Komentari na vest

Promašaji sezone Umara Sadika, Sosijedad anestezirao Majorku (VIDEO)

G

Gekas

pre 3 meseca

Valjda jedini navijači na svetu koji seire nad prodajama igrača svog kluba.. Pantić posle transfera u Almeriju: ,,Upamtite , Partizan je napravio buduću zlatnu kopačku!" Leta gospodnjeg 2022
Ј

Јаспер

pre 3 meseca

Људи у последњих 13 утакмица 7 пута одиграше 0:0.
И

И

pre 3 meseca

Koliko je puta Sosjedad odigrao 0:0 ove sezone? Imam utisak polovinu utakmica. I uvek stvore pristojan broj sansi, ali ne mogu dati gol, svi u kanalu, a posebno Sadik.
G

GostO

pre 3 meseca

Pricam od pocetka da ce se Sosijedad kajati sto ga je doveo. Lik imao neverovatno mnogo srece one dve godine u Partizanu i Almeriji. Samo mi nisu jasni ovi iz Sosijedada koji daju 20 miliona za igraca koji se bukvalno saplice o loptu...
И

И

pre 3 meseca

Ružno je reći da je neko imao sreće, ne dve, već tri sezone. Pre će biti da su Ling Long liga i Segunda takmičenja na čijem nivou on može da pravi ozbiljnu razliku. Sad je jednostavno otišao na viši nivo, kome ne pripada po kvalitetu. Da se vrati u Srbiju ili drugu ligu Španije opet bi dao 20+ golova svake godine. Dakle nije to sreća, već nivo na kome se snalazi dobro. Za nivo koji treba Sosjedadu je svakako promašaj, slažem se.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Koliko je godina proslo i navijaci Zvezde jos uvijek pjene cim se Sadik spomene. Stvarno zalosno.
L

Lakisha

pre 3 meseca

Kakva partija Nastasica.. Piksi da ima gram mozga vratio bi ga u reprezentaciju i stavio na centralnog stopera. Tenk.
P

Peterac

pre 3 meseca

Garniranih ili grilovanih?
J

JelImaBonusaZaPromasaje

pre 3 meseca

Koliko bonusa ide crnim dečkima za ove silne promašaje?:))))Više ni partizanima nije interesantno kada im bonuse direktno uplati Savez:)))
T

Top18

pre 3 meseca

"Imao je bivši napadač Partizana Umar Sadik ove sezone nekoliko spektakularnih nastupa, garniranih evrogolovima u Primeri" ... postigao ukupno dva gola (na 20 utakmica)