Slavlje Argentinaca (Reuters)
Slavlje Argentinaca (Reuters)

Predosetio epsko finale, Španci ga razočarali, ali Mozzart nije – dobio 50.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.12.22. | 09:32

Kompletiran je TIM KOJI NE GUBI – ima 253 člana kojima je podeljeno čak 12.650.000 dinara

Sjajno Svetsko prvenstvo je iza nas, najbolje finale ikada u nedelju nam je donelo novog svetskog šampiona i po mišljenju mnogih inauguraciju Lionela Mesija u najvećeg fudbalera ikada!

I iza Mozzartovih igrača je najbolje takmičenje ikada – vodili smo 122 igrača na meč Brazil. Srbija u Dohi, podržali Orlove jednom od najzapaženijih reklama na ovim prostorima (SRBIJA ZOVE), svaki gol našeg tima ispratilli sa milion dinara za humanitarne svrhe (ukupno pet), a tokom takmičenja za naše igrače upriličili smo takmičenje TIM KOJI NE GUBI – svakog dana 11 igrača sa tiketima s najvećom pogođenom kvotom i jednim promašenim parom dobijalo je po 50.000 dinara. Na kraju, imamo ukupno 253 člana TIMA KOJI NE GUBI kojima je podeljeno čak 12.650.000 dinara. To može samo Mozzart!

Izabrane vesti

A za kraj spremili smo vam tiket jednog od poslednjih članova ovog jedinstvenog tima. U pitanju je igrač koji je u nedelju sastavio tiket sa pet parova, ali i sjajnom kvotom 2.474,55. Predvideo je da će finale Mundijala biti epsko, prošla mu je opklada 1+I&2+II, odnosno da će u prvom poluvremenu pasti makar jedan, a u drugom makar dva gola, s kvotom 4,00. Međutim, isti tip nije prošao na meču Burgos – Ueska, taj meč u Španiji završen je rezultatom 1:1.

Kao i 252 Mozzartova igrača pre njega za vreme Svetskog prvenstva, ni ovaj igrač nije morao previše da tuguje jer ga je Mozzart utešio sa 50.000 dinara i učlanio ga u TIM KOJI NE GUBI.

Od Mozzarta i u narednom periodu očekujte brojna iznenađenja i sjajne akcije.

Igraj u Mozzartu. Budi pobednik.


tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara