Komentari na vest

PSŽ obavestio Barsu da će platiti klauzulu za Dembelea

A

Arnaut Čecen

pre 10 meseci

Barsa je uvek imala jaku fudbalsku skolu . Mislim da je i dalje ubedljivo najbolja . Oni treba da se fokusoraju da iz te skole uzimaju igrace kao sto i rade . Imaju izuzetno odlicne mlade igrace . I ako nisu skrkali milione i u dugovima opet su mnogo ozbiljniji od ostalih . Cak su i Realu pokazali da su mnogo mnogo slabi .
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Preozbiljan igrač koji nije pokazao ni 50 posto svojih mogućnosti. Čuo sam da vodi ne sportski život, da sa društvom pravi žurke, da celu noć igra igrice, i čak da je verovali ili ne zavistan i od filmova za odrasle. Kada bude se uozbiljio i pružio svoj maksimum, biće sigurno novo Mbapea.
S

Ss4

pre 10 meseci

Strasan trk, strasan potencijal i ovih godinu prvi put da mi ga je lijepo gledat. Aliii ako oce da ide mislim da je vrijeme i da se odmori svaki prelazni od njega i Sisoka agenta, srecno bilo idemo dalje
J

Junker

pre 10 meseci

Lukaku i Dembele su napravili na budale citav fudbalski poslovni svet. Obojica su placena papreno, Lukaku nekoliko puta, dobijali su X puta novu sansu, treneri im verovali, saigraci bili uz njih, na kraju uzeli pare i nijedan nikad nista nije pokazao.

uefalona

pre 10 meseci

Placen 150m a Barsa uzima 25m od prodaje 😂
R

Rasputin

pre 10 meseci

Odlicno poslovanje… Mada bi ga nasi prodali za 0 evra i 50% od naredne prodaje 😂
8

8787

pre 10 meseci

Uefalona,Jovic placen 60 otisao za dzabe,hazard placen za 130 otisao za dzabe,reiner 40 placen i nista smesan si
B

Bruka

pre 10 meseci

I pored tako lošeg poslovanja vas dobijaju 3:0, gde Anćeloti ne sme da pravi izmene kako poraz ne bi bio ubedljiviji