Komentari na vest

PRELAZZI: Ta fora više nije smešna

s

soichiro

pre 7 meseci

postoje dva fudbala....jedan je leprsav, sa mnogo borbe i cistih startova, prelepih akcija i dodavanja, atraktivnih odbrana, sudije se ni ne vide,lep fudbal cak ikad je bez golova...desi se. I postoji drugi fudbal....onaj koji uglavnom svi gledamo osim kad nas bas usere pa se ovaj drugi pretvori na momente u prvi.
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Baš me briga za engleski fudbal! Tamo ima najmanje Engleza. Pokupovali su sve živo i sada se kite tuđim perjem. Neka daju engleski etnički fudbal, sa 11 Engleza i u klubovima i u reprezentaciji, pa da vidimo gde bi bili. Ista je stvar i sa Francuzima. Španci su za njih marka! Nas interesuje samo srpski fudbal!
G

Gost "

pre 8 meseci

Luton danas pobedjuje!!
g

gost546

pre 8 meseci

Toliko dobrih tekstova na ovom portalu, ali ovo nije jedan od njih. O cemu ti decko pises ? kakvi su ovo zakljucci nakon 4 kola ? jel moze jednostavno da se cuti, uziva i prati fudbal, ili mora non stop nesto samo da se pise onako nicim izazvano Kec u Lutonu, da ne bi imao "vest"
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

"Toliko dobrih tekstova na ovom portalu" nema. Ovo je drugi u poslednja dva dana. I drugi u poslednjih mesec dana. Stilski je kvalitetno, a ovo, kako i sam autor napominje, nije vest, niti izveštaj. Istina je da se nepotrebno isplela priča, kako oko samog ulaska u elitu, tako i povodom nepripadanja svetu najboljeg, ili najskupljeg, fudbala. Ali, nikako ne zaslužuje "brate, je l' se ti baviš čamcima?" komentar. Povremeno se zapinje o zapete, ili odsustvo istih. Valja i podvući da "finta" sa "povući" zaudara na jeftinoću, a i da je samo korišćenje izraza "fora" detinjast pokušaj komunikacije sa čitaocima koji tekst ne razumeju ni sa forom, ni da im se da fore. Naveo sam isključivo finese na kojima bi autor mogao poraditi, kako bi i sam, kroz vreme, mogao da se osvrne na svoje pisanje i ne doživi ga poput jednodnevne ... prevaziđene ... fore.
C

Credenza

pre 8 meseci

Ima nešto i do godine proizvodnje autora (i moje). Sada mi deluje romantično i nevino era italijanskih mafiosa (Calcio '90) ili Premier Liga na ružnim stadionima kojima dominiraju isluženi Italijani i neke engleske pijandure. Ali za mog sina, Seria A kao da ne postoji, a živimo u epicentru Serie A, 50km od Milana, bukvalno pola lige nam je na sat vožnje. Njega zanimaju samo Milan ili Inter (svejedno mu je!?) u LŠ. Klinci sada slabo i navijaju, što je i dobro jer nisu ostrašćeni kao mi, već hoće spektakl, bukvalno Superligu gde će da gledaju zvezde raspoređene u 10-15 velikih klubova.
V

Vare

pre 8 meseci

Pa što vodiš sina na utakmice kad ga to uopšte ne zanima očigledno čim je njemu sve jedno za koga navija Milan ili Inter.a ta super liga sa takvim navijačima ako dodje to će biti kraj fudbala
C

Credenza

pre 8 meseci

@Vare Odakle ti ideja da ga uopšte ne zanima? Zapravo ga veoma zanima i to je prava retkost, većina dece više uopšte ne želi da provede 2h gledajući nešto gde se ne dešava skoro ništa (tako deca u digitalnom dobu doživljaju fudbal). Poenta je da ga zanimaju samo top timovi i igrači, spektakl. Možemo da se ljutimo i predviđamo kraj fudbala do besvesti, ali ta se industrija uororno razvija i ide u smeru koji može da ti se ne sviđa, ali to je budućnost, još više para, još veća koncentracija kvaliteta i još veća medijska pokrivenost. Radim u IT struci i relativno poznajem i sportsko tržište, Inter trenutno implementira nov sistem prodaje karata, jedna firma iz Milana pravi avatare (3d napredne fotografije, ili ti pokretne virtualne Panini sličice) koje će deca u budućnosti da kupuju/skupljaju kao mi sličice, razlika je što su naše bile fiksne, jedan trenutak, a njihove sadrže i vremensku distancu, odnosno 10-15sek, neki potez ili gol igrača... sve će veća biti razlika među klubovima i lepo piše ovde na kraju teksta Luton je dokaz da ne može više, a ne da može kao što je nekad bilo.
A

Asad

pre 8 meseci

Mogao bi sledeći tekst da bude o Lesteru! Ipak nije ok da jedan autsajder osvoji Premijer ligu, to je rezervisano samo za velikane. Tako i ovo, šta će jedan Luton među aždajama, daj samo petroklubove i Glejzere
S

Svekar

pre 8 meseci

Ne znam stvarno ko ce pobediti danas Luton ili Vulverhempton, ali sam siguran da ce biti 0-2 gola! Za jaci ulog! Srecno svima!
H

Hvala

pre 8 meseci

Ne bih to igrao da je jedina opcija