Prosinečki pred klupom Sarajeva

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.12.22. | 13:51

Strateg i čelnici kluba već obavili prve razgovore

Od kako je pred kraj polusezone sa klupe Sarajeva otišao Feđa Dudić, u BiH javnosti svakodnevno se licitira sa imenima njegovog naslednika. U prvom planu svakako je bilo ime legende i proslavljenog trenera ovog kluba Husrefa Musemića. Međutim, sve su glasnije spekulacije da bi novi trener bordo tima mogao da postane Robert Prosinečki. Popularni Žuti je dobro poznat javnosti u BiH, s obzirom da je svojevremeno bio selektor nacionalnog tima gde i nije ostavio loš utisak.

Kako se navodi, Prosinečki je već obavio preliminarne razgovore sa čelnicima kluba, te su obe strane zadovoljne postignutim.

Izabrane vesti

Prosinečki je slobodan trener od 1. jula ove godine, nakon raskida saradnje sa Olimpijom.

Ovakav epilog je sigurno moguć s obzirom da Sarajevo ima velike ambicije, a loši potezi klupskih čelnika u poslednje vreme doveli su klub u rezultatsku, ali i igračku krizu.

Predsednik kluba iz Titove ulice Ismir Mirvić užurbano radi na tome, kako bi se što pre počelo sa pravljenjem plana za drugi deo sezone, u kojem će Sarajevo hteti da se domogne Evrope.

Prosinečki bi sigurno svojim autoritetom i znanjem bio pravi čovek za konsolidovanje redova i vraćanje Sarajeva u sam vrh BiH fudbala, ali ćemo na zvaničnu potvrdu morati još sačekati.

Robert Prosinečki je kao trener predvodio Crvenu zvezdu, Kajzerispor, Denizlispor te vrlo kratko ljubljansku Olimpiju.


tagovi

Robert ProsinečkiFK Sarajevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara