Komentari na vest

(Pre)teška misija za Đironu kao plod sudijskih odluka: VAR nije trebalo da reaguje (VIDEO)

N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Namerno sabotiraju Djironu a dizu Real…Ali ima Boga pa se Realu juce vratilo…😉 Sto bih voleo da ih Djirona odere u derbiju samo zato sto su ovakvi(muljatori).
D

Dragorad

pre 3 meseca

Pomognem vam da ispravite naslov a vi mi ne objavite komentar 👏👏👏
P

Pedja108

pre 3 meseca

Videli smo kako je VAR radio za Real u proslim kolima, a pisao sam da ce ako zatreba Djironi taj VAR da namesti nesto. I to se desilo. Sramota je da je ovaj gol ponisten, najbolje da su vracali jos 5 minuta unazad da vide da je mozda na centru bio neki faul, pa da se zbog toga ponisti. Interesantno kako sve situacije za VAR idu u korist Reala, a na stetu drugih.
D

Djape45║

pre 3 meseca

Ovde je problem sto je verovatno pomocni sa namerom pustio napad, a da nije imalo vara podigao bi odmah zastavicu.
L

Laki92

pre 3 meseca

A zašto je onda pustio uopšte ako je znao da će u slučaju pogotka da gol bude ponisten, koja je poenta, da kao ne secka igru ako ne mora!?
D

Djape45║

pre 3 meseca

Zato sto je mogao da pogresi i zato sto su takve instrukcije.
v

vladaHM

pre 3 meseca

I Caumeni je dobio zuti karton posle meca sa Hetafeom, nakon poslednjeg zvizduka. Isto ce zbog toga propustiti naredni mec a to je utakmica sa Atletikom. Isto je vazan igrac za Real pogotovo i zbog toga sto je bio predvidjen da igra stopera jer su 3 stopera Reala povredjena. Jel to nepravda ili je to okej? Zasto dizete i palite ljude ovakvim vestima?
v

vladoooo

pre 3 meseca

vlado uvek nerealni vlado zaboravi samo da napises da je tom realu poklonjena pobeda u tom mecu sa hetafeom penalima i golovima rukom ahahhaha pa i nije velika cena onda to sa cuamenijem...uvek nerealni vlado realovac kakav covek navija za real isti onaj koji zaokruzuje jedan na izborima
v

vladaHM

pre 3 meseca

Ako si bas takva faca, zasto ne napises svoje i ne potpises se lepo? Ako vec pricamo, zasto ne napises svoje ime vec koristis moje ime da se rugas? Kakvi tacno penali i golovi rukama protiv Hetafea? Te situacije koje ti pominjes su protiv Almerije. I nisu penali vec penal zbog igranja rukom. Nije gol rukom vec ramenom. Dakle ne znas cinjenice ali iznosis neke gluposti jer zasto da ne. I cemu pominjanje politike na sportskim vestima? Ti znas za koga sam ja i za koga glasam? Ne glasam prijatelju ni za koga ako te bas zanima jer niko ne zasluzuje u ovoj nasoj bednoj politici da mu dam svoj glas.
K

Kumaranedajme

pre 3 meseca

Ajde druze sto je mnogo dosta je, kakav gol ramenom jesi li ti svjestan gluposti? Pa vidi se pokret rukom, sve je ocigledno, ovo je sramno sta se radi, i dok potrcis da kazes da sam fan Barselone da ti kazem da ne navijam ni za taj bagljivi klub, vec samo cinjenice koje su katastrofalne, jedino Realovci od 7 milijardi ljudi na planeti mazu sebi i drugima oci, ove stvari su jezive i prije bih potpisao da mi klub ispadne iz lige nego da dobija na nacin na koji to oni cine, kradjama i sumnjivim odlukama
d

drugar

pre 3 meseca

navijas za real sve je jasno kakav to lik moze biti....alo kakav lik treba biti da zazmuris na dobijeno finale lige sampiona iz metarskog ofsajda 2016. godine ??? Kakav covek zmuri na 3 gola iz ofsajda u jednom mecu protiv bajerna i posle slavi tu osvojenu ligu sampiona? Svako ko moze da navija za neki od dva najjaca spanska kluba je isti covek koji daje glas ovoj tiraniji..posto su vladavine ta dva kluba lazna kao i ova u kojoj zivimo..otvori oci vlado napaceni, to ti kazem posto ti zelim dobro i da se pokajes..pozz
J

Jojo

pre 3 meseca

Jesus gil manzano je realov covek on je posle jedne utakmice reala koju je sudio dobio kesu reala ima na internetu
m

mirkovrabac

pre 3 meseca

ju stvarno, jel ima slika?
P

Pa sta?

pre 3 meseca

Svojevremeno grobari cokot sudio Partizanu, pa? Covek dobijao i sal, i dres, pa nikom nista…
H

Hcg

pre 3 meseca

Kao sto sam najavio sve se radi da vardrid uzme titulu em sto kradu svoje protivnike kradu i konkurente
D

Da se ne kažemo

pre 3 meseca

Nekad za Vardrid nekad za Uefalonu. Ma gori su bre od nas.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Znaci da Real osvaja, ne treba ni d aigrajj
M

Maxxdr

pre 3 meseca

Kada je Realu priznat gol protiv Getafea nakon igranja rukom onda su fanovi Reala govorili da se to ne gleda jer je Getafe imao na trenutak loptu u svom posjedu, i govorili da se to racuna kao nova akcija, a sad ce za ovo pisati nesto drugo, a situacije su iste 🤣
S

Strong

pre 3 meseca

Ono najgluplje pravilo da se ne podiže ofsajd do kraja akcije.I pre je bilo nikada nije kasno da se signalizira ofsajd,ali ovo sad je preterano. Verovatno pomoćnik nije video, inače opravdano poništen gol.
P

Prdoje

pre 3 meseca

Uglavnom, realove sudije rade punim tempom. Ništa se ne prepušta slučaju.
J

Jdjdjd

pre 3 meseca

Sve regularno. Pa crveni je dobila i klupa Sosijedada