Komentari na vest

Prolazno vreme koje obećava: Mijatović krupnim koracima stiže Joveljića i Jovića

5

5czsamo

pre 5 meseci

Previse velicanja. Tek vidimo kada su neke jace,evropske ekipe gde je mesto pojedinim igracima pa i ovom momku. Nije lako tamo negde preko. Nasa liga je slaba
D

Delija Zapad

pre 5 meseci

Mijatović je Ronaldo za Jović i Joveljica.
s

sale delija

pre 5 meseci

zao mi je decka
e

eh

pre 5 meseci

Ono što Zvezda treba da radi je da pravi okosnicu tima oko mladjih igrača. Imamo taj Grafičar, ovi klinci što su u OFK-i su kvalitetni uz minute bi bili bomba. Naravno, uz par starijih igrača poput Kange, Kataia, čak i Rodića i Mijailovića. Ove strance što imamo neke ostaviti (Olajinka, Kangva, Hvang), ako do kraja sezone ne prorade prodati (Kraso, Ndiaje). Mislim da čak postoji lepa šansa da gledamo bar po jednog igrača iz OFK-e i Grafičara. Radojević je jedan od najboljih bekova lige, a Kahvić ima talenat i vrhunsko telo za svoju poziciju. Čak mislim da ga je i Bahar tražio kad je bio u Haifi.
M

Mijat da Ostane

pre 5 meseci

MIJATOVIC MORA DA OSTANE PO SVAKU CENU,DECKO CE VREDETI 15 MIL.ZA GODINU DANA,AKO VEC MORA NEKO DA SE PRODA,NEKA TO BUDE BUKARI,OSTALE SACUVATI!
J

Joey

pre 5 meseci

Glazer-Nedeljkovic,Stoper,Stoper,Bek-DM-Hvang,Ivanic,Olajinka-Kraso,Mijatovic
L

Logos

pre 5 meseci

Odlično i sad će da ga prodaju na zimu ili najkasnije leto a onda posle neka mu je bog u pomoći da li će da napravi karijeru ili će da završi kao Lazetić, pa i Joveljić. I tako stalno u krug, tako da braćo džabe se ložite. I on i uprava i njegovi roditelji jedva čekaju da se mali proda i za Zvezdu ih baš briga jer pare su u pitanju, sve je to jako demorališe nekog ko prati Zvezdu 30 godina ko ja, kad su igrači ostajali po najmanje 5 godina.
M

Micura

pre 5 meseci

Ovaj je igrac Zvezde jos tacno 20 dana
M

Moni

pre 5 meseci

Dečka po svaku cenu zadržati u zvezdi ovu i sledeću sezonu...dečak igra perfekt...
s

sashki85

pre 5 meseci

a sto ne i onu tamo sezonu i još jednu posle? dal želimo da napredujemo kao klub il da se samo terza bogati? ako vidiš da će igrač napredovati sugurno, onda ga trebas zadržati jer ne gubiš ništa. dinamo bi za malog lupio cenu 20 miliona iz cuga.
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Bravo majstore !
F

Furious

pre 5 meseci

I saće terza da ga proda u bescenje za 5 miliona, posle će opet na leto da kupe nekog propaliteta za 4 mil kao što su ove godine kupili šerifa
D

Delija 1

pre 5 meseci

Ni Jovic ni Joveljic a sad ni Mijatovic nisu klasicni centarfori devetke, uostalom ova prva dvojica i nisu nesto postigli
P

Prti

pre 5 meseci

Realno i nisu. Jovic samo dosao do Reala i Milana jer to je tako lagano...
Г

Грдне ране

pre 5 meseci

Ипак велико хвала Бахару за дјецу, Мијатовић.је наш најбољи нападач, и он мора да игра. Недељковић.је из сваке утакмице све бољи и слободнији, погледајте певу утакмицу као стартер, и сад.
Г

Грдне ране

pre 5 meseci

Ипак вк
А

Александар1

pre 5 meseci

Ако хоћемо да достигнем озбиљан ниво, онда треба да да задржимо још 7-8 година. Исто и Недељковића али овде је фокус на продаји и милионима.
А

Арсеније Арсић

pre 5 meseci

Југ🔴⚪југ🔴⚪југ🔴⚪југ🔴⚪југ🔴⚪
T

Tako je

pre 5 meseci

Idemo da ispunimo jug, jug, jug. Da mećemo transparente i obelezja.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Ne treba zaboraviti da je Mijatovic uglavnom dobijao minute kao rezerva. Da je dobijao sanse kao Serif recimo, imali bi uveliko centarfora kakav treba Zvezdi. I sad posle njegovih blistavih utakmica, zaista je besmisleno da ga prodaju za 5 miliona. To ima smisla jedino ako on vec od ranije nije prodat. Pored svih mladih staviti minimlanu cenu 10 miliona.
R

RankoT

pre 5 meseci

Dečko nije centarfor.
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Da je dobijao sanse kao Endiaje, nista ne bi od njega bilo jer bi bio menjan na poluvremenu, bar takav tretman ima Endiaje. Videli smo u par utakmica kad je pocinjao da nije to to. Jer nije isto kad moras da se rves sa peotivnicima od prvog minuta, ili kad udjes u drugome poluvremenu. Ne zaboravi da je on klinac i da je za njega ova minutaza sasvim dovoljna u ovon trenutku.
T

Toto-ko-tunjo

pre 5 meseci

Samo da ga ove lopine ne utope. Već su počeli preko sendvič službi priče "da je debeo", "nekonstantan". Bitno da su ovi tamnoputi šlank, i konstantni. U promašaju zicera.
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

A sta je sa kraso,olanjike,serife???? debele pare ste ih platili😂😂😂😂 i sad klinac iz omladinske u prvom planu😂😂😂😂 bacaju se madjije😂😂😂😂
v

v1ad

pre 5 meseci

Kraso dao 8, Olajinka 6, dosli kao slobodni igraci (znaci samo ugovor platili, ne i transfer iz prethodnog kluba). Ali samo ti nastavi sa "zli stranci" pricom.
S

Sever89

pre 5 meseci

Idi ti brini za svoje drvo sanicanina
R

Req

pre 5 meseci

Kraso i ola za 0 su dosli slepce
А

Арсеније Арсић

pre 5 meseci

🔴⚪ југ!
G

Gost1234

pre 5 meseci

Imali smo Jovica, prodali ga, Joveljica isto, i evo ga sad treci po redu prodajte i njega pa dovedite novog endijaja.