bajer se bori za Evropu, Gladbah bez posebnih motiva. Kad god su se sastali poslednjih godina golova nije manjkalo. Možete da birate između jedinice i golova (3+). I jedno i drugo deluje kao sigurica. Na šest od sedam njihovih potonjih okršaja pala su najmanje tri gola.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.35)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:05
Lorient - Lens
ID: 7268634

Domaćin ne može ni gore ni dole. Biće potpuno rasterećen, možda i opušten. Lans može maltene da overi Ligu šampiona pobedom, pošto je Marselj juče poražen. Ne sumnjamo u dvojku, moguće uz goleadu, imajući u vidu da je u prvom delu sezone bilo čak 5:2 za Lans.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.57)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara