Komentari na vest

PSŽ obavestio Barsu da će platiti klauzulu za Dembelea

A

Arnaut Čecen

pre 9 meseci

Barsa je uvek imala jaku fudbalsku skolu . Mislim da je i dalje ubedljivo najbolja . Oni treba da se fokusoraju da iz te skole uzimaju igrace kao sto i rade . Imaju izuzetno odlicne mlade igrace . I ako nisu skrkali milione i u dugovima opet su mnogo ozbiljniji od ostalih . Cak su i Realu pokazali da su mnogo mnogo slabi .
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Preozbiljan igrač koji nije pokazao ni 50 posto svojih mogućnosti. Čuo sam da vodi ne sportski život, da sa društvom pravi žurke, da celu noć igra igrice, i čak da je verovali ili ne zavistan i od filmova za odrasle. Kada bude se uozbiljio i pružio svoj maksimum, biće sigurno novo Mbapea.
S

Ss4

pre 9 meseci

Strasan trk, strasan potencijal i ovih godinu prvi put da mi ga je lijepo gledat. Aliii ako oce da ide mislim da je vrijeme i da se odmori svaki prelazni od njega i Sisoka agenta, srecno bilo idemo dalje
J

Junker

pre 9 meseci

Lukaku i Dembele su napravili na budale citav fudbalski poslovni svet. Obojica su placena papreno, Lukaku nekoliko puta, dobijali su X puta novu sansu, treneri im verovali, saigraci bili uz njih, na kraju uzeli pare i nijedan nikad nista nije pokazao.

uefalona

pre 9 meseci

Placen 150m a Barsa uzima 25m od prodaje 😂
R

Rasputin

pre 9 meseci

Odlicno poslovanje… Mada bi ga nasi prodali za 0 evra i 50% od naredne prodaje 😂
8

8787

pre 9 meseci

Uefalona,Jovic placen 60 otisao za dzabe,hazard placen za 130 otisao za dzabe,reiner 40 placen i nista smesan si
B

Bruka

pre 9 meseci

I pored tako lošeg poslovanja vas dobijaju 3:0, gde Anćeloti ne sme da pravi izmene kako poraz ne bi bio ubedljiviji